Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Aνοικτή επιστολή του υπ. Βουλευτή κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη προς τους πολίτες της Ημαθίας, για τις εκλογές της Κυριακής 6ης Μαίου

Ημαθιώτισσα και Ημαθιώτη
Η προσέλευση σου στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής σε βρίσκει γεμάτο διλλήματα και ερωτήματα. Προσέρχεσαι στην κάλπη με προβληματισμό, ανησυχία, θυμό. Σκέφτεσαι ότι θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα με την ψήφο σου, καταψηφίζοντας όσους θεωρείς ότι σε πλήγωσαν ή σε διέψευσαν με τη στάση και τις αποφάσεις τους.
Τη Δευτέρα 7η Μαΐου όμως, ο Νομός μας και ο τόπος μας καλείται να προχωρήσει με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Καλείται να αφήσει πίσω του τις όποιες πικρίες, τα όποια λάθη του παρελθόντος. Καλείται να παραθέσει συγκεκριμένες  και υλοποιήσιμες θέσεις και προτάσεις που θα τον βγάλουν από το τέλμα, θα του δώσουν ελπίδα και προοπτική. Καλείται να περπατήσει με βήμα σίγουρο και υπεύθυνο. Όχι με ευχολόγια και
πειραματισμούς. Όχι με θολό τοπίο και εικονικές πραγματικότητες.
Για τον λόγο αυτό επιβάλλεται να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στην επόμενη Βουλή. Για τον ίδιο λόγο είναι απαραίτητο να επιλεγούν πρόσωπα που και μπορούν και είναι διατεθειμένα να ορθώσουν τα στήθια τους για να διασφαλίσουν ένα υγιές και δημιουργικό μέλλον για όλους μας.
Ως υποψήφιος Βουλευτής, σε καλώ να με εμπιστευτείς με την ψήφο σου.  
Σε καλώ να σκεφτείς ότι η στάση μου υπήρξε πάντα έντιμη και σαφής. Δεν χάιδεψα αυτιά, δεν έπαιξα με τον πόνο κανενός, δεν παραπλάνησα, δεν κρύφτηκα στα δύσκολα. 
Σε καλώ να σκεφτείς ότι με συνεχείς παρεμβάσεις μου στα κέντρα των αποφάσεων ως Βουλευτής αλλά και ως στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αʼ και Βʼ βαθμού, προσπάθησα και κατόρθωσα τα προηγούμενα χρόνια να συνδράμω ουσιαστικά στην ενίσχυση όλων των παραγωγικών κλάδων, των φορέων κοινωνικών υπηρεσιών, αλλά και ενός μεγάλου μέρους των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Νομού μας.
Σε καλώ να σκεφτείς ότι έχω και την εμπειρία και τη θέληση να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα δίκαια και τις αγωνίες σου. Γιατί ως αυτοδημιούργητος επιστήμονας που ασκώ για χρόνια τη δικηγορία, γνωρίζω από πρώτο χέρι και τα αδιέξοδα αλλά και τις ελπίδες σου.
Δεσμεύομαι κοιτώντας σε στα μάτια ότι η πόρτα των γραφείων μου θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα, η φωνή μου θα είναι η δική σου φωνή.
  
Δώσε μου τη δύναμη να προσπαθήσω για σένα. Δώσε μου τη δύναμη να είμαι στην πρώτη γραμμή για τον Νομό μας.
Με τιμή,
Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Υποψ. Βουλευτής ΝΔ Ν. Ημαθίας

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum