Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην Βέροια




Η Ν.Ε. Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. καταδικάζει την σχεδιασμένη εγκληματική επίθεση της Χρυσής Αυγής το Σάββατο 9 Ιούνη σε πολίτες της Βέροιας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη φθορά επαγγελματικής στέγης πολίτη της επιτροπής στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ.Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εγκαταλείψουν την τακτική των ίσων αποστάσεων να παραπέμπουν θύτες και θύματα μαζί.Η παραπάνω επίθεση επιβεβαιώνει την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένα πολιτικό κόμμα της Ακροδεξιάς. Είναι μια ομάδα προσώπων με επικίνδυνες πρακτικές.Τέτοιες εγκληματικές πρακτικές δεν έχουν καμιά θέση στην πολιτική ζωή του τόπου ούτε και λύνουν κανένα πολιτικό πρόβλημα.ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες της Ημαθίας να απομονώσουν αυτούς που εισάγουν στην πολιτική μας ζωή την τυφλή βία και που απευθύνονται στα πλέον ταπεινά ένστικτα των ανθρώπων.
Η απάντηση στο φασισμό θα δοθεί μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία της κάλπης κι όχι από εκδηλώσεις αντεκδίκησης.Καλούμε τα πολιτικά κόμματα και ιδιαίτερα τη Ν.Δ. να αφήσει τη
διγλωσσία και να εγκαλέσει τον κ. Ψωμιάδη για το χάιδεμα της Χρυσής Αυγής.Λίγες μέρες πριν τις εκλογές - που αποτελούν μια από τις σημαντικές δημοκρατικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης - καλούμε το λαό της Ημαθίας να αποφασίσει νηφάλια. Με την ψήφο του να αναδείξει το ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. πρώτη πολιτική δύναμη για να ξεφύγουμε από τα μνημόνια και την παρακμή, για να ανοίξουμε το δρόμο στην ελπίδα.Γίνεται, πλέον, ξεκάθαρο σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, ότι στις 17 Ιουνίου αντιπαρατίθεται το χτες με την ελπίδα.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ-ΕΚΜ

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum