Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Ειναι φυσικο το στηθος μας»


Ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε η πρώτη αγωνιστική του Copa America 2011, ήταν το στριπτίζ που έκαναν οι δύο εκρηκτικές Περουβιανές στην αναμέτρηση της χώρας τους με την Ουρουγουάη, επιδεικνύοντας τα στήθη τους και όχι μόνο… Παρά το πολικό ψύχος που επικρατούσε στο γήπεδο του San Juan της Αργεντινής, οι σέξι Λατινοαμερικάνες βγήκαν από τα λιγοστά ρούχα τους, ζηλεύοντας προφανώς τη δόξα της Παραγουανής «μούσας» του περσινού Μουντιάλ, Larissa Riquelme.

Η κοκκινομάλλα Deysi Araujo και η μελαχρινή Irina Grandez, με περιφέρεια στήθους 106 εκατοστά και 98 εκατοστά αντίστοιχα, άφησαν τις προκλητικές καμπύλες τους σε κοινή θέα για λίγα δευτερόλεπτα και αυτό ήταν αρκετό για να τις κάνει παγκοσμίως διάσημες. «Εμείς βάζουμε μπροστά τα στήθη μας και ελπίζουμε ότι και η ομάδα θα κάνει το ίδιο», δήλωσε μετά την αναμέτρηση η Araujo, που συχνά συμμετέχει ως χορεύτρια σε τηλεοπτικά σόου. Από την πλευρά της, η 24χρονη Grandez υποστήριξε ότι είναι εντελώς διαφορετική από τη Larissa Riquelme, με την οποία αρκετοί την
συγκρίνουν και την κατηγορούν ότι πρόκειται για απομίμηση.
Οι δύο Περουβιανές είχαν προϊδεάσει για όσα θα ακολουθούσαν, με τις τηλεοπτικές δηλώσεις που είχαν κάνει λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. «Θα νικήσουμε 4-0″, είχαν πει, δείχνοντας τα τέσσερα στήθη τους, ενώ στην συνέχεια υπογράμμισαν ότι τα «προσόντα» τους είναι απολύτως φυσικά, προκαλώντας τη δημοσιογράφο που τις αμφισβήτησε να τα… πιάσει για να σιγουρευτεί!

Δείτε τα υποτιτλισμένα βίντεο με τα ρεπορτάζ για τις δύο σέξι Περουβιανές...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum