Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Εσχάτη προδοσία στο Σκοπιανό από την Alpha Bank

Το κατ' όνομα μόνο "ελληνικό τραπεζικό σύστημα" δεν παίζει μόνο με τις ζωές εκατομμυρίων Eλλήνων, τις οικονομίες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και την τύχη δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων. Δεν διστάζει πλέον να παίζει και με τα εθνικά θέματα, τα οποία και θυσιάζει για να ικανοποιήσει την.....
απληστία του χωρίς να υπολογίζει πατρίδα, θρησκεία, αξίες και ιδανικά.

Εκεί φτάνει η ξετσιπωσιά της τραπεζικής αριστοκρατίας που οδηγεί στα όρια της αντοχής της ολόκληρη την οικονομία. Από τη μια καταχρεωμένοι εργαζόμενοι που φτύνουν αίμα για τον επιούσιο και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που ζορίζονται να βγάλουν πέρα ενώ από την άλλη, οι καρχαρίες του τραπεζικού κεφαλαίου βάζουν «καταχρηστικούς όρους» και «επιβαρύνσεις» σε θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, για τα οποία μάλιστα η χώρα μας έχει δικαιωθεί από τον ΟΗΕ.

Λίγο πριν φορέσουν τις κελεμπίες του ξεπουλήματος κάποιοι κατάφεραν να ξεπουλήσουν την εθνική συνείδησή τους. Προχωρώντας σε μια αντεθνική κίνηση η -πλέον συγχωνευθείσα με την Eurobank - Alpha Bank, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα με υποκαταστήματα στη Βαλκανική, αναγνωρίζει στην ιστοσελίδα της τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Για να γίνει αρεστή στο επιχειρηματικό κατεστημένο του γειτονικού κρατιδίου αλλά και διάφορους κύκλους, που απεργάζονται την αναγνώριση της ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα (ενθαρρύνοντας παράλληλα τις αλυτρωτικές διαθέσεις θερμοκέφαλων), η Alpha Bank όχι μόνο αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία», αλλά φαίνεται να θριαμβολογεί κιόλας γιʼ αυτό.

Τραπεζική κομπορρημοσύνη

Στην ιστοσελίδα της, κομπάζει πως ήταν η πρώτη ιδιωτική τράπεζα, που εγκαταστάθηκε το 1993 στη «Μακεδονία».
Το όνομα της θυγατρικής της Alpha Bank είναι Alpha Bank A.D. Skopje και σύμφωνα με τον τραπεζικό όμιλο κατέστη η σημαντικότερη τράπεζα στο κρατίδιο.
Απορίας άξιο είναι πως ενώ η τράπεζα στην ιστοσελίδα της ισχυρίζεται ότι, στους στόχους και τις δράσεις της περιλαμβάνονται η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και η προστασίας της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου, την ίδια ώρα να «ναρκοθετεί» την εθνική προσπάθεια, ώστε να μην οικειοποιούνται τον όρο «Μακεδονία» όλοι όσοι επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.
Η εγκληματική αυτή κίνηση της Alpha Bank που αντιστρατεύεται ευθέως το εθνικό συμφέρον λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς εν μέσω της οικονομικής κρίσης η χώρα μας με ευθύνη της κυβέρνησης, έχει καταστεί ευάλωτη στα εθνικά θέματα.

Γραμμή Γ.Α.Π.

Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές, που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει, ότι η χώρα μας έχει χάσει τμήμα της εθνικής της ανεξαρτησίας.
Μας το θυμίζουν, βέβαια, και ευρωπαίοι αξιωματούχοι (σ.σ, Γιούνκερ, Ρεν), αλλά δεν μπορείς να ζητείς ως χώρα από την κ. Άνγκελα Μέρκελ να σεβαστεί τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών και να μην αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» όταν μια ελληνική-κατʼ όνομα μόνο-τράπεζα γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις διατάξεις του Οργανισμού.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον και αγωνία, εάν το υπουργείο Εξωτερικών (σ.σ. που βρίσκεται σε χειμερία νάρκη εν μέσω θέρους) και η κυβέρνηση (σ.σ. λέμε τώρα) γενικότερα τοποθετηθούν στο θέμα και προβούν στις απαραίτητες συστάσεις προς την Alpha Bank.

http://www.newsbomb.gr/
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ



250 Tούρκοι, συγκεντρώθηκαν έξω από την Αγιά Σοφιά, και προσευχήθηκαν για το Μπαϊράμι των Μουσουλμάνων....


Όλοι οι συγκεντρωμένοι με συνθήματα ζήτησαν την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας, ως τζαμί. Αυτό το απαράδεκτο αίτημα το ζήτησαν και με τα πανό που κρατούσαν.

Ο εκπρόσωπος του τάγματος Άλπερενλερ Γκιουβέν Χιζαρτζί, κατηγόρησε την κυβέρνηση «που αποκαλύπτει αίθουσες βαφτίσεων, εικόνες αγγέλων» (σημ.: με την αποκατάσταση των τοιχογραφιών). Η αστυνομία είχε λάβει έκτακτα μέτρα στην περιοχή και οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν χωρίς να προκληθεί κάποιο άλλο πρόβλημα
onalert
Διαβάστε Περισσότερα »

Ελλάδα - Βοσνία 76-67


Οταν σοβαρεύτηκε η Ελλάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βοσνία (76-67). Κουφός, Ζήσης, Καλάθης και Μπουρούσης οι ηγέτες της "επίσημης αγαπημένης".

Ετσι κρίθηκε
Αγχωμένη; Σίγουρα. Απειρη; Ναι. Αποφασισμένη για τη νίκη; Επίσης. Δεν χρειαζόταν να παίξει μεγάλο μπάσκετ η Εθνική για να κάμψει την αντίσταση της Βοσνίας. Ας μην ξεγελά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κατά το οποίο οι Βόσνιοι έβρισκαν τον τρόπο να εκμεταλλεύονται το τρακ της Εθνικής και να διατηρούνται μπροστά στο σκορ. Ο Κικάνοβιτς δεν θα μπορούσε να κουβαλήσει για πάντα την ομάδα στις πλάτες του, ειδικά με τον Τελέτοβιτς σε κάκιστη ημέρα.
Ολα τα παραπάνω αποδείχθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο. Η μπάλα κυκλοφόρησε καλύτερα, η μεγάλη πληγή των χαμένων επιθετικών ριμπάουντ έκλεισε και οι μπαρουτοκαπνισμένοι της Εθνικής (ναι,  σ' αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Καλάθης) πήραν μπροστά. Προηγήθηκαμε για πρώτη φορά με λέι απ του Καλάθη (43-41) και εν συνεχεία όλα έγιναν πιο εύκολα αφού ο Κουφός ήλεγχε την εναέρια κυκλοφορία και οι Ζήσης-Μπουρούσης άφηναν τη δική τους πινελιά στην επίθεση.
Οταν έφυγε η πίεση, οι διεθνείς του Ζούρου έκαναν και όμορφα πράγματα πάνω στο παρκέ (το άλεϊ ουπ των Ξανθόπουλου-Μπράμος  ήταν η καλύτερη φάση του αγώνα). Αλλά πάνω απ' όλα ενδιέφερε η ουσία, δηλαδή η νίκη. Και αυτή κατακτήθηκε αφού η συνεπής εμφάνιση του τρίτου δεκαλέπτου συνεχίστηκε και στο τέταρτο και αφού ο Ζήσης έβαλε ένα μεγάλο σουτ για το 61-53.
Θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους αλλά κάποια χαζά φάουλ στο τελευταίο δίλεπτο δεν το επέτρεψαν. Ουδείς ενοχλήθηκε σφόδρα όμως αφού για μία ομάδα που ουσιαστικά χτίζεται τώρα, τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Η νίκη είναι νίκη.
contra.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαμός στο Facebook με την εξαφάνιση 14χρονης


Μεγάλη είναι η κινητοποίηση για την 
εξαφάνιση 14χρονης κοπέλας που αγνοείται από τις 24 Αυγούστου.
Η Δέσποινα Τσαπρούνη εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά και αμέσως γνωστοποιήθηκε μέσω Διαδικτύου με τεράστια απήχηση και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Ήδη στο Facebook δημιουργήθηκε σελίδα η οποία αριθμεί μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες μέλη για να γίνει γρήγορα γνωστό και να δώσει όποιος μπορεί πληροφορίες. Δείτε τη σελίδα:
alertINFO1

288879_239244646118656_238788706164250_667619_1711599_o
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Μαριάννα Νικηφόρου πιθανότατα στο Αρχοντικό


Η Μαριανα Νικηφόρου θα είναι πιθανότατα στην πόλη μας αυτό το χειμώνα..Η συμφωνία με το Αρχοντικό έχει σχεδόν κλείσει και μάλλον θα μας διασκεδάσει όλους...
Για όσους πήγαιναν Αρχοντικό θα ξέρουν πόσο καλή τραγουδίστρια είναι...

Διαβάστε Περισσότερα »

Κρεμασμένος σε δέντρο βρέθηκε 19χρονος! "Μάνα, πατέρα, συγνώμη" έγραφε στο σημείωμα

"Φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά", έγραφε στο σημείωμα που είχε πάνω του όταν βρέθηκε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κρεμασμένος από μια χαρουπιά σε ορεινή περιοχή Νότια των Μουρνιών Χανίων...


Ο 19χρονος αυτόχειρας, γιός γνωστής γιατρού των Χανίων, είχε φύγει από το σπίτι του πριν απο ένα μήνα, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι πηγαίνει ταξίδι. Στις 9 Αυγούστου και καθώς δεν έδινε σημεία ζωής, οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές.

Περπατούσε και είδε πτώμα κρεμασμένο σε δέντρο
 Δυστυχώς το κρεμασμένο πτώμα που αντίκρυσε ένας βοσκός στον βοσκότοπό του, πίσω από το Νοσοκομείο Χανίων στις Μουρνιές, έδωσε με τον πιο τραγικό τρόπο την απάντηση στις ανησυχίες της οικογένειάς του. Ο βοσκός ειδοποίησε σοκαρισμένος τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και ξεκρέμασαν το άψυχο σώμα του νεαρού από το δέντρο.

 Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, το πτώμα του 19χρονου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ αμέσως κλήθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για να κάνει τη νεκροψία - νεκροτομή.

To τραγικό σημείωμα αποκάλυψε την ταυτότητά του
 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews, παρά την προχωρημένη σήψη, συγγενής αναγνώρισε τον νεκρό, ενώ η ταυτότητά του βεβαιώθηκε και απο την γραφολογική εξέταση του σημειώματος που βρέθηκε στα ρούχα του με εκείνο που είχε αφήσει στο σπίτι του στα Χανιά. "Μάνα, πατέρα, συγνώμη φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά", έγραφε στο σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο άψυχο σώμα του.
Flashnews
Διαβάστε Περισσότερα »

Τράκαρε ο Αντώνης Νικοπολίδης

Τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Τατοΐου είχε το απόγευμα της Τρίτης ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.


Στο σημείο σημειώθηκε καραμπόλα, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.


totefteri 
Διαβάστε Περισσότερα »

Παπανδρέου: «Σε λίγο θα είμαστε στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου»!

«Βάλτε πλάτη και σε λίγο καιρό θα είμαστε στις τριάντα πλουσιότερες χώρες του κόσμου» είπε χθες ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς στέλνοντας τους κυριολεκτικά … αδιάβαστους. «Δεν το πιστεύουμε αυτό που μας είπε» έλεγε ένας από τους συμμετέχοντες μετά το τέλος της συνάντησής τους.
Περιττό να αναφέρουμε ότι ο Παπανδρέου συμφώνησε με όλα τα αιτήματα τους λέγοντας «καταλαβαίνω την αγωνία σας και ζω με αυτήν μέρα – νύχτα» χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί για το παραμικρό απέναντι τους.

tsantiri.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Τον πέθαναν οι τράπεζες!


Στο θάνατο έστειλαν οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες έναν 52χρονο! Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του Δημήτρη Δ. (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας), ο άνθρωπός τους υπέστη έμφραγμα, έπειτα από τηλεφώνημα εισπρακτικής εταιρείας, που τον απειλούσε, ότι οι τράπεζες θα του πάρουν το σπίτι, αν δεν πλήρωνε τις δόσεις του δανείου του!

 Η απίστευτη ιστορία που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb και θα...
προκαλέσει σάλο, εκτυλίχθηκε το 2009. Ο Δημήτρης Δ. διατηρούσε ένα μικρό γραφείο μεταφορών στη Γερμανία. Οι δουλειές πήγαιναν καλά και αποφάσισε να πάρει ένα επισκευαστικό δάνειο ύψους περίπου 135.000 ευρώ από την Εμπορική Τράπεζα. Όμως, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση, το επάγγελμά του ήταν ένα από τα πρώτα που επλήγησαν. Η δουλειά μειώθηκε σημαντικά και ο 52χρονος άνδρας άρχισε να καθυστερεί την πληρωμή των δόσεων. «Την περίοδο εκείνη χρωστούσε δύο δόσεις στις τράπεζες. Η κάθε μία ήταν 1.250 ευρώ. Τον έπαιρναν οι εισπρακτικές και τον πίεζαν, αν και επί τέσσερα χρόνια ήμασταν συνεπείς στις πληρωμές. “Δεν αντέχω άλλο, με έχει πιάσει πονοκέφαλος από τα τηλεφωνήματα των εισπρακτικών εταιρειών” μου έλεγε», δηλώνει στο newsbomb η σύζυγός του.

 Στις 13-3-2009, στις 7.15 το απόγευμα, το κινητό του τηλέφωνο χτύπησε. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν για πολλοστή φορά υπάλληλος της εισπρακτικής εταιρείας, που ζητούσε από τον άνδρα να καταβάλλει τα χρήματα, ειδάλλως η τράπεζα θα του έπαιρνε το σπίτι, το οποίο είχε υποθηκεύσει προκειμένου να πάρει το δάνειο. Εκείνος μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει, ότι βρισκόταν στη Νυρεμβέργη για ένα δρομολόγιο με το επαγγελματικό του αυτοκίνητο και με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθούσε να πληρώσει τις δόσεις. «Αμάν αυτές οι τράπεζες» τον άκουσαν οι φίλοι του να λέει, όταν έκλεισε το τηλέφωνο. Και ήταν οι τελευταίες του λέξεις. Ο 52χρονος Δημήτρης Δ. υπέστη έμφραγμα και σωριάστηκε στο δρόμο. «Σε οκτώ λεπτά έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και γιατρός, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα. Έχασα τον άνδρα μου και τα παιδιά μου έμειναν ορφανά από πατέρα εξαιτίας ενός τηλεφωνήματος. Θεωρώ υπεύθυνες τις τράπεζες για το θάνατο του συζύγου μου», καταγγέλλει η σύζυγός του. Όπως λέει, μάλιστα, ο άνδρας της ήταν υγιέστατος, ενώ πρόσφατα είχε υποβληθεί σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις, που δεν είχαν δείξει το παραμικρό.

 Η σύζυγος του άτυχου Δημήτρη Δ. υποστηρίζει, ότι ο ψυχολογικός εκβιασμός των τραπεζών οδήγησε στο θάνατο τον άνδρα της και πατέρα των δύο παιδιών τους. Και όλα αυτά με την ανοχή της πολιτείας, η οποία επιτρέπει ακόμη και σήμερα να λειτουργεί η «μαφία» των εισπρακτικών εταιρειών, που απειλούν, εκβιάζουν και, όπως αποδεικνύεται, στέλνουν στο θάνατο τους πολίτες.

newsbomb.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανακοίνωση απο αγανακτισμένους πολίτες Βέροιας

Οι «αγανακτισμένοι» Νομού Ημαθίας σας καλούν, στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια:

1ο  Σε ανοιχτή μουσική εκδήλωση, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

2ο  Σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Πως θα σπάσουμε τα δεσμά του χρέους» και εισηγητή τον Σπύρο Μαρκέτο, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ., το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

3ο Σε λαϊκή συνέλευση με θέμα:«Οργάνωση της αντίστασής μας στα μέτρα εξαθλίωσης της κοινωνίας και   της συμμετοχής μας στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.


Διαβάστε Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 31 Αυγούστου

1923: Οι Ιταλοί βομβαρδίζουν και καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.
1932: Με υπουργική απόφαση, εγκαταλείπεται στην Ελλάδα η θερινή ώρα.
1976: Ο Τζορτζ Χάρισον καταδικάζεται για λογοκλοπή. Δικαστήριο αποφαίνεται ότι τμήμα της μεγάλης του επιτυχίας «My Sweet Lord» είναι αντιγραφή του τραγουδιού των Chiffon, «He's so fine». Η υπόθεση κοστίζει στο πρώην «σκαθάρι» πάνω από 500.000 δολάρια.
1980: Ιδρύεται το πολωνικό συνδικάτο «Αλληλεγγύη», το οποίο υπό την ηγεσία του ηλεκτρολόγου Λεχ Βαλέσα συνέβαλε καθοριστικά στην πτώση του κομμουνισμού στη χώρα.
1984: Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Μίμη Δομάζου με τον Παναθηναϊκό, εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς. Ο αγώνας διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρουσία 50.000 θεατών και η ομάδα της Αργεντινής νικά με 3-2.
  • Γεννησεις
12: Γάιος Καίσαρ, ρωμαίος αυτοκράτορας. Έμεινε στην ιστορία με το παιδικό του προσωνύμιο Καλιγούλας (Μποτούλες στα λατινικά) και για την εξαιρετική αγριότητα και φαυλότητά του.
1934: Νίκος Ξανθόπουλος, ηθοποιός και τραγουδιστής.
1949: Ρίτσαρντ Γκιρ, αμερικανός ηθοποιός.
  • Θανατοι
1056: Θεοδώρα, αυτοκράτειρα του Βυζαντίου, τελευταία εκπρόσωπος της Μακεδονικής Δυναστείας.
1997: Λαίδη Ναϊάνα Σπένσερ, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, με τον φίλο της Ντόντι Αλ Φαγιεντ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Νεο Night Live Club στη Βέροια


Πρώτοι σας παρουσιάζουμε οτι θα ανοίξει φέτος το χειμώνα νεο Night Live Club στην Πόλη μας!
Ονομάζεται "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" και βρίσκεται Σταδίου 4.Έναρξη θα κάνει στις 16 Σεπτεμβρίου..
Διαβάστε Περισσότερα »

Η κυρία δήμαρχος κάνει σεξ σε πύργο!

Μέγα σκάνδαλο στο Βέλγιο!

Μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο, μετά την κυκλοφορία ερασιτεχνικού βίντεο που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ, να ερωτοτροπεί δημόσια με τον σύντροφό της σε έναν πύργο! Δείτε το βίντεο, αλλά και τι δήλωσε η ίδια...

Η κυρία δήμαρχος κάνει σεξ σε πύργο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο, που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται η δήμαρχος να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της σε έναν πύργο. Οι ιστοσελίδες του Βελγίου αναφέρουν πως το βίντεο έχει τραβηχτεί κατά την διάρκεια των διακοπών της Γουίτερσπροτ στην Τουρκία, ενώ η ίδια επισήμανε μετά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα: «Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πρόκειται για μία ιδιωτική σκηνή με τον σύντροφό μου και η ημερομηνία της είναι πριν από τέσσερα χρόνια».

Από το περιβάλλον της ανέφεραν επίσης πως: «Το βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από ένα κοντινό μέρος, στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να πάει κανείς. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν έχει να καμία σχέση με την πολιτική και δεν πρόκειται να επηρεάσει την πόλη και τους πολίτες της».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες της δημάρχου...


sarotiko
Διαβάστε Περισσότερα »

Και στη Θεσσαλονίκη θα γίνει χώρος για τζαμί

Στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (στην οδό Λαγκαδά),όπου βρίσκεται το εγκαταλειμμένο και ετοιμόρροπο Μουσουλμανικό τέμενος, θα ιδρυθεί το νέο τέμενος για τους μουσουλμάνους της Θεσσαλονίκης.
Στη Θεσσαλονίκη εκτιμάται ότι ζουν περίπου 20.000 μουσουλμάνοι, αν και κάποιες άλλες εκτιμήσεις είναι πολύ πιο συγκρατημένες. Την τελική απόφαση για προώθηση του θέματος η όχι θα λάβει ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά, στον οποίο υπάγεται η περιοχή, αλλά η παρέμβαση Μπουτάρη, δεν πρέπει να είναι ξεκάρφωτη Αξίζει να καταγραφούν ως ιδιαίτερα σημαντικές οι  παρατηρήσεις του προέδρου του συλλόγου Ιμβρίων και Τενέδιων Θεσσαλονίκης με τις οποίες σχολίασε την άρνηση της Τουρκίας να παράσχει ανάλογες διευκολύνσεις στους Χριστιανούς της Ίμβρου.
Να σημειωθεί ότι και στην Αθήνα το τέμενος θα γίνει, με κυβερνητική απόφαση σε χώρο της  βάσης του Πολεμικού  Ναυτικού στο Βοτανικό.


prionokordela.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήρια της δημάρχου Βέροιας στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

"Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κλείνει και τυπικά μια μακρά περίοδος μόχθου για όσους μαθητές συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι φετινές επιδόσεις των μαθητών της πόλης μας επιβεβαιώνουν για ακόμη μια χρονιά τόσο την ισχυρή εκπαιδευτική παράδοση όσο και το υψηλό πνευματικό επίπεδο της περιοχής μας.  
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Με τη σημερινή σας επιτυχία, οι κόποι, οι προσπάθειες και τα όνειρα ετών παίρνουν «σάρκα και οστά» εγκαινιάζοντας μια νέα αρχή στη ζωή σας. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα και στους νέους ορίζοντες που απλώνονται πλέον μπροστά σας. 

Διαβάστε Περισσότερα »

Θεσσαλονίκη: Πως με τον θάνατό του χάρισε ζωή σε άλλους ανθρώπους

Το ήπαρ μεταμοσχεύτηκε με επιτυχία το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον 60χρονο από την ομάδα του καθηγητή Βασίλη Παπανικολάου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 Ο ασθενής, που έπασχε από κίρρωση του ήπατος και νεοπλασία, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ η κατάσταση της...
υγείας του βαίνει βελτιούμενη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο χειρουργός μεταμοσχεύσεων διευθυντής ΕΣΥ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γάκης, οποίος μετέβη στα Χανιά για τη λήψη του μοσχεύματος την περασμένη Παρασκευή.

 Η κατάσταση της υγείας του 60χρονου ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη και ότι οι γιατροί δεν του έδιναν περισσότερο από δύο μήνες ζωής.

 Επίσης, ο ένας νεφρός του 48χρονου μεταμοσχεύθηκε σε άντρα 50 ετών, ο οποίος υποβαλλόταν επί 17 χρόνια σε αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο Πάτρας και ο δεύτερος σε άνδρα 64 ετών, που υποβαλλόταν 10 χρόνια σε αιμοκάθαρση στο Λαϊκό, ενώ οι κερατοειδείς μεταμοσχεύθηκαν σε δύο ασθενείς με οφθαλμολογικά προβλήματα στο ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η. Κρήτης.

on-news.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα 5 site που «σκοτώνουν» τη βαρεμάρα

σε φίλους σας στο Facebook, ποστάροντας ανούσια tweets και... χάνοντας δημοπρασίες στο Ebay. Με λίγα λόγια... βαριέστε!
Το veria-city-news βρήκε τον τρόπο να διώξετε τη διαδικτυακή βαρεμάρα περνώντας τον χρόνο σας ευχάριστα, με πολύ γέλιο και... ξεφάντωμα μέσω 5 site που δεν θα χορταίνετε να τα επισκέπτεστε.

Τόνοι από links, φωτογραφίες και video. Θα βρείτε κυρίως αυτό που λέει το όνομα. College Humour!
Ιδιοκτήτης του site είναι ο κωμικός Will Ferell. Αυτό και μόνο αρκεί.
Πολύ πιθανό να περάσετε ώρες σε αυτό το site χωρίς να καταλάβετε πώς πέρασε ο χρόνος...
Από τις πιο cool ιστοσελίδες του Διαδικτύου. Σίγουρα θα σας κάνει να πείτε What the... Freak!
Ένα από τα καλύτερα site με αστεία κόμικ. Ανανεώνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ COCA COLA

Τα πρώτα 10 λεπτά… 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή 40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα.Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερο σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό. Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια.
 

Στην υγειά σας......


Διαβάστε Περισσότερα »

Το veria-city-news στο σπίτι του Παλμού


To veria-city-news φέτος το καλοκαίρι διάλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές την πανέμορφη Κέρκυρα...Εκεί από φέτος το καλοκαίρι υπάρχει και το υπέροχο Σπίτι του Παλμού...
Για όσους δεν γνωρίζουν ο Παλμός είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που σκοπό έχει να βοηθήσει ανθρώπους που δίνουν την μάχη με τον καρκίνο..Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ στο blog του παλμού.

Πήγαμε μια παρέα 5 ατόμων και ο Μανώλης μαζί με την Αντζελίνα μας φιλοξένησαν στο μαγευτικό Σπίτι του Παλμού...Ένα όμορφο σπίτι μέσα στη φύση....


Το Σπίτι του Παλμού άρχισε να ετοιμάζεται από τις αρχές Ιουλίου και έχει ήδη φιλοξενήσει κάποιες οικογένειες καρκινοπαθών..Είναι μια μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που γίνεται από τον Μανώλη και την Αντζελίνα..
Καθίσαμε πολλά βράδια και συζητήσαμε για τα θέματα που τους ταλαιπωρούν και είδαμε πόσο δύσκολη είναι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησαν να πραγματοποιούν.. 
Όσο μπορέσαμε τους βοηθήσαμε να καθαρίσουν τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού..
Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε γι'αυτούς τους ανθρώπους..
Όπως είδαμε και στη σελίδα του Παλμού υπάρχει ανακοίνωση που ζητάνε εθελοντές για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου και του βοτανικού κήπου...
Το veria-city-news προτρέπει να πάει όποιον έχει όρεξη...το μόνο πρόβλημα που είχαμε(και λογικά θα έχει και όποιος πάει) είναι ότι δεν θα θέλει να φύγει...


Με αγάπη στον Μανώλη και στην Αντζελίνα,
Βασίλης,Βασίλης,Άννα,Δημήτρης,Νίκος

 

Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτή είναι συνέντευξη

Είναι λίγο παλιά αλλά αξίζει να την ξαναδούμε και να γελάσουμε...


Διαβάστε Περισσότερα »

Θρίλερ με την εξαφάνιση της αδελφής γνωστού αθλητή Δέσποινα Τσαπρούνη (video)


Ώρες αγωνίας για την οικογένεια γνωστού αθλητή καθώς η μικρή αδελφή του, δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής εδώ και μία εβδομάδα.

Η 14χρονη Δέσποινα, αδελφή του μπασκετμπολίστα το Ηλυσιακού, Κώστα Τσαπρούνη, αγνοείται από τις 24 Αυγούστου και αναζητείται μέσω του “Χαμόγελου του Παιδιού”.


Οι δικοί της δηλώνουν ότι δεν είχε λόγο να φύγει από το σπίτι καθώς δεν υπήρχαν εντάσεις. Η μικρή είχε γυρίσει πρόσφατα από τις διακοπές της και σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαινόταν να της συμβαίνει κάτι.
Ανακοίνωση έβγαλε και η ομάδα του Ηλησιακού εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στην οικογένεια. “H οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ είναι συγκλονισμένη από την περιπέτεια του Κώστα Τσαπρούνη. Η αδερφή του αθλητή, Δέσποινα, είναι εξαφανισμένη από τις 24 Αυγούστου και παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.
Όλα τα μέλη του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, εκλιπαρούν όποιον γνωρίζει κάτι για το θέμα ή έχει δει την μικρή Δέσποινα να επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία, είτε με το χαμόγελο του παιδιού… Οι ευχές όλων μας για το αίσιο και συντομότερο δυνατό τέλος αυτής της περιπέτειας είναι δεδομένες, όπως και η συμπαράσταση στον Κώστα και την οικογένεια του”.
Βίντεο που ανέβασαν φίλοι της στο Ίντερνετ



 

Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ: Ο έρωτας είναι τυφλός!!!


Το βλέπουμε παντού γύρω μας και σίγουρα έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς.

Ο έρωτας μας τυφλώνει και βλέπουμε το έτερον ήμισυ πανέμορφο και τέλειο χωρίς να βρίσκουμε τίποτα αρνητικό τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα του. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε δει αταίριαστα ζευγάρια απορώντας τι βρίσκει ο ένας στον άλλο…



Η αλήθεια πάντως είναι ότι όταν το ζευγάρι τα βρίσκει μεταξύ του εμάς δε μας πέφτει λόγος, ωστόσο περιπτώσεις όπως αυτή του συγκεκριμένου άρθρου ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και τα σχόλια δικά σας…

Εγώ μια λέξη έχω να πω: Ήρωας!









 

Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε πώς είναι σήμερα ο άνθρωπος που υποδύθηκε τον Ιησού



Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών... 
και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία. 
Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.
Κάποια στιγμή κοιτάζοντας στον καθρέφτη, αναγνώρισα στο είδωλό μου τον Ιησού. Μου φάνηκε ότι είδα την εικόνα που έχει ο καθένας από εμάς γι΄ Αυτόν, όταν προσπαθούμε να τον φανταστούμε. Την εικόνα που έχω συγκρατήσει από παιδί.
Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού".
O Robert Powell είναι ο άνθρωπος που το 1974 πρωταγωνίστηεσε στην υπερπαραγωγή ο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" του Φράνκο Τζεφιρέλι.


Διαβάστε Περισσότερα »

Βεροιώτες προσπαθήστε να αγγίξετε με το ποντίκι τη μύτη του τύπου στη φωτογραφία



Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε
Διαβάστε Περισσότερα »

"Καταζητούμενος" σε αφίσα ο πρωθυπουργός


Δυο νεαροί στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν να κολλούν αφίσες που παρουσιάζουν τον πρωθυπουργό ως καταζητούμενο. Πρόκειται για στελέχη ενός περιοδικού και μιας εφημερίδας
Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορούνται δύο νεαροί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, επειδή κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, συνελήφθησαν επί τω έργω, το βράδυ της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας "Ζ".
Τη Δευτέρα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με τον "Αγγελιοφόρο", πρόκειται για στελέχη του περιοδικού "Άρδην" και της εφημερίδας "Ρήξη".
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:
"Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης.
Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση".

Διαβάστε Περισσότερα »

Παππούς βίαζε εγγόνια και την κόρη του

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η μήνυση που κατέθεσε γυναίκα κατά του πατέρα της, ότι βίασε τόσο την ίδια, όσο και τα ίδια του τα εγγόνια. Συγκλονισμένη η κοινωνία του Αγρινίου

Η μητέρα των παιδιών υποστήριξε ότι και η ίδια είχε πέσει παλαιότερα θύμα βιασμού από τον πατέρα της και παππού των άτυχων παιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, η γυναίκα καταφέρεται κατά του ίδιου του πατέρα της και τον κατηγορεί ότι βίασε τα παιδιά της και εγγόνια του, όταν αυτά διέμεναν μαζί του, σε χωριό, έξω από το Αγρίνιο.
Μάλιστα, έχει και ιατροδικαστικά αποδειχθεί ότι το ένα από τα δυο παιδιά, ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών, έχει βιαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.
Τα απίστευτα γεγονότα, εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του κατηγορουμένου, σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο, όπου διέμεναν για κάποιο διάστημα τα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 9 και 10 ετών.
Σύμφωνα με την μητέρα, τα παιδιά παραπονέθηκαν στην ίδια, ενώ όπως αποκάλυψε στην κατάθεση της και η ίδια είχε βιαστεί από τον πατέρα της πριν χρόνια.
Απορίας άξιο βέβαια, την στιγμή που είχε αυτήν την τραγική εμπειρία, πως εμπιστεύτηκε στα χέρια του πατέρα της, τα παιδιά της, αφού σύμφωνα με την μήνυση της, αλλά και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που υπάρχουν, τα παιδιά έζησαν τον ίδιο εφιάλτη που έζησε και η ίδια.
Τα μικρά παιδιά βρίσκονται πλέον μαζί με την μητέρα τους και δεν είναι γνωστό εάν στο πλευρό της οικογένειας έχει προστρέξει κάποιος αρμόδιος για την ψυχολογική υποστήριξη τους.
Ο 66χρονος παππούς αναμένεται να κληθεί άμεσα από τον αρμόδιο ανακριτή που έχει στα χέρια του εδώ και μερικές ημέρες, αυτήν την συγκλονιστική υπόθεση, που πλέον πήρε τον δρόμο της  δικαιοσύνης.

Διαβάστε Περισσότερα »

Καρδιακό επεισόδιο ο Κόντης!

Σοκ με τον Χρήστο Κόντη. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λευκωσίας μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ο ποδοσφαιριστής ένιωσε αδιαθεσία μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια μετέβη σπίτι του. Εκεί –εκ νέου- ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας άσος -μετά από εξετάσεις που έκανε- διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Παρόλα αυτά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια σειρά από ειδικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί και πάλι. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Μισθούς σε όλους τους προέδρους του δήμου Βέροιας για να...αγοράζουν λαχεία στα πανηγύρια

Παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες του δήμου Βέροιας να ανταπεξέλθει σε ζητήματα καθημερινότητας, το δημοτικό συμβούλιο (εγκρίθηκαν με ψήφους της πλειοψηφίας) ενέκρινε μισθούς σε κάθε πρόεδρο νομικού προσώπου. Τι κι αν η δήμαρχος σε περιόδους προ κρίσης έλεγε «πρέπει να σταματήσει το πανηγυράκι με τον κάθε πρόεδρο να παίρνει το…χαρτζιλίκι του»; Τότε έπρεπε να πέσει ο Σκουμπόπουλος από την θέση του δημάρχου και κάθε μέσο για να πειστεί η κοινή γνώμη ήταν για την κ. Ουσουλτζόγλου θεμιτό.

Στην συνεδρίαση των Ριζωμάτων λοιπών, αποφασίστηκε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Γιώργος Μιχαηλίδης να αμείβεται για τις υπηρεσίες του με 1400 ευρώ, ο πρόεδρος των ενιαίου νομικού προσώπου Παύλος Παυλίδης με 1400 ευρώ, ο αντιπρόεδρός του 560 ευρώ, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών Βασίλης Παπαδόπουλος και Αντώνης Καγκελίδης με 1000 ευρώ ο καθένας τους και με 400 ευρώ οι αντιπρόεδροί τους.
Π
«Την ώρα που υπάρχει αδυναμία χρηματοδότησης κάποιων βασικών ζητημάτων, την στιγμή που καλεί η δήμαρχος τους πολίτες να προσφέρουν εθελοντικά, έρχεται προκλητικά το δημοτικό συμβούλιο και ορίζει αμοιβές σε αιρετούς. Η αποστολή των αιρετών έχει εθελοντικό χαρακτήρα και πρέπει να είναι αμισθί. Κανείς δεν μας έφερε εδώ με το ζόρι» δήλωσε η Ιωάννα Σοφρόνωφ, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας.
Απαντώντας η δήμαρχος δήλωσε ότι δεν γίνεται να πηγαίνουν στα πανηγύρια οι σύμβουλοί της και να μην έχουν χρήματα να αγοράσουν λαχεία ούτε να καλούν κάποιον στο γραφείο τους και να μην μπορούν να κεράσουν καφέ. Επίσης η κ. Ουσουλτζόγλου έριξε και το «καρφί» της για την Βεροιώτικη κοινωνία λέγοντας: «δοκιμάστηκε την περασμένη τετραετία το σύστημα των αμισθί προέδρων. Είδαμε πως το εκτίμησε η κοινωνία…»
pliroforiodotis.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Σαν Σήμερα 30 Αυγούστου

1832: Η Διάσκεψη του Λονδίνου ορίζει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στη γραμμή Αμβρακικού - Παγασητικού κόλπου.
1918: Ο σοβιετικός ηγέτης Βλαντιμίρ Λένιν πυροβολείται και τραυματίζεται κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εργοστάσιο της Μόσχας, σε μία δολοφονική απόπειρα από τη Φάνια Καπλάν, μέλος του Σοσιαλιστικού Επαναστατικού Κόμματος.
1933: Ιδρύεται η γαλλική αεροπορική εταιρία «Air France».
1944: Σοβιετικά στρατεύματα εισέρχονται στο Βουκουρέστι, εκδιώκοντας τους Ναζί.
1992: Ο Μίκαελ Σουμάχερ κερδίζει το γκραν-πρι του Βελγίου, επιτυγχάνοντας την πρώτη νίκη του στη Formula 1.
  • Γεννησεις
1937: Μπρους ΜακΛάρεν, νεοζηλανδός σχεδιαστής αυτοκινήτων, οδηγός αγώνων και μηχανικός, ιδρυτής της «Μακ Λάρεν» που διαπρέπει στους αγώνες της Formula 1.
1943: Λάκης Χαλκιάς, λαϊκός τραγουδιστής.
1972: Κάμερον Ντιάζ, μοντέλο και ηθοποιός από τις ΗΠΑ.
  • Θανατοι
1938: Μαξ Φάκτορ, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας καλλυντικών και εφευρέτης του «make up».
2003: Τσαρλς Μπρόνσον, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Τσαρλς Μπουτσίνσκι, αμερικανός ηθοποιός.

Διαβάστε Περισσότερα »

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ: Μολύνονται με τον ιό του ΑIDS για να πάρουν το επίδομα φορέα!


Αύξηση 1.000% (!) παρουσιάζουν τα νέα κρούσματα του AIDS στη χώρα μας το 2011, με το πρόβλημα να εστιάζεται κυρίως στην Αθήνα και στις τάξεις των τοξικοεξαρτημένων.
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, που έχει συσταθεί για να αντιμετωπίσει το θέμα, υποψιάζεται ότι πολλοί τοξικομανείς μολύνονται από μόνοι τους, προκειμένου να εισπράττουν το επίδομα φορέα που είναι 1.400 ευρώ το δίμηνο!
Μια ακόμα απόδειξη ότι η οικονομική κρίση μπορεί να μας χτυπά όλους, αλλά ειδικά τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες τις εξαθλιώνει…

prionokordela.gr

Διαβάστε Περισσότερα »
 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum