Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πασχάλης Τερζής στο νοσοκομειο


Μια μεγάλη καρδιά "ράγισε". Από τους πλέον ευαίσθητους και γλυκούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, ο Πασχάλης Τερζής τα ξημερώματα της Παρασκευής ένιωσε...την καρδιά του να "φαλτσάρει". Λίγη ώρα αργότερα βρισκόταν στο χειρουργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ καθώς είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη με το σπάνιο - κυρίως σε ανθρωπιά - καρντάση τους. Όλη αυτή την ώρα η σύζυγός του Μαρία και ο γιος τους Γιώργος, που είχαν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους, αγωνιούσαν περιμένοντας ενημέρωση από τους γιατρούς για την εξέλιξη της επέμβασης. Η μεγάλη αδυναμία του Πασχάλη, η κόρη του Γιάννα, δεν γνώριζε το παραμικρό και ενημερώθηκε από τη μητέρα της όταν ο κίνδυνος είχε πλέον ξεπεραστεί. Η νεαρή τραγουδίστρια, ως γνωστόν, βρίσκεται για σπουδές στο Λος Άτζελες.
Στο άκουσμα και μόνο της περιπέτειας του λαικού βάρδου, φίλοι και συνεργάτες του έχασαν το χρώμα τους. Η είδηση διέρευσε το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού η οικογένειά του κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την εσπευσμένη εισαγωγή του στο ΑΧΕΠΑ.
Αμέσως στο πλευρό του βρέθηκε, σύμφωνα με την Espresso, ο Δημήτρης Μητροπάνος.

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum