Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Προσοχή! Διαρρήκτες ψάχνουν άδεια σπίτια στη Βέροια και τα ανοίγουν

Μία σπείρα, τουλάχιστον δύο ατόμων, δρα τις τελευταίες μέρες στη Βέροια, σε περιφερειακές συνοικίες κυρίως, η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  χτυπά τα κουδούνια σπιτιών και, αν μεν απαντήσουν, λένε πως είναι υπάλληλοι του ΟΤΕ, ενώ αν δεν απαντήσει κανείς, ανεβαίνουν στο μπαλκόνι (όπου μπορούν) ή παραβιάζουν την εξώπορτα και... μπαίνουν σαν κύριοι... 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σημειώθηκαν διαρρήξεις το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 11/5 (τουλάχιστον τότε) στον συνοικισμό του Εργοχωρίου στη Βέροια και αφαιρέθηκαν κυρίως κοσμήματα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (14/5) οι θρασύτατοι διαρρήκτες βρέθηκαν και πάλι στην ίδια περιοχή, επιχειρώντας να δράσουν και πάλι (άγνωστο προς το παρόν αν τα κατάφεραν).

Οι πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν επίσης ότι θα δύο άτομα που βρέθηκαν στο Εργοχώρι την Δευτέρα, επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ YARIS, με αθηναϊκές πινακίδες.

Η δράση των δύο ατόμων προφανώς θα έλαβε χώρα και σε άλλες περιοχές της Βέροιας ή της Ημαθίας και, ίσως, συνεχιστεί. Για τον λόγο αυτό, πέρα από όλα τα δυνατά μέτρα ασφαλείας και την μη φύλαξη στο σπίτι αντικειμένων μεγάλης αξίας ή χρημάτων, θα πρέπει σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν εντοπίζονται ύποπτες κινήσεις, να ενημερώνεται το κέντρο της αστυνομίας, τηλεφωνώντας στο 100, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum