Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τι άλλη βλακεία θα δούμε στο ίντερνετ της Βέροιας




 «Η γη έχει τα όριά της αλλά η βλακεία είναι απέραντη»


Πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε σε κάποιες  σελίδες  και όχι μόνο.... Πραγματικό ΣΟΚ στον πνευματικό μας κόσμο όλα αυτά που προσπαθούν να πλασάρουν μερικοί σαν ενημέρωση που δεν είναι τίποτε άλλο από την απόλυτη Βλακεία...Η Βλακεία είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό… Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται, κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.

Ευτυχώς λόγο των δύσκολων καιρών που περνάμε ο κόσμος άρχισε να κρίνει καλύτερα τις πληροφορίες που δέχεται και ξέρει σιγά σιγά ποιες να κρατάει και ποιες να αποβάλει....

Γνωστή παγκοσμίως και πάντα διαχρονική η έκφραση του μεγαλύτερου φυσικού του αιώνος Αλβέρτου Αϊνστάιν: “η βλακεία είναι και παραμένει πάντα ανίκητη!”

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum