Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αποκλειστικό:Δείτε τι θα δείξει ο ΑΝΤ1

Βρε! Που τα σκέφτονται οι άτιμοι;
Από Μεγάλη Τρίτη μέχρι Μεγάλο Σάββατο ο ΑΝΤ1, δε μπορείτε να φανταστείτε τι σκέφτηκε να προβάλλει!Τον Ιησού από την Ναζαρέτ του Τζεφιρέλι!

Δε το περιμένατε ποτέ, ε; Ξαφνικό σας ήρθε; Απορώ!
Με κλήρο βγάζουν ποιο κανάλι θα το παίξει κάθε χρόνο τις ίδιες μέρες; Απ έξω μάθαμε τις σκηνές πια. Να σου κάνω την Μαρία σκέτο, τη Μαρία Μαγδαληνή αλλά και τον Νικόδημο, που ήταν ο σερ Λόρενς Ολιβιε, με απ' έξω τις ατάκες. Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια το βλέπω το Πάσχα το συγκεκριμένο. Αφού νομίζω ότι είναι μέρος των εθίμων, όπως την μεγάλη Παρασκευή τα αλαδιαγα, η μαγειρίτσα το μεγάλο Σάββατο και το αρνί την Κυριακή του Πάσχα.
Ακούω  την μουσική των τίτλων και άθελά μου κάνω σταυρό προς την πλάσμα και ψάχνω κερί να ανάψω και μανουάλι να το τοποθετήσω.
Είναι περιττός και ο εκκλησιασμός μη σου πω. Αφού στα δείχνει ο Τζεφιρέλι με εικόνα.Μεγάλη Τρίτη η Γέννηση, ο Ιησούς στην Έρημο, οι μαθητές και η αρχή των κηρυγμάτων του. Μεγάλη Τέταρτη η είσοδος στα Ιεροσόλυμα, ο Ιησούς στον Ναό και η προδοσία του Ιούδα. Μεγάλη Πέμπτη από τον Άννα στον Καιάφα. Μεγάλη Παρασκευή σύντομο επισόδειο για να μας βγάλει μέχρι το μεγάλο Σάββατο, τα Πάθη και η Σταύρωση. Και αναστήθηκε, τέλος!
Άιντε χρόνια πολλά και του χρόνου, στο Μέγκα...

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum