Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικο Πάρτυ 5ης Αγέλης Λυκοπούλων Βεροίας

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε για μια ακόμη φορά, το Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτυ, που διοργάνωσε το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας, για τα μικρότερα μέλη του στο  στον παιδότοπο « Μικρός Πρίγκιπας»,  την Κυριακή 12/2/2012.
Η εφευρετικότητα καθώς και οι διάφορες στολές συνέθεσαν ένα μαγευτικό σύνολο από χρώματα και μυθικούς ήρωες. Δεν ήταν λίγοι οι   ήρωες των κόμικς που έδωσαν το παρόν σε αυτή την εκδήλωση όπως ο Μίκυ και η Μίνυ  Μάους  ,ο Spinterman , ο Φαραώ και η  Κλεοπάτρα, ο  Αστερίξ και ο  Οβελίξ  κ.α.




Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολλούς  μικρούς μας φίλους  και τους συνοδούς τους, που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα χαράς και διασκέδασαν με μουσική, χορό,  θεατρικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Όλους αυτούς που με το κέφι και την ενέργειά τους βοήθησαν να δημιουργήσουμε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως!!!
Ελπίζουμε οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας να το διασκέδασαν  τόσο πολύ, όσο και εμείς, και να τους ξαναδούμε πάλι όλους στην επόμενη εκδήλωση μας, η οποία είναι η κοπή της Βασιλόπιτας μας και ο Απολογισμός Δράσεων του προηγούμενου έτους, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:30μμ, στη Λέσχη μας επί της οδού Γοργοποτάμου 7.
Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε
  • τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου ‘’Μικρός Πριγκηπας ‘’ ( Βερόης 5 – Βέροια ) κ.Σαρηγιαννίδη Δημητριο για την ζεστή του φιλοξενία
  • κ.Γερακοπούλου Αναστασία  ,κ.Κιοσέογλου Αναστασία και κ.Μωυσιάδου Αναστασία για τα όμορφα γλυκά που έφτιαξαν και προσέφεραν στους καλεσμένους μας
  • τους βαθμοφόρους της Αγέλης μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχία του πάρτυ.
Σας περιμένουμε όλους  λοιπόν στην εκδήλωση μας στο Σάββατο 18/02/2012 για να μας γνωρίσετε  από κοντά ,να  μάθετε για τις δραστηριότητες μας  και γιατί όχι να μπείτε και εσείς και τα παιδιά σας  στην  μεγάλη μας παρέα!!

Παντελίδης Ανέστης
Αρχηγός 5ου Σ.Π.Βεροίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum