Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αστυνομικός του Α.Τ. Βέροιας συνελήφθη για ναρκωτικά στα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας

Ένας 30χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας, δύο αλλοδαπές, ρωσικής υπηκοότητας, ηλικίας 30 και 21 ετών και ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Δευτέρας (9/4) στην Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας (σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας), για παράνομη εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.   
Πιο συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος Υπαρχιφύλακας που υπηρετεί στο Α.Τ. Βέροιας και στο οποίο επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες έξι ανισοβαρείς συσκευασίες, αεροστεγώς κλεισμένες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
Συνολικά κατασχέθηκαν κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 158 γραμμαρίων, ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, 620 ευρώ, 100 δολάρια Η.Π.Α και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο συλληφθείς αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.), ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum