Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις του Φιλίππου στο Μπάσκετ

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση τους Σάββα Χρυσόπουλου. Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Γιώργος Τραπεζανλίδης και ο παίκτης έδωσαν τα χέρια χθες το απόγευμα (24/7) και ο παίχτης θα φορέσει την φανέλα του Φιλίππου για ένα χρόνο.

Ο 23χρονος small forward με ύψος 1.96 προέρχεται από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία σε Μαντουλίδη και ΜΕΝΤ, έχοντας αξιόλογη παρουσία.



Ο Φίλιππος Βέροιας συνεχίζοντας τις μεταγραφικές του κινήσεις ανακοινώνει την απόκτηση του 15χρονου διεθνή Νίκου Τσιόγκα με τη μορφή «δανεισμού» από την ομάδα του ΠΑΟΚ για ένα έτος.

Ο Νίκος Τσιόγκας είναι γεννημένος το 1996 έχει ύψος 1.97, παίζει στην θέση 2 ενώ συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων 2012 με την Εθνική ομάδα παίδων που διεξάγεται στη ΛΕΤΟΝΙΑ από 19 -29/7/2012.

Επίσης δυο νεαρούς παίχτες ηλικίας 16 χρονών πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Φίλιππος Βέροιας. Πρόκειται για τους Χρήστο Αλεξανδρόπουλο με ύψος 1,97μ ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και τον Γιώργο Στάχοβιτς με ύψος 1,97μ που προέρχεται από τον Σκυδραϊκό.

Επίσης η Διοίκηση του Φιλίππου σε συνεργασία με το προπονητικό team της ομάδας θα ενσωματώσουν στην ομάδα τους Μοτσιόπουλο Γιώργο , Χρήστου Κώστα και Φύκατα Νίκο οι οποίοι προέρχονται από τις Ακαδημίες του Φιλίππου και πέρσι ήταν φιναλίστ με την παιδική ομάδα του Φιλίππου στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τους δίνεται έτσι η ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους στο παρκέ και να
αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες ακολουθώντας το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας.


'
Και τέλος ο Φίλιππος Βέροιας - Τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ομάδας κο Γιώργο Τραπεζανλίδη ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για ένα χρόνο οι : Κοθράς Ευθύμιος, Τριχόπουλος Γιώργος, Παπαπέτρου Γιάννης και Κασαμπαλής Τάσος.

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum