Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Επίσκεψη στελεχών της Αντιδημαρχίας Τουρισμού και Πολιτισμού Θεσσαλονίκης στο Δήμο Βέροιας

Το Δήμο Βέροιας επισκέφτηκαν τη Μ. Τρίτη 10.4.2012 αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο υποστήριξης του Μνημονίου Συνεργασίας των Δήμων Θεσσαλονίκης και Βέροιας σχετικά με τον προγραμματισμό και την υλοποίηση τουριστικών και πολιτιστικών δράσεων.
Παρόντες στην συνάντηση από το Δήμο Βέροιας ήταν η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Άρης Λαζαρίδης, ο Διευθυντής της ΚΕΠΑ, Γιάννης Καμπούρης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού, Παρασκευή Παυλίδου, οι ειδικοί συνεργάτες της Δημάρχου, Σάμουελ Σαλέμ και Φώτης Αργυρίου, το στέλεχος της Αναπτυξιακής Α.Ε. Δήμου Βέροιας, Γιάννα Πιλιτσίδου, το μέλος της επιτροπής τουρισμού Δήμου Βέροιας Άκης Αναγνώστου και η επιχειρηματίας – μέλος της ομάδας εργασίας Αμαλία Παπαοικονόμου. Η Δήμαρχος στο χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων τόνισε τη σημαντικότητα της σημερινής συνάντησης και την αναγκαιότητα να λειτουργήσει η κοινή ομάδα εργασίας των δύο Δήμων πολύ αποτελεσματικά, με στόχο την εξοικονόμηση εσόδων, αξιοποιώντας τον πολιτισμικό πλούτο που διαθέτουν οι δύο πόλεις.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας, από την πλευρά του ευχαρίστησε την Δήμαρχο για την υποδοχή και υπογράμμισε ότι η τουριστική ανάπτυξη είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Η επόμενη συνάντηση της ομάδας εργασίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο τέλος του μήνα.

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum