Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλει κατάληψη δημοτικού κτιρίου στην Βέροια

Από την Χρυσή Αυγή Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: Σύμφωνα με ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου» ομάδα ατόμων που ανήκουν στο χώρο αυτό προέβη σε παράνομη κατάληψη κτηρίου που ανήκει στον Δήμο Βέροιας. Το εν λόγω κτήριο βρίσκεται επί της οδού Αφροδίτης στην πόλη της Βέροιας και οι καταληψίες έχουν ήδη αρχίσει τις εργασίες διαμόρφωσής του προκειμένου να στεγάσουν εκεί τις δραστηριότητές τους.
Πρόκειται για τα γνωστά σε όλη την τοπική κοινωνία αντικοινωνικά στοιχεία που μέχρι πρότινος στεγάζονταν σε οίκημα στην περιοχή του Προμηθέα και που μεταξύ των δραστηριοτήτων τους έχουν την πρόκληση φθορών σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία, την προσβολή χριστιανικών τελετουργιών, τη βεβήλωση εθνικών μνημείων, συμβόλων και εκδηλώσεων και τις θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον όσων διαφωνούν με τις «ιδέες» τους. Χαρακτηριστικά, το βράδυ της 04/09/2012 άτομα του χώρου αυτού κατέστρεψαν όχημα ιδιωτικής χρήσης μέλους του Κινήματός μας, αποδεικνύοντας γι' άλλη μια φορά τον άνανδρο, τραμπουκικό και εγκληματικό χαρακτήρα τόσο των ίδιων όσο και των οργανώσεών τους,
Η Τ.Ο. Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θέτει τον Δήμο Βέροιας και κάθε αρμόδια αρχή προ των ευθυνών τους και τους καλεί να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες τόσο για την σύλληψη και τιμωρία των φυσικών αυτουργών τέτοιου είδους πράξεων όσο και για την εκκένωση του καταληφθέντος χώρου που αποτελεί περιουσία του Δήμου Βέροιας. Σε διαφορετική θα φέρουν την ευθύνη για τη συνέχιση φαινομένων παραβατικής συμπεριφοράς εκ μέρους της ομάδας αυτής, υποθάλπτοντάς την και στεγάζοντας, κατά παράβαση του νόμου, τις έκνομες δραστηριότητές της"

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum