Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Σαν Σημερα 1 Αυγουστου

1619: Οι πρώτοι 20 μαύροι σκλάβοι που προέρχονται από την Αφρική αποβιβάζονται στο Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια.
1821: Εκδίδεται στην Καλαμάτα από τον Θεόκλητο Φαρμακίδη η πρώτη ελληνική εφημερίδα υπό τον τίτλο «Σάλπιγξ Ελληνική».
1921: Αρχίζει η δεύτερη φάση της θερινής επίθεσης της ελληνικής στρατιάς στη Μικρά Ασία.
1960: Ο Τσάμπι Τσέκερ κυκλοφορεί τη μεγάλη επιτυχία του «The Twist», που δημιουργεί τη μόδα του τουίστ.
1972: Οι Μπομπ Γούντγουορντ και Καρλ Μπέρσταϊν δημοσιεύουν στην «Washington Post» το πρώτο άρθρο, στο οποίο αποκαλύπτεται το σκάνδαλο «WaterGate», που έριξε κατόπιν τον αμερικανό πρόεδρο Νίξον.
1981: Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα αρχίζει να εκπέμπει το ΜTV. Το πρώτο βίντεο που μεταδίδει είναι το «Video Kills the Radio Star» των Buggles.
  • Γεννησεις
1890: Γεώργιος Β', βασιλιάς των Ελλήνων.
1936: Υβ Σεν Λοράν, γάλλος μόδιστρος.
1942: Τζέρι Γκαρσία, αμερικανός ρόκερ, ηγετική μορφή του συγκροτήματος «Grateful Dead».
  • Θανατοι
527: Ιουστίνος Α', βυζαντινός αυτοκράτορας, πατέρας του Ιουστινιανού, ο οποίος και τον διαδέχτηκε.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τα ποτιστικα της ΕΛ.ΑΣ.

«Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα» καθότι σοσιαλιστές άνθρωποι κυβερνούν και σκέπτονται να ξεπλύνουν τις πλατείες - από τα χημικά που έριξαν το προηγούμενο διάστημα - μαζί με τους ανθρώπους... Έτσι, λοιπόν, η «βροχή» δακρυγόνων με την οποία αντιμετωπίζονται οι διαδηλώσεις, θα εμπλουτιστεί και από βροχή (υπό μεγάλη πίεση) χρωματιστού νερού, που θα διαλύει και θα «μαρκάρει» τους διαδηλωτές καθώς, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «σκέφτεται» να χρησιμοποιήσει στις αναμενόμενες το προσεχές διάστημα μεγάλες διαδηλώσεις τις αύρες ρίψης νερού.
Οι αναγνώστες του «Π» θυμούνται σχετικό δημοσίευμα περί των... ποτιστικών σκέψεων της ηγεσίας της αστυνομίας. Την περασμένη βδομάδα για το ίδιο θέμα (και τις ίδιες σκέψεις της αστυνομίας) υπήρξε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εμπλουτίσει τις μεθόδους καταστολής της κοινωνίας με αυτήν τη συνταγή του «καταβρέγματος» η οποία είναι δοκιμασμένη διεθνώς.
Έτσι, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης οχήματος που διαθέτει κανόνια νερού, ειδικό για τη διάλυση πολυπληθών συγκεντρώσεων. Το όνομα αυτού: «Αίας» - μια και η δημιουργικότητα των Ελλήνων δεν σταματά στην αγορά τέτοιων «υπερόπλων».

Διαβάστε Περισσότερα »

Λεξικο για τις προσωπικες αγγελιες των γυναικων

40άρα...................................49

 Περιπετειώδης........................Έχει κοιμηθεί με τους πάντες

 Αθλητική...............................Χωρίς βυζιά

 Μέτριας Εμφάνισης...................Ασχημη

 Όμορφη............................Παθολογική ψεύτρα



 Μεταδοτικό χαμόγελο.................Παίρνει χάπια

 Συναισθηματικά ισορροπημένη .............Ο ψυχίατρος της δίνει χάπια

 Φεμινίστρια.............................Ασχημη

 Ελεύθερο πνεύμα...........................Ναρκομανής

 Να γίνουμε πρώτα φίλοι..................Πρώην τσούλα

 Ευχάριστη...................................Εκνευριστική

 Ανοιχτόμυαλη......................Απελπισμένη

 Εξωστρεφής.......................Μιλά δυνατά και φέρνει σε αμηχανία

 Παθιασμένη........................Μεθάει άσχημα

 Παραδοσιακή....................Όχι πίπες
Διαβάστε Περισσότερα »

Και το σπερμα εχει το ΦΠΑ του!

Στις τράπεζες σπέρματος έχει οδηγήσει η κακή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας με άνδρες που θέλουν να δώσουν το σπέρμα τους ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους! Εντωμεταξύ, η κυβέρνηση έχει...
επιβάλλει ΦΠΑ 13% στο σπέρμα.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, αναφέρει πως η προσφορά είναι μεγάλη τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και πριν τις γιορτές καθώς τα έξοδα είναι αυξημένα.

«Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα που θέλουν να γίνουν δότες λόγω οικονομικής κρίσης. Αρκετές φορές δεχόμαστε τηλεφωνήματα από τις συντρόφους, επειδή πολλοί άνδρες ντρέπονται» είπε ο Γ. Βουλγαρίδης, βιολόγος και επιστημονικός υπεύθυνος της Τράπεζας SpermLab.

Όσο για τα έσοδα που έχει κάποιος όταν δίνει το σπέρμα του στην ειδική τράπεζα είναι βάση νόμου μέχρι 200 ευρώ ωστόσο αρκετές από αυτές δίνουν με το... κομμάτι από 30 έως 50 ευρώ.

Παρόλα αυτά, μόνο ένας στους δέκα δότες πληροί τις προϋποθέσεις, ενώ και αυτός που θα επιλεγεί δεν μπορεί να αξιοποιήσει το γενετικό του υλικό για πάνω από 10 παιδιά.

«Ο δότης εισπράττει 50 ευρώ τη φορά. Δεν μπορεί όμως να διαθέσει το σπέρμα του πάνω από μία φορά την εβδομάδα, ώστε να μην το κάνει επάγγελμα. Είναι διεθνής η οδηγία αυτή, ώστε να μην μπορεί κανείς να επιβιώσει με τα ποσά που δίνονται. Λαμβάνουμε μόνο από Έλληνες, ώστε και να μπορεί να γίνει επανεξέταση του δότη.

Οι περισσότεροι που έρχονται είναι φοιτητές που το κάνουν για τα χρήματα ή άνθρωποι που εργάζονται σε νοσοκομεία και υγειονομικές μονάδες και γνωρίζουν το θέμα. Απαιτούνται περίπου 20 μέρες για την όλη διαδικασία ελέγχου και εξέτασης», είπε στην εφημερίδα ο Ευθ. Ιππίκογλου, υπεύθυνος της Τράπεζας Serum.

Και το σπέρμα έχει το... Φ.Π.Α του!

ΦΠΑ 13% έχει επιβάλλει η κυβέρνηση στο σπέρμα παρόλο που υπάρχει οδηγία η οποία αναφέρει πως τα προϊόντα του ανθρώπινου σώματος δεν υπόκεινται σε καθεστώς φορολόγησης.

Υπολογίζεται δε πως ετησίως γίνονται στην Ελλάδα, 1.000 λήψεις σπέρματος (αγορές) από τράπεζες με στόχο την τεκνοποίηση.

Όσο για τις γυναίκες που αγοράζουν σπέρμα είναι κατά 50% άγαμες Ελληνίδες και άνω των 40 ετών και το υπόλοιπο ποσοστό είναι είτε ζευγάρια που έχουν δυσκολίες αναπαραγωγής είτε και ομοφυλόφιλα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Ο Β. Ταρλατζής, καθηγητής μαιευτικής-γυναικολογίας και ανθρώπινης αναπαραγωγής καθώς και πρώην πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής επισημαίνει τους κινδύνους αφού η Αρχή είναι ανενεργός λόγω λιτότητας.

«Θέλω να ελπίζω επειδή η Αρχή είναι ανενεργός, ότι οι συνάδελφοι γιατροί που χρησιμοποιούν τις Τράπεζες Σπέρματος τηρούν όλες τις διαδικασίες ελέγχου και είναι προσεκτικοί. Άλλωστε σήμερα δεν γίνονται έλεγχοι ούτε αδειοδοτήσεις, ενώ ο νόμος δεν εφαρμόζεται.

Επειδή η Αρχή δεν λειτουργεί, δεν έχει εκδοθεί ούτε καν το προεδρικό διάταγμα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, αλλά μόνο για τους τρόπους διατήρησης και διαχείρισης του υλικού. Αρα όσες τράπεζες λειτουργούν είναι χωρίς άδεια, καθ' ότι και να θέλουν να βγάλουν δεν μπορούν, αφού δεν υπάρχει το επίσημο όργανο για να τη δώσει.

Στο εισαγόμενο σπέρμα δεν υπάρχει πρόβλημα, καθ' ότι στο εξωτερικό γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα», δήλωσε.

Προσέθεσε δε πως η πολιτεία δε γνωρίζει πόσες τράπεζες σπέρματος υπάρχουν.

«Δεν ξέρουμε ούτε πόσες υπάρχουν ούτε αν τηρούν τους κανονισμούς. Επιδιώξαμε να κάνουμε μια καταγραφή παλαιότερα, αλλά δεν λειτούργησε η Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε στο σκοτάδι», κατέληξε.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μηνυση ΣΚΑΪ σε ταξιτζηδες

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ έχει ως εξής...
Το κανάλι κατέθεσε μήνυση εναντίων των ιδιοκτητών ταξί εξαιτίας των επεισοδίων που δημιούργησαν οι ταξιτζήδες στη συγκέντρωση τους στις εγκαταστάσεις του σταθμού την Παρασκευή.
Ομάδα ιδιοκτητών ταξί, συγκεντρώθηκε το πρωί..έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ, απαιτώντας με χουλιγκανική συμπεριφορά από το σταθμό μας να χειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο την είδηση που αφορά το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Με χαρακτηριστικά όχλου, πέταξαν στον αύλιο χώρο του κτιρίου αιχμηρά αντικείμενα, σίδερα, πέτρες, ντομάτες, αυγά και μπουκάλια, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων, και προκαλώντας φθορές.

Επίσης, με υβριστικά συνθήματα, καταφέρθηκαν εναντίον του αρμόδιου υπουργού και του δημοσιογραφικού κλάδου, ενώ με χυδαίους χαρακτηρισμούς και απρεπείς χειρονομίες, ζητούσαν αυταρχικά, τη μετάδοση της είδησης, με τρόπο που να εξυπηρετεί τις θέσεις και τα συμφέροντά τους.

Παράλληλα, η ακραία, αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους, δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία του σταθμού, καθώς η προσέγγιση και η είσοδος εργαζομένων, δεν ήταν εφικτή καθ' όλο το διάστημα της συγκέντρωσης. Ο ΣΚΑΪ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τα έκτροπα και τις παρανομίες που σημειώθηκαν σήμερα έξω από τις εγκαταστάσεις του στο Φάληρο.....

Η εισαγγελία Πειραιά θα διερευνήσει τη διάπραξη τυχόν παράνομων πράξεων και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές καθώς οι παράνομες συμπεριφορές έχουν καταγραφεί από τις τηλεοπτικές κάμερες. Ο ΣΚΑΪ πάνω από 20 χρόνια, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, παραθέτοντας όλες τις απόψεις.

Μάλιστα τροποποιώντας το πρόγραμμά του, επί μια ώρα έδωσε το λόγο σε ιδιοκτήτη ταξί που βρισκόταν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους. Οι βιαιοπραγίες και η αυταρχική συμπεριφορά μιας μειοψηφίας, δεν θα φιμώσουν και δεν θα κατευθύνουν το σταθμό μας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δηλωση- βομβα από πασιγνωστο τραγουδιστη: «Εχω το μικροτερο μοριο στον κοσμο...»

Σοκ, δέος, αλλά και πολλά ερωτήματα για το εάν διατηρεί σώας τα φρένας προκάλεσε η στάση του
Enrique Iglesias, όταν κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Μελβούρνη και ενώπιον χιλιάδων θεατών δήλωσε«Μπορεί να έχω τις χάρες και την φήμη του Ισπανού, αλλά έχω και το… μικρότερο όριο στον κόσμο!»

Ο τραγουδιστής εντυπωσίασε με τα παλιά και τα νεότερα κομμάτια που ερμήνευσε στην σκηνή. Λίγο πριν το τέλος και ενώ όλοι μιλούσαν ή καλύτερα παραμιλούσαν με την μουσική του, εκείνος άρχισε να συνομιλεί για την εμπειρία της πρώτης φοράς στην σεξουαλική επαφή. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά των κολλητών του φίλων, λέγοντας ότι οι περισσότεροι έμαθαν τι είναι σεξ μέσα από την επαφή τους με ιερόδουλες.

Εκεί άρχισαν τα «ωραία». «Εγώ στην πρώτη μου φορά είχα πολύ άγχος. Τα είχα παίξει. Δεν ήταν κάτι που το θυμάμαι ευχάριστα», είπε αρχικά ο Enrique. «Δεν έχεις πρόβλημα εσύ», του απάντησε ένας θαυμαστής του. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, εκείνος πήρε την ευκαιρία και είπε – δυνατά κιόλας μην τυχόν και δεν τον ακούσουν: «Μην το λες, μπορεί να είμαι Ισπανός και να έχω όλα εκείνα τα στοιχεία που απαρτίζουν τις χάρες και την φήμη της… καταγωγής μου, αλλά λυπάμαι πολύ που τυχαίνει να έχω το μικρότερο μόριο στον κόσμο…»

Αφωνοι οι θαυμαστές έμειναν να κοιτούν τον σύντροφο της Anna Kournikova, η οποία μάλλον δεν πρέπει να χάρηκε και πάρα πολύ ακούγοντάς τον να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για τον εαυτό του. Σαν να μας είπε δηλαδή… «μην νομίζετε ότι η Anna είναι μαζί μου για τα προσόντα μου… καμία σχέση! …»

Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο γιος του Julio πρέπει να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ακόμη και χαπιών, καθώς παρά το ότι τραγούδησε, η συμπεριφορά του καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ αλλόκοτη. Κερασάκι στην τούρτα, ήταν οι δηλώσεις… «βόμβα».

Διαβάστε Περισσότερα »

Γιατι το Κωνσταντινου και Ελενης παιζεται σε επαναληψη επι 10 χρονια;

Ο κοινός νους θα σκεφτεί ότι πρόκειται για κάποια συμφωνία ανάμεσα στον δημιουργό Χάρη...

Ρώμα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ή ότι δεν έχουν κάτι άλλο να βάλουν στον προγραμματισμό!
Η σειρά «φαινόμενο» για την ιστορία της ιδιωτικής τηλεθέασης μετρά ήδη χιλιάδες επεισόδια σε επανάληψη και στον ΑΝΤ1 δεν δείχνουν διατεθειμένοι αυτό να αλλάξει.
Σίγουρα όλοι έχετε αναρωτηθεί! Κάνει νούμερα ακόμα;
Κι όμως! Το σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» - όπως και το «Καφέ της Χαράς»- εδώ και χρόνια δίνουν στον ΑΝΤ1 ακόμη και 30% την ώρα που παίζονται.
Έτσι, στο κανάλι του Αμαρουσίου τα στελέχη κοιμούνται... ήσυχοι κάθε μεσημέρι καθώς γνωρίζουν το αποτέλεσμα εδώ και χρόνια.
Ενδεικτικά αυτή την περίοδο, η σειρά είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του ANT1 αμέσως μετά το ''Ezel'' καθώς και φέτος τα τριαντάρια είναι σε ημερήσια διάταξη.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ακόμα και σε περίοδο μεγάλης ένδειας για τα τηλεοπτικά budget ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Χάρη Ρώμα που έχει προτείνει δύο σήριαλ, προκειμένου να ξανασυνεργαστούν!



Διαβάστε Περισσότερα »

Το ''ευχαριστω' φαλαινας στους διασωστες – Συγκλονιστικο video

Και μετά μου λέτε ότι τα ζώα δεν καταλαβαίνουν...
Η τεράστια φάλαινα με απίστευτα άλματα και βουτιές αποχαιρέτησε τους ανθρώπους που την απεγκλώβισαν.
Η φάλαινα είχε πιαστεί σε ένα νάυλον δίχτυ στη θάλασσα του Κορτέζ στην Καλιφόρνια...
Δείτε το video..


Αμέσως μόλις έφτασαν οι διασώστες στην θαλάσσια περιοχή, κατάλαβαν πως η φάλαινα ήταν σε κακή κατάσταση και αποφάσισαν να κόψουν το δίχτυ με μαχαίρια.

Μόλις η φάλαινα απελευθερώθηκε άρχισε μία μοναδική παράσταση που κράτησε περίπου μία ώρα, για να τους ευχαριστήσει.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λουκέτο στο AEL FC ARENA!

Το AEL FC ARENA έβαλε λουκέτο, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας!
Το γήπεδο που εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα πριν φύγει το 2010 και έγινε αποκλειστικά με ιδιωτική πρωτοβουλία και με το όραμα του Κώστα Πηλαδάκη, βάζει λουκέτο!
Φυσικά για το κλείσιμο δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Λάρισα, αλλά το κράτος που δεν δεσμεύεται ότι θα επιστρέψει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ από τον ΦΠΑ, αλλά και η εταιρεία που θα το διαχειριζόταν η «ΕΡΓΟ3» κήρυξε πτώχευση, μπήκε στο άρθρο 99 και φυσικά δεν έχει φράγκο για να πληρώσει τις κακοτεχνίες αλλά και να εξοφλήσει τα χρέη της στην ΠΑΕ.
Έτσι, για την ΑΕΛ ήταν δυσβάσταχτο να συνεχίσει να το λειτουργεί και αποφάσισε να το κλείσει! Κύκλοι της ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν εκβιάζουν το κράτος και δεν θέλουν άμεση εκταμίευση καθώς αντιλαμβάνονται ότι στην παρούσα οικονομική κατάσταση είναι μάλλον δύσκολο, αλλά θέλουν δέσμευση από την Πολιτεία ότι με νομοθετική ρύθμιση θα της επιστραφεί το ποσό του ΦΠΑ που δικαιούται.
Η κατασκευή του AEL FC ARENA ήταν το μοναδικό φωτεινό γεγονός σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα στημένα, τους υποβιβασμούς, τις αδειοδοτήσεις και όλα τα σκοτεινά σημεία που έπληξαν το άθλημα. Αλλά το λουκέτο του αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βγάζει μόνο του τα μάτια του... Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Λάρισα είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην κατηγορία!
Την επιβεβαίωση της είδησης έκανε γνωστή και η ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το κλείσιμο του γηπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Απο κοσκινο 800 ελληνικα blog

Η Αστυνομία αναζητά πιθανούς μιμητές του Μπρέιβικ

Περισσότερα από 800 μπλογκ με άκρως ρατσιστικό περιεχόμενο και ακροδεξιά ιδεολογία που καλλιεργεί το μίσος, λειτουργούν στην Ελλάδα και καθημερινά δέχονται χιλιάδες επισκέψεις, απόψεις και σχόλια.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά αυτά τα blog, όμως μετά τη σφαγή στη Νορβηγία, τα βλέπει πλέον με «άλλο μάτι». Μάλιστα, από μέρα σε μέρα περιμένουν όλη τη διαδικτυακή βάση του Μπρέιβικ, ώστε να εντοπίσουν όλους τους συνδέσμους που πιθανώς να είχε στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», στην Ασφάλεια θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη ελληνικού στοιχείου στην υπόθεση Μπρέιβικ. Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη ο νορβηγός μακελάρης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άρωμα Ελλάδας στην υπόθεση, σύμφωνα τουλάχιστον, με όσα υποστήριζε ο ίδιος στο γνωστό, πλέον, μανιφέστο του. Μια εβδομάδα αργότερα, η ΕΛΑΣ είναι βέβαιη ότι ο 32χρονος είχε διασυνδέσεις με Έλληνες. Μάλιστα, ερευνούν ακόμη και για παρακλάδι της οργάνωσης Μπρέιβικ. Όλα αυτά βέβαια, θα αποδειχθούν όταν πάρουν στα χέρια τους τη βάση δεδομένων του Νορβηγού.
 
Διαβάστε Περισσότερα »

ΛΕΥΚΑΔΑ: Επαιρνε ματι τους πελατες του


Επειδή αρκετοί Βεροιώτες φέτος πήγαν και θα πάνε Λευκάδα να ξέρουν οτι...
Κρυφή κάμερα, καταγραφικό και σκληρό δίσκο βρήκε η Ασφάλεια σε ενοικιαζόμενα...
στην Λευκάδα.


Όπως γράφει το thebest.gr μετά από καταγγελία ενοικιαστή που βρέθηκε στην Λευκάδα για διακοπές και με παρέμβαση του εισαγγελέα διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του ενοικιαζομένου είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να καταγράφει τις ιδιωτικές στιγμές των ενοικιαστών του.

Και όχι μόνο κατέγραφε, αλλά είχε συνδέσει τη κάμερα με την τηλεόραση του σπιτιού του, όπου παρακολουθούσε ζωντανά τους ανύποπτους πελάτες.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κοντα σε Σιλιγαρδακη η Βεροια

Tον πρώην μέσο του Εθνικού Χάρη Σιλιγαρδάκη επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η Βέροια. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την «Βασίλισσα». Κατά τα λοιπά, για τη θέση του δεξιού μπακ η «βασίλισσα του βορρά» έχει προκρίνει τη λύση του πρώην παίκτη των Τρικάλων, Μιχάλη Μπουκουβάλα, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Δημήτρης Σκλιοπίδης από τον Αγροτικό Αστέρα. Τέλος στις προπονήσεις της Βέροιας μετέχουν και οι Καμερουνέζοι Ενγκουέμε, Σιακά, Κατόνγκο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Έλληνας δισεκατομμυριούχος θα μεταδωσει ζωντανα την αυτοκτονια αρρωστου αντρα

Το λιγότερο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει η ανακοίνωση που έκανε μέσα από το site του Έλληνας δισεκατομμυριούχος ο οποίος φημίζεται για τον εκκεντρικό τρόπο ζωής του.

Ο λόγος για τον Άλκη Δαυίδ ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου την απόφασή του να μεταδώσει από το προσωπικό του site όπου φιλοξενεί κινηματογραφικές παραγωγές του και άλλες καλλιτεχνικές...
ανησυχίες του, ζωντανά, την οικειοθελή αυτοκτονία ενός Ρώσου άντρα ο οποίος είναι πολύ άρρωστος. Πρόκειται για τον Νικολάι Ιβανίσοβιτς ο οποίος πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου και μάλιστα η ασθένειά του είναι προχωρημένο στάδιο.

Ο ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος ασθενής θα δεχτεί μία θανατηφόρο ένεση που θα του χορηγηθεί από γιατρό, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους...

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Άλκης Δαυίδ, ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας που έχει δημιουργήσει, θα μπορεί να αποφασίσει αν θέλει ή όχι να παρακολουθήσει live την αυτοκτονία μέσω μίας ψηφοφορίας που θα γίνεται ζωντανά στο site λίγο πριν την αυτοκτονία. Όπως τονίζει μάλιστα, ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος, όλη αυτή η ιδέα δεν ήταν δική του αλλά της οικογένειας του Ρώσου ασθενούς. Όπως υπογραμμίζει ο Άλκης Δαυίδ, όλο αυτό το εγχείρημα για τον ίδιο είναι «μια νέα διαδραστική διαδικασία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

«Με προσέγγισε κάποιος από το προσωπικό μου και μου είπε την ιστορία του Νικολάι για να τον βοηθήσω με τα ιατρικά έξοδα» δήλωσε στο δίκτυο AVN ο Άλκης Δαυίδ πρόσφατα και συνέχισε: «Έτσι και έκανα. Ανταλλάξαμε κάποια email και αυτό ήταν όλο. Όταν όμως η υγεία του άρχισε να χειροτερεύει, η γυναίκα του η Ουράινα, μου ζήτησε να πληρώσω όλα τα έξοδα για να βάλει οικειοθελώς τέλος στη ζωή του. Και μάλιστα ήταν δική του ιδέα να απαθανατίσουμε την όλη διαδικασία. Έτσι, συμφώνησα».

Όσο για τον Ρώσο ασθενή, σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ευγνώμων στον
Άλκη Δαυίδ και την ομάδα του που τον βοήθησε τόσο. «Ο Θεός να ευλογεί τον Άλκη Δαυίδ για την καλοσύνη και την γενναιοδωρία του» είχε τονίσει ο Ιβανίσοβιτς.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ απο το ΒΗΜΑ: «Τι θελετε; Να πουλησω την Πελοποννησο;»

Με τον εμετικό πρωτοσέλιδο τίτλο «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;», φράση που την αποδίδει στον Γιώργο Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, κυκλοφορεί Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, 31 Ιουλίου. Οι ξεδιάντροποι κυβερνητικοί απολογητές του «λαμπρακέικου» προσπαθούν με αυτά τα απαράδεκτα πρωτοσέλιδα να τρομοκρατήσουν το λαό και συνάμα να παρουσιάσουν ως…
πατριώτη τον κατοχικό πρωθυπουργό!

Για το δημοσιογραφικό υπόκοσμο που σκαρφίστηκε αυτή τη ξεφτίλα τι να πούμε; Υπόκοσμος!… Αρκεί!

Ωστόσο, θα σχολιάσουμε επιγραμματικά τη ρήση που αποδίδεται στον Πρωθυπουργό:

1. Η Πελοπόννησος δεν είναι του Γιωργάκη να την πουλήσει, ούτε τα νησιά, και αν τολμήσει κανείς να υποδουλώσει ή να ξεπουλήσει την πατρίδα μας, να ξέρει καλά, ότι θα πάρουμε τα όπλα για να υπερασπιστούμε τη γη μας! Καταλάβατε καθάρματα;
2. Αυτή είναι η ρήση που θα κυνηγά τον Γιωργάκη μέχρι να πεθάνει και θα τον χαρακτηρίζει στα βιβλία ιστορίας του μέλλοντος. Αν θυμόμαστε τον πατέρα του από το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και «Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα», ο Γιώργος θα μείνει στην ιστορία -φρόντισε Το ΒΗΜΑ να καταγραφεί- ως ο άνθρωπος που πήγε στην Ευρώπη γονατιστός και έφθασε να διαπραγματεύεται, ως φοβισμένο ανδρείκελο, τη γη μας! Εάν δεν την είπε τη φράση, για να είμαστε δίκαιοι, τότε πρόκειται για αισχρή προβοκάτσια της φυλλάδας του Ψυχάρη και του Πρετεντέρη, ή για μια ακόμη τρανταχτή ηλιθιότητα του περιβόητου επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου!
3. Δεν θέλουμε άλλους ξενόδουλους στον τόπο, δεν θέλουμε άλλους προσκυνημένους! Να τελειώσει η ξεφτίλα τώρα! Να πάμε σε εκλογές και ο,τι βγει! Χειρότερο πράγμα από έναν «Έλληνα» πρωθυπουργό που να λέει τέτοιες μαλακίες στην Ευρώπη, εάν τις είπε, δεν υπάρχει…

Υ.Γ. Ένας εισαγγελέας να διερευνήσει πράξεις εθνικής προδοσίας υπάρχει; Ή μόνο για να κυνηγά τσαντίρηδες στο Σύνταγμα;















http://www.tsantiri.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Βρεθηκε νεκρος 25χρονος απο τον Σταυρο Ημαθιας

Τραγική ήταν η απάντηση στην αγωνιώδη έκκληση της Άννας Λαμπίρη, δημοτικής συμβούλου Αλεξάνδρειας, εδώ και δυο μέρες που έψαχνε το γιο της.
Ο Χρήστος Ιγνατιάδης, 25 ετών είχε εξαφανιστεί... χωρίς να δώσει σημεία ζωής από το σπίτι του στο Σταυρό Ημαθίας.
Ωστόσο, η μοίρα έμελλε να παίξει άσχημο παιχνίδι στην οικογένειά του. Ο νεαρός έβαλε τέρμα στη ζωή του στις εγκαταστάσεις της ΚΥΔΕΠ στο Πλατύ. Το θλιβερό νέο έγινε γνωστό το πρωί και έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό του όπου όλοι ήταν έκπληκτοι και αδυνατούσαν να αντιληφθούν το γεγονός.
Σήμερα το απόγευμα έγινε η κηδεία του μέσα σε κλίμα θλίψης και ενός "γιατί".
Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σαν Σημερα 31 Ιουλιου

904: Οι Σαρακηνοί καταλαμβάνουν τη Θεσσαλονίκη.
1919: Τίθεται σε ισχύ το Σύνταγμα της Βαϊμάρης στη Γερμανία, το οποίο θα προκαλέσει ένα ασταθές πολιτικό σκηνικό που θα διευκολύνει μερικά χρόνια αργότερα την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και των ναζιστών στην εξουσία.
1922: Ο 18χρονος Ραλφ Σάμουελσον είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κάνει θαλάσσιο σκι.
1960: Ο Παναθηναϊκός νικά την ΑΕΚ 2-1 σε αγώνα μπαράζ και κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της νεοσύστατης Α' Εθνικής Κατηγορίας.
1976: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΔΟΕ, λόρδο Κιλάνιν, προτείνει τη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.
1992: Ο Πύρος Δήμας κατακτά το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης. Συμμετέχει στην κατηγορία των 82,5 κιλών και σηκώνει 370 κιλά στο σύνολο.
  • Γεννησεις
1914: Λουί ντε Φινές, γάλλος ηθοποιός.
1965: Τζόαν Ρόουλινγκ, βρετανίδα συγγραφέας, δημιουργός του «Χάρι Πότερ».
1969: Μίλτος Πασχαλίδης, τραγουδοποιός από την Καλαμάτα.
  • Θανατοι
1920: Ίων Δραγούμης, πολιτικός και διπλωμάτης, από τους βασικούς εκφραστές του ελληνικού εθνικισμού και της «Μεγάλης Ιδέας».

Διαβάστε Περισσότερα »

8+1 γυναικες που δεν πρεπει να μπλεξεις μαζι τους

Ψάχνεις για μια ήρεμη και υγιή σχέση; Τότε για το καλό σου, μείνε μακριά από αυτές τις γυναίκες..




Η ερασιτέχνης ψυχολόγος...

Είναι η γυναίκα που πάντα θα προσφέρει τον ώμο της για να κλάψεις και πάντα θα έχει έναν καλό λόγο να σου πει. Θα σε ακούσει και θα συζητήσει και τα δικά της, ακόμα και αν δε της το ζήτησες ποτέ. Επιφανειακά είναι κουλ, κρύβει καλά την ανάγκη της να μπει στα εσώψυχα σου. Τουλάχιστον μέχρι... να ακούσει τα τρία πρώτα πράγματα που θα της πεις και θα αρχίσει τις αναλύσεις για την παιδική σου ηλικία και πως τα τραύματα σε έχουν επηρεάσει και καθορίζουν τη συμπεριφορά σου. Στη συνέχεια θ’ αρχίσει ν’ ασχολείται με τα δικά της. Τον εαυτό της βλέπεις τον έχει ψυχολογήσει καλύτερα.

Η πολυλογού

Εδώ επίπεδο μηδέν. Από τη στιγμή που τη βλέπεις, δε σταματάει. Ξεκινάει με ένα «γεια χαρά νταν» και από εκεί ακολουθεί μόνο κατήφορος. Πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο, σε ρωτάει τη γνώμη σου -μόνο και μόνο για να έχει ευκαιρία να πει τη δική της, και μιλάει πάντα με δυνατή φωνή λες και η συζήτηση σας είναι για να την ακούνε οι περαστικοί. Αν προσέξεις αυτά που λέει θα δεις τις αντιφάσεις και θα καταλάβεις πως ότι λέει είναι για να γίνεται αρεστή. Το χειρότερο είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να πεις ή να κάνεις κάτι περισσότερο από το να κουνάς θετικά το κεφάλι πάνω κάτω.

Η παλιοσειρά

Οι γκόμενες που έχουν χιούμορ είναι συνήθως είναι και άσχημες. Δυστυχώς οι εξαιρέσεις από αυτό τον κανόνα είναι λίγες και καπαρωμένες. Ενώ οι άλλες οι γυναίκες είναι επιφυλακτικές στην επικοινωνία τους συντηρώντας μια απόσταση αυτή, την εκμηδενίζει λες και ήσασταν σειρούλες στο στρατό. Λέει το ένα κρυόκωλο αστείο μετά το άλλο, βρίζει λες και είναι νταλικέρης, δεν έχει πρόβλημα να πιει μπύρα και να ρευτεί ξεχνώντας ότι αυτά τα κάνουμε με τα κολλητάρια μας βλέποντας μπάλα. Και φυσικά παραγγέλνει σουβλάκι με τζατζίκι κι ας είναι πρώτο ραντεβού. Ακόμα και αυτό τον ελάχιστο ερωτισμό, τον σκοτώνει με καραμπίνα.

Η κινητή γκρίνια

Η γκόμενα που διαμαρτύρεται για τα πάντα είναι η τελευταία που θες για σχέση εκτός να πρόκειται για καμιά θεά. Την πας στα μπουζούκια, αυτή θέλει Καρύτση. Την πας συναυλία και τους βρίσκει όλους άπλυτους. Διαμαρτύρεται για την κίνηση στο δρόμο, για την εφορία, για τη δουλειά της, γιατί δεν πάρκαρες σε αυτή τη θέση και πάρκαρες στην άλλη… τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια τον θυμάσαι; Έτσι και οι δικές φράσεις ξεκινούν με «μου τη δίνουν…». Μακριά (και αγαπημένοι)!

Η αστρολόγος

Ουσιαστικά πρόκειται για παραλλαγή της «ψυχολόγου». Θα σου βρει λύσεις για τα επαγγελματικά σου, τα γκομενικά σου και τις σχέσεις σου με τους γονείς σου. Η διαφορά είναι ότι για όλα τα προβλήματα ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής, ο ωροσκόπος σου, το ζεν, το φενγκ σούι και η αρνητική ενέργεια και το ρέικι! Η λύση πάντα βρίσκεται στον επόμενο μήνα όπου αλλάζουν οι συναστρίες. Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι θα σου κάθετε βάση ωροσκόπου. Τι; Ζυγός; Ατύχησες. Σκορπιό έψαχνε.

Η business woman

Είναι η γκόμενα που διαβάζει ημερησία ακόμα στις διακοπές. Παρακολουθεί ανελλιπώς τον Αυτιά, ξέρει για τις δοσοληψίες της Cosco στην ανταρκτική, την αλλαγή management στη Google, τα προγράμματα βιοκαυσίμων και φωτοβολταικών και μονίμως συζητάει για επενδύσεις. Το κατάστημα που διατηρεί με τα χίλια ζόρια στο Κολωνάκι το έχει αναγάγει σε franchise με δίκτυο σε Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Τόκιο. Που και που σου ζητάει κάνα δανεικό –κανένα πρόβλημα, τα επιστρέφει- αλλά όταν της πεις για καμιά δουλειά με σίγουρα χρήματα την απορρίπτει λόγω status. Bluetooth στο αυτί και Blackberry (το iPhone της πέφτει λίγο) είναι must.

H απελπισμένη

Ποτέ δεν την αγαπάς αρκετά και ποτέ δεν είσαι εκεί για αυτή. Κάθε μικρή δυσλειτουργία κλιμακώνεται σε σχεδόν χωρισμό και κάθε διαφωνία πρέπει να έχει τα βαθύτερα της αίτια στην ανατροφή σου και τα πατριαρχικά στερεότυπα με τα οποία μεγάλωσες. Κάθε κατάσταση πρέπει να αναλυθεί εξονυχιστικά. Από αυτή την άποψη μοιάζει με την «ψυχολόγα», με τη διαφορά ότι εδώ πρόκειται για εγωιστικό άτομο που κάνει ότι μπορεί για να κρύψει τα του εαυτού της κάτω από το χαλί. Η λέξεις «συγνώμη», «φταίω» και «λάθος» της είναι παντελώς άγνωστες! Αντιθέτως εσύ πρέπει να τις έχεις πρώτες πρώτες στο δικό σου λεξιλόγιο. Αλλιώς έρχεται η γκρίνια.

Η αυτοκαταστροφική

Αφού έχει περάσει διάφορες φάσεις καταστρέφοντας ότι καλό της συμβεί, έχει βαλθεί να καταστρέψει κάθε υγιή σχέση προκειμένου να μπει στο επόμενο μεγάλο ρομάντζο. Η άρνηση της να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειες της την κάνει αδύνατον να ευχαριστήσει και να ευχαριστηθεί. Αν μπλέξεις μαζί της θα μάθεις τι σημαίνει παράδεισος και κόλαση σε δύο δευτερόλεπτα. Τη στιγμή που η σχέση σας θα είναι στο φόρτε θα σου δείξει την πόρτα. Άσε που έχει και το κλάμα στο τσεπάκι. Ακόμα και όταν όλα πάνε καλά γι’ αυτήν είναι προβληματική η σχέση σας ακριβώς επειδή όλα πάνε καλά.

Το ψυχάκι

Πρόκειται για ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει. Είναι η γυναίκα που σου λέει στα μάτια τι ωραία που περνάει μαζί σου και πόσο της αρέσει που είσαι μαζί και σε δύο δευτερόλεπτα αλλάζει άποψη και ξαφνικά θέλει να μείνει μόνη να τακτοποιήσει τα χειμωνιάτικα. Όταν τη ρωτάς τι έχει ή δεν απαντάει ή σου λέει «δεν έχω τίποτα, καλά είμαι.» Και σου λέει αλήθεια γιατί απλά είναι καλά και της έχει γυρίσει η γκλάβα.

Θα σε τρελάνουν, θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου αλλά και τον εαυτό σου. Αξίζει; .
Διαβάστε Περισσότερα »

Beer Power: Οι μπιρες που σε στελνουν αδιαβαστο

Αν η πράσινη σου φαίνεται συνηθισμένη και η κόκκινη ξεπερασμένη, μην ανησυχείς. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο δυνατές αλκοολικά μπίρες που περνάνε τα σύνορα για να καταλήξουν στις μπιραρίες και τα ψυγεία της πόλης.

Μερικοί την προτιμούν ξανθιά κι ανάλαφρη σαν την Σκορδά. Αλλοι την θέλουν σκουρόχρωμη και βαριά σαν την Eva Mendes. Άλλοι πάλι την γουστάρουν κόκκινη σαν την Emma Watson. Όπως και να 'χει η μπίρα είναι (ναι, μαζί με το ούζο και το τσίπουρο) το εθνικό μας καλοκαιρινό ποτό.

Γι' αυτό και ψάξαμε να βρούμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά από τις κλασικές μπίρες που θα βρεις στα περίπτερα. Δεν θα ασχοληθούμε καν με εκείνες τις μάρκες που συναντάς μέχρι και στο τελευταίο καφενείο της γειτονιάς. Εκείνες τις ξέρεις και τις πίνεις ήδη. Εμείς θα σου δείξουμε τις 8 ετικέτες εισαγώμενης μπίρας που είναι πιο δυνατές αλκοολικά από τις υπόλοιπες.

Η διαφορά στους βαθμούς του αλκοόλ μπορεί να μην σου φανεί μεγάλη, αλλά πίστεψέ μας ότι η διαφορά στη γεύση είναι πολύ σημαντική. Οι περισσότερες κοινές μπίρες έχουν περίπου 4-6% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Με μια γρήγορα αναζήτηση στο internet θα βρεις ακόμα και μπίρες με 55% περιεκτικότητα, φτιαγμένες από κάτι τσαρλατάνους που σκόπευαν απλά σε άλλο ένα ρεκόρ Γκίνες.

Το θέμα είναι να μπορείς μια δυνατή μπίρα να την απολαμβάνεις όσο και μια κανονική. Εμείς σου παρουσιάζουμε τις 8 δυνατότερες μπίρες που αξίζει να βρεις και να δοκιμάσεις στην ελληνική αγορά.

La Biere du DemonΔαιμονοποιημένη μπίρα και μία από τις πλέον κλασικές προτάσεις των σερβιτόρων στις μπιραρίες της Ελλάδας. Όχι άδικα μιας και η φρουτώδης γεύση της είναι υπέροχη.
Αλκοόλ: 12%
Είδος μπίρας: Pale ale
Προέλευση: Douai, Γαλλία

Hoegaarden Verboden Vrucht (Forbidden fruit)Από το όνομα και μόνο σε προκαλεί να την δοκιμάσεις. Δυνατό ale που σερβίρεται σε μοναστηριακό, Tulip ή Tumbler ποτήρι για να αναδείξει τα αρώματά του.
Αλκοόλ: 8,5%
Είδος μπίρας: Ale
Προέλευση: Hoegaarden, Βέλγιο

La Trappe DubbelΔεν είναι η πιο δυνατή από τις μπίρες του Αββαείου Onze Lieve Vrouw van Konigshoeven, μιας και υπάρχει και η Quadrupel με 10% αλλά είναι η πιο γευστική.
Αλκοόλ: 7%
Είδος μπίρας: Trappist ale
Προέλευση: De Koningshoeven, Ολλανδία

Trappistes Rochefort 10Το διαμάντι της ζυθοποιίας Rochefort. Σκουρόχρωμη, γεμάτη, με πολύ εντυπωσιακή γεύση. Σερβίρεται σε ποτήρι για μοναστηριακές μπίρες.
Αλκοόλ: 11,3%
Είδος μπίρας: Trappist ale
Προέλευση: Rochefort, Βέλγιο

Chimay BleueΠολύ αρωματική μοναστηριακή μπίρα, αφού μπορείς να γευτείς τόσο την ελαφρά υπερψημένη μαγιά όσο και αρώματα τριαντάφυλλου.
Αλκοόλ: 9%
Είδος μπίρας: Trappist ale
Προέλευση: Chimay, Βέλγιο

DuvelΑπό τις μπίρες που μπήκαν δυναμικά στην ελληνική αγορά. Πίνεται παγωμένη και σερβιρισμένη στο δικό της Tulip glass.
Αλκοόλ: 8,5%
Είδος μπίρας: Golden pale ale
Προέλευση: Breendonk, Βέλγιο

SamichlausΑυτή η μπίρα ζυμώνεται και παράγεται αποκλειστικά και μόνο στις 6 Δεκεμβρίου κάθε χρόνου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Βασίλη στην Αυστρία και τη Γερμανία. Εξού και το όνομα.
Αλκοόλ: 14%
Είδος μπίρας: Lager
Προέλευση: Vorchdorf, Αυστρία

Paulaner SalvatorΗ ζυθοποιία της Paulaner μάς έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές Lager, Weisse και Dunkel μπίρες. Η Salvator είναι μια ειδική έκδοση με ιδιαίτερα γλυκιά γεύση.
Αλκοόλ: 7,9%
Είδος μπίρας: Doppel-bock stout
Προέλευση: Munich, Γερμανία



Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΟΚ! 20χρονος πεθανε παιζοντας videogames

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός πέθανε από θρόμβωση γιατί έπαιζε μέχρι και 12 ώρες την ημέρα τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Ο άτυχος Chris Staniforth ήταν ''εθισμένος'' με το παιχνίδι...
Halo του Xbox.Κατά τον ιατροδικαστή η θρόμβωση προκλήθηκε επειδή ο 20χρονος καθόταν για πολλές ώρες σε μία συγκεκριμένη θέση.



Ο νεαρός κατέρρευσε δευτερόλεπτα μετά από τηλεφώνημα σε φίλο του, στον οποίο είπε πως ένιωθε ένα ξαφνικό πόνο στο στήθος.Ο φίλος του έστειλε αμέσως ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.Ο ίδιος κατέθεσε πως ο Chris του είπε πως και το προηγούμενο βράδυ ξύπνησε από αφόρητους πόνους και κατέλαβε πως η καρδιά του χτυπούσε πολύ αργά.



Ο νεκρός δεν είχε κανένα ιστορικό παθήσεων, ενώ οι κατασκυαστές του Xbox έκαναν νέα σύσταση
στους χρήστες να μην παίζουν για πολλές ώρες συνεχόμενα και να κάνουν διαλείματα.
Διαβάστε Περισσότερα »

VIDEO: Συγκλονιστικες στιγμες στα αποκαλυπτηρια του αγαλματος του Μ. Αλεξανδρου

Πάνω από δυο χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες στο Αλεξάνδρειο ίδρυμα στο Λιτόχωρο για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η δωρεά του αγάλματός από τον κ. Καρατζαφέρη ήταν μια απάντηση στους παραχαράκτες της ιστορίας Σκοπιανούς που τοποθέτησαν το δικό τους άγαλμα στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων πριν λίγες ημέρες.

 

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ by Pierialife
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανακοινωθηκε η ημερομηνια κυκλοφοριας του νεου Pro 2012!

Tο ελληνικό Pro Evolution Soccer 2012 θα … κυκλοφορήσει για το PS3, X360 και PC στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011, ενώ θα ακολουθήσουν το PS2, PSP, και  Wii τον Οκτώβριο  του 2011.
Η σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2012 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.
Παράλληλα ο ελληνικός Σχολιασμός από τους γνωστούς σε όλους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη θα δώσει μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα  σε  όλους όσους ακούνε τη φωνή τους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι!
Τέλος όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διοργανωθεί το  PES LEAGUE 2012  για PlayStation και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν τον κωδικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα μόνο στο Ελληνικό  Pro Evolution Soccer.

Διαβάστε Περισσότερα »

Χαρρυ Κλυνν: Ειμαστε Ελληνες ρε; || ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Είμαστε Έλληνες ρε; Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…


Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!

Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…

Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διαφάνεια να εφαρμόσει άλλος πολιτικός.

Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!

Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…

Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα…

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ…
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…
 
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεχασε και παλι να ντυθει η Lady Gaga!

Η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις...
Ο λόγος για την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga η οποία αποφάσισε, για ακόμη μία φορά, να βγει έξω χωρίς τα…ρούχα της.
Η 26χρονη σταρ αποχωρώντας από το Jimmy Kimmel Show, όπου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εμφανίστηκε μπροστά στους ενθουσιασμένους θαυμαστές τους φορώντας ουσιαστικά μόνο τα εσώρουχα της.


Φυσικά δεν αποχωρίστηκε τις αγαπημένες της δερμάτινες μπότες και ένα μαύρο καλσόν προφανώς για να μην… κρυώνει.



Η διάσημη σταρ δεν δίστασε να σκαρφαλώσει σε ένα φράχτη για να χαιρετήσει τους θαυμαστές της και να υπογράψει αυτόγραφα.

 


 

newsbomb.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

VIDEO-ΣΟΚ! Η Χρυση Αυγη καταθετει μαζι με τους επισημους στεφανι στην επετειο των Δερβενακιων!

Δείτε τους Χρυσαυγίτες να στέκονται δίπλα στους Έλληνες φαντάρους στην επέτειο της μάχης στα Δερβενάκια, στις 26 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής στον Θ. Κολοκοτρώνη, από τις τοπικές πολιτικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές αρχές της Κορίνθου.
Οι οπαδοί της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» φωνάζουν τα γνωστά συνθήματα και στη συνέχεια, μάλιστα, καταθέτουν και επισήμως στεφάνι στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, μαζί με τους υπόλοιπους φορείς!
Κανένας από τους επισήμους, όχι απλά δεν διαμαρτύρεται, αλλά αντίθετα ακούγεται σωρεία χειροκροτημάτων!!!
Και μετά σου λέει κανείς πως προκύπτουν οι διάφοροι Μπρέιβικ…
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…



Διαβάστε Περισσότερα »

Μπλοκαραν τις σελιδες των Αγανακτισμενων στο διαδικτυο;

Μια περίεργη υπόθεση έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί να εξελίσσεται στο διαδίκτυο, καθώς στο facebook, το οποίο αποτέλεσε τη γενεσιουργό δύναμη του κινήματος, υπάρχει πρόβλημα με τις σελίδες των Αγανακτισμένων, καθώς δεν υπάρχει ροή σχολίων ή κάθε χρήστης μπορεί να βλέπει μόνο τις δικές του δημοσιεύσεις.
Φυσικά, μπορεί να είναι πρόβλημα της γνωστής ιστοσελίδας, ωστόσο τυχαίνει λίγες ώρες μετά την εκκένωση της πλατείας Συντάγματος, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά!
Ελπίζουμε να μάθουμε γρήγορα περί τίνος πρόκειται…

Διαβάστε Περισσότερα »

Απεκτησε Φαρινολα η Βεροια - Κλεινει το ροστερ την ερχομενη εβδομαδα

Την απόκτηση του Φαρινόλα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βέροια. Στην λιτή ανακοίνωσή της σημειώνει: "Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Πάολο Φαρινόλα που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ έχει αγωνισθεί επίσης στην Skoda Ξάνθη, το Μαρκό και τον Αχαρναϊκό". 
Μετά την απόκτηση του Φαρινόλα, η Βέροια αναζητά έναν ακόμη επιθετικό για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επόμενες μεταγραφές της Βέροιας θα "κλείσουν" την ερχόμενη εβδομάδα. Η επόμενη μεταγραφή αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα και έως το Σάββατο, το ρόστερ θα κλείσει.
Τέλος, την Παρασκευή δοκιμάστηκαν στην προπόνηση της Βέροιας δυο παίκτες από το Καμερούν, ένας φορ κι ένας μέρος. 

Διαβάστε Περισσότερα »

Το σκανδαλο Watergate στη δημοσιοτητα

Μετά από περισσότερα από 36 χρόνια, η απόρρητη μαρτυρία στο συμβούλιο ενόρκων του προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον για το σκάνδαλο Watergate διατάχθηκε να δοθεί στη δημοσιότητα σήμερα από ομοσπονδιακό δικαστή, λόγω της σημασία της για την Αμερικανική ιστορία. Ο ομοσπονδιακός δικαστής Ρόις Λάμπερτ έλαβε την απόφαση αυτή μετά από αίτημα του ιστορικού Στάνλεϊ Κάτλερ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά βιβλία για τον Νίξον και το Watergate, και άλλων, να δημοσιοποιηθεί η μαρτυρία που δόθηκε στις 23 και 24 Ιουνίου του 1975...

Ο Νίξον τέθηκε υπό αμφισβήτηση για το πολιτικό σκάνδαλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, που προέκυψε από τη διάρρηξη στο επιτελείο της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών στο συγκρότημα γραφείων Watergate στην Ουάσιγκτον.

Το σκάνδαλο ανάγκασε τον Νίξον να παραιτηθεί στις 9 Αυγούστου του 1974, η μοναδική παραίτηση προέδρου των ΗΠΑ. Το σκάνδαλο επίσης είχε ως αποτέλεσμα την απαγγελία κατηγορητηρίου, τη δίκη, την καταδίκη και τη φυλάκιση αρκετών από τους κορυφαίους αξιωματούχους του. Ο κ.Λάμπερτ αναφέρει στην 15σελιδη γνωμάτευση του ότι οι ειδικές περιστάσεις, και ιδίως το αδιαμφισβήτητο ιστορικό ενδιαφέρον

στη μαρτυρία του Νίξον, υπερέβησαν κατά πολύ την ανάγκη να διατηρηθούν τα αρχεία αυτά μυστικά. Οι διαδικασίες στο συμβούλιο ενόρκων συνήθως παραμένουν απόρρητες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο καθενας γινεται γνωστος με τον τροπο του...

Στην επικαιρότητα καταφέρνουν να βρίσκονται τελευταία οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Ημαθίας, άλλος λόγω υφυπουργοποίησης, άλλος λόγω... κοπριών!
Ο λόγος για τον Άγγελο Τόλκα που την ερχόμενη εβδομάδα (την Τετάρτη όπως εικάζεται) αναλαμβάνει υφυπουργός Επικρατείας και τον Θανάση Γικόνογλου, που γέμισαν κοπριές στο αυτοκίνητο της γυναίκας του.

Ο τρίτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πλην όμως παλαιότερος, δεν έχει ακουστεί βέβαια και γενικά, έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα του.

Άλλος γίνεται γνωστός λόγω... χαρτοφυλακίου και άλλος λόγω... κοπριάς, αλλά πάντως η Ημαθία ακούγεται στο πανελλήνιο.

Μένει τώρα να δούμε αν από τις εξελίξεις αυτές δούμε κάποιο "χαΐρι" ή θα μείνουμε πάλι... κοπριές, σαν αυτές του Θανάση Γικόνογλου.













verianews

Διαβάστε Περισσότερα »

Σαν Σημερα 30 Ιουλιου

1839: Οι μαύροι σκλάβοι καταλαμβάνουν το πλοίο «Άμισταντ» που τους μετέφερε στην Αμερική.
1920: Δολοφονική απόπειρα κατά του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Παρίσι. («Ιουλιανά»)
1928: Ο Τζορτζ Ίστμαν παρουσιάζει την πρώτη έγχρωμη κινηματογραφική ταινία.
1942: Ο Ναπολέων Ζέρβας συγκροτεί την πρώτη αντάρτικη ομάδα του ΕΔΕΣ στην Ήπειρο.
1962: Καθιερώνεται στην Ελλάδα το λίτρο ως μονάδα μέτρησης των υγρών.
1982: Η υπουργός Πολιτισμού, Μελίνα Μερκούρη, θέτει το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας, στη Διάσκεψη των υπουργών Πολιτισμού της UNESCO στο Μεξικό.
  • Γεννησεις
1947: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, αμερικανοαυστριακός ηθοποιός.
1970: Κρίστοφερ Νόλαν, βρετανός σκηνοθέτης.
  • Θανατοι
336 π.Χ: Φίλιππος Β' ο Μακεδών, βασιλιάς της Μακεδονίας.
1784: Ντενί Ντιντερό, γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας.

Διαβάστε Περισσότερα »
 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum