Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

SONY: Πλήρης αποκατάσταση υπηρεσιών του PSN

Η Sony Corporation και η Sony Computer Entertainment (SCE) ανακοίνωσαν ότι η Sony Network Entertainment International (SNEI) θα επαναφέρει το σύνολο των λειτουργιών του PlayStation®Network στην Αμερική, την Ευρώπη και τις PAL περιοχές και την Ασία (εκτός της Ιαπωνίας, του Χονγκ Κονγκ και της Νοτίου Κορέας) έως τα τέλη της εβδομάδας. Η εταιρεία θα επαναφέρει επίσης, την υπηρεσία Music Unlimited του Qriocity™* για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές.

Λεπτομέρειες για την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ και τη Νότια Κορέα, αλλά και για τις εναπομείνασες υπηρεσίες του Qriocity θα ανακοινωθούν όταν είναι διαθέσιμες.

Η εταιρεία ενσωμάτωσε μια σειρά βελτιωμένων μέτρων ασφαλείας στην υποδομή του δικτύου, ενώ διεξήγαγε λεπτομερείς ελέγχους στις διαδικασίες πληρωμών και αγορών. Η πλήρης αποκατάσταση του PlayStation Network, αλλά και των υπηρεσιών του Qriocity θα περιλαμβάνει:

• Πλήρη λειτουργία του PlayStation®Store
• Αγορές μέσω των παιχνιδιών (In-game)
• Δυνατότητα «εξαργύρωσης» κουπονιών και κωδικών
• Πλήρη λειτουργία της υπηρεσίας Music Unlimited του Qriocity για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές
• Πλήρη λειτουργία του Media Go

Οι χρήστες μπορούν πλέον να αγοράσουν και να κατεβάσουν παιχνίδια και περιεχόμενο βίντεο από το PlayStation®Store στο PS3 ή το PSP. Επιπρόσθετα, οι χρήστες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Music Unlimited του Qriocity για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές. Η αποκατάσταση των υπηρεσιών Video on Demand του Qriocity™ και Music Unlimited του Qriocity για μια σειρά συσκευών της Sony με δυνατότητα δικτυακής σύνδεσης θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της ένα πακέτο υπηρεσιών και περιεχομένου "Welcome Back" για όλους τους καταχωρημένους λογαριασμούς του PlayStation Network** και του Qriocity. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο.

* Μόνο στις χώρες που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία
** Διαθέσιμο μόνο στις χώρες με πρόσβαση στο PlayStation®Store.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum