Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δείτε σε πιο μαγαζί θα έρθει ο TUS στη Βέροια



Στο Club De Luxe θα εμφανιστεί 16/2 ο πλέον διάσημος Ράπερ TUS....
Δείτε τι γράφει στην προσωπική του σελίδα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥΣΗΣ 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΒΡΙΖΩ = ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙ
ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ = ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ
ΓΡΑΦΩ ΣΟΒΑΡΑ = ΕΓΙΝΕ ΦΛΩΡΟΣ - ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ
ΓΡΑΦΩ ΑΣΤΕΙΑ = ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ = ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ = ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΟΣ ΚΡΑΖΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΟΣΟΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ...
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΟΠΑΔΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΩ 5 ΨΩΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΔΟΧΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΧΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!!
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΧΙ ΜΠΟΥΛΟ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΡΑΖΩ ΕΚΡΑΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΙΜΕΝΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ KAI MONO...

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ EINAI ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο TUS!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ UNDERGROUND, ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ, ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ, ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ, ΤΡΟΠΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ TRACKS MOY ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Διαβάστε Περισσότερα »

Άσκηση διάσωσης στο Σέλι

image
ΜΕ επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, η άσκηση διάσωσης με την ευθύνη του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και την συνεργασία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και των εργαζομένων του Κέντρου. Κάτω από έναν ηλιόλουστο ουρανό, αλλά με θερμοκρασία -13, τα μέλη της Ομάδος Διάσωσης κατάφεραν στον ορισμένο από την νομοθεσία χρόνο, να «απεγκλωβίσουν» τους αναβάτες. Η άσκηση αυτή γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο με τρεις φορές το χρόνο, με σκοπό την ετοιμότητα του Κέντρου σε «ακραίες» καταστάσεις. Ε.Χ.Κ.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΈΚΤΑΚΤΟ: Ζητείται η βοήθεια όλων για την περίθαλψη αστέγων στη Βέροια

Ειδική μέριμνα για τους αστέγους του Δήμου Βέροιας θα υπάρξει τις ημέρες του σφοδρού ψύχους που διανύει η περιοχή. Για τον λόγο αυτό, καλούνται όσοι γνωρίζουν ή συναντήσουν άτομα που είναι άστεγα, να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία (στο 100), προκειμένου σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, να βρεθεί προσωρινή στέγη.  

Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για αδιαφορία, ούτε για αναβολές... Το κρύο είναι δριμύ και αν κάποιος μείνει έξω, δεν θα είναι απίθανο να χάσει ακόμη και τη ζωή του.

Είναι απλά ένα - έστω ανώνυμο - τηλέφωνο στο 100...


Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτογραφίες μεγάλων σταρ που δεν θα ήθελαν να βγουν στη δημοσιότητα (pics)



Ακόμη αναρωτιέστε γιατί; Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...













Mischa Barton





Beth Dito





Kim Kardashian





Katie Holmes





George Clooney





Iggy Pop





Cristiano Ronaldo





Nicole Kidman





Dustin Hoffman





Drew Barrymore





Olga Kurylenko





Hayden Panettiere





Hugh Jackman





Tom Cruise





Brad Pitt





Anna Kournikova





Orlando Bloom







pinnokio
Διαβάστε Περισσότερα »

Ίμια 1996: Η εσχάτη προδοσία-Ντοκουμέντο φωτιά

Σύμφωνα με τον Κώστα Χαρδαβέλα, πρόκειται για την μεγάλη προδοσία (Σημίτη και Πάγκαλου!)


IMIA 1996: Ο Χρήστος Λυμπέρης, Ναύαρχος ξεσκεπάζει την Προδοσία Σημίτη-Πάγκαλου. Προς τούτο συνηγορεί και ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο οποίος έχει ένα αποκαλυπτικό έγγραφο-φωτιά!


H κυβέρνηση Σημίτη έδωσε εντολή στους Έλληνες βατραχανθρώπους να κάψουν την ελληνική σημαία τον Απρίλιο 1996, λίγο πριν το Πάσχα! (Εκπομπή Κώστα Χραδαβέλα-Αθέατος κόσμος)
Σύμφωνα με τον Κώστα Χαρδαβέλα, πρόκειται για την πιο στυγνή προδοσία!


Μαρτυρία από βατραχάνθρωπο των Ιμίων



Κρίση των Ιμίων (Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια)


Κρίση των Ιμίων ονομάζεται συμβατικά μία έντονη αντιπαράθεση εδαφικής κυριαρχίας που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 1996 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία με αφορμή την προσάραξη πλοίου στις βραχονησίδες των Ιμίων. Κατά την διάρκεια της ολιγοήμερης αυτής κρίσης, οι δύο χώρες μετέφεραν στρατιωτικές δυνάμεις (κυρίως ναυτικές) γύρω από τα Ίμια και τις ανέπτυξαν φτάνοντας κοντά στην ένοπλη σύρραξη. Τελικά με την παρέμβαση του ΝΑΤΟ, και κυρίως των ΗΠΑ, η ένταση εκτονώθηκε και οι δύο χώρες απέσυραν τους στόλους τους.

Υπενθυμίζεται ότι την εποχή της κρίσης αυτής πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κωνσταντίνος Σημίτης, (που λόγω ασθενείας του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου εκλέχθηκε εσπευσμένα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 18 Ιανουαρίου του 1996). Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υπουργός Εθνικής Αμύνης ο Γ. Αρσένης και Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Χ. Λημπέρης, ενώ πρωθυπουργός της Τουρκίας ήταν η Τανσού Τσιλέρ και υπουργός Εξωτερικών ο Ονούρ Οϊμέν.
Περί τις τελευταίες ώρες της κρίσης, τρεις Έλληνες αξιωματικοί, του Πολεμικού Ναυτικού έχασαν την ζωή τους όταν το ελικόπτερο όπου επέβαιναν κατέπεσε στην θάλασσα. Το ατύχημα αποδόθηκε σε τεχνικά αίτια και την κόπωση του πληρώματος. Η τουρκική πλευρά δεν ανέφερε απώλειες.
Καθ'όλη τη διάρκεια της κρίσης φάνηκε η μεγάλη δυσπιστία του Σημίτη προς την ηγεσία της ΕΥΠ και των Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως γράφει Το Βήμα: «Οι αξιωματικοί αυτοί είχαν μάθει να λειτουργούν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος λάτρευε τις συσκέψεις με στρατιωτικούς, τις υπηρεσίες από κλειστές πηγές και τη διαχείριση κρίσεων όπως εκείνη του Μαρτίου του 1987. Ο κ. Σημίτης τους θεωρούσε «ανδρεϊκούς», ξένους στη δική του κουλτούρα και ύποπτους για το στήσιμο παγίδων τις κρίσιμες εκείνες ώρες. »

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010
Ο ναύαρχος Λυμπέρης από την Κατερίνη :"Κρυμμένη η τότε πολιτική ηγεσία της Ελλάδας στην κρίση των Ιμίων"


Στην Κατερίνη μίλησε απόψε ο ναύαρχος ε.α και επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ Χρήστος Λυμπέρης, καλεσμένος της σχολής γονέων Κατερίνης, με θέμα : "Χειρισμοί κρίσεων - ΊΜΙΑ 14 χρόνια μετά..."

Ο ναύαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με γλαφυρό τρόπο στην κρίση της 30ης Ιανουαρίου του 1996, όταν η ανυπαρξία της τότε πολιτικής ηγεσίας επέτρεψε τους Τούρκους να κάνουν επέμβαση και να καταλάβουν ελληνικό έδαφος, καθιστώντας από τότε τα Ίμια γκρίζα ζώνη.

"Η τότε πολιτική ηγεσία ήταν κρυμμένη και διαπραγματεύονταν με τους Αμερικάνους" είπε ο ναύαρχος, "ενώ οι ένοπλες δυνάμεις περίμεναν εντολές για να χτυπήσουν τους Τούρκους και είχαν τη δυνατότητα τότε να καταφέρουν ισχυρότατο πλήγμα στον εχθρό". Άλλα οι πολιτικοί της τότε κυβέρνησης δεν ήθελαν με τίποτα να επέλθει σύγκρουση, αφού ο τότε υπουργός εξωτερικών έλεγε ότι τη σημαία που υπέστειλαν οι Τούρκοι από τα Ίμια θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας και αργότερα ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης βγήκε να ευχαριστήσει τους Αμερικάνους από το βήμα της ελληνικής βουλής για τη βραδιά της ντροπής. "Κανένας από την κυβέρνηση δεν εμφανίσθηκε στο πεντάγωνο κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων με τους Τούρκους, ενώ μάταια οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις περίμεναν εντολές" τόνισε ο ναύαρχος.

Ο Λυμπέρης στον Σπύρο Καρατζαφέρη για τα Ίμια (1/3)


Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012: Τιμή στους ήρωες! 



Την Τρίτη 31/1/2012 είναι η μαύρη επέτειος των Ιμίων. 

16 χρόνια πέρασαν πλέον απ’ την ημέρα, που η Τουρκία εισέβαλε και κατέλαβε με στρατιωτική επιχείρηση Ελληνικό έδαφος, χωρίς την άμεση και αυτονόητη αντίδραση απ’ την μεριά της τότε Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας. 

Αντιθέτως, η στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης είχε ως αποτέλεσμα τη θυσία του σημαιοφόρου ΕΚΤΟΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟΥ, του αρχικελευστού ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και του αρχικελευστού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟΥ. 

Θυσία, στο βωμό του πολιτικού ραγιαδισμού, ο οποίος στιγμάτισε και εξακολουθεί να στιγματίζει την εξωτερική μας πολιτική τις τελευταίες δεκαετίες. 

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, όση πικρία και αγανάκτηση να νιώθει κανείς. Είναι όμως ώρα για να κάψει μέσα μας η φλόγα της ιστορικής μνήμης. Και να μας ζεσταίνει για πάντα. Διότι η ιστορία διδάσκει ότι... δυστυχώς οι Έλληνες δεν διδασκόμαστε από την Ιστορία. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, για να ατενίσουμε και να πορευθούμε στο μέλλον, πρέπει να λαμβάνουμε ως γνώμονα το παρελθόν. Διότι ένας λαός, ο οποίος δεν σέβεται την ιστορία του και δεν μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος, τότε νομοτελειακά δεν μπορεί να έχει και μέλλον.

Και δυστυχώς, η σημερινή ζοφερή πραγματικότητα των συνεχών προκλήσεων αλλά και παραβιάσεων του εθνικού μας χώρου, με τα Τουρκικά μαχητικά να κοντοζυγώνουν τον Παρθενώνα και τις φρεγάτες τους να φτάνουν μέχρι το Λαύριο, επιβεβαιώνει, ότι δεν άλλαξε τίποτε ούτε στο μυαλό αλλά ούτε και στη συνείδηση των σημερινών ηγετών μας. Η ίδια απαράδεκτη, οσφυοκαμπτική, ταπεινωτική πολιτική πρακτική σχετικά με τους χειρισμούς των εθνικών μας θεμάτων, εξακολουθεί να διαιωνίζεται όπως και τότε...

Τότε, που η χώρα μας απώλεσε εθνικό έδαφος και ένα μέρος της εθνικής της κυριαρχίας, το οποίο στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε ως «γκρίζες ζώνες». 

Γνωρίζετε πολύ καλά την επίσημη απάντηση της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ήταν βεβαίως, το δημόσιο «ευχαριστώ» του Κώστα Σημίτη προς τις ΗΠΑ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για το ρόλο τους στην αποκλιμάκωση των γεγονότων. 

Ή μήπως το «ευχαριστώ» απευθύνονταν για το ρόλο των Αμερικανών στην μετατροπή εδαφικής μας κυριότητας σε «ουδέτερη ζώνη» - κάτι που αντιστρατεύεται όλες τις διεθνείς συνθήκες - την οποία ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί καν να επισκεφθεί, πόσο μάλλον να αναρτήσει και να αφήσει εκεί τα εθνικά μας σύμβολα ή έστω και στεφάνια, όπως επεχειρήθη από μέλη της οργάνωσης «Ελληνοαμερικάνικη Ένωση» που ήθελαν (το Πάσχα 1996) να τελέσουν τρισάγιο στην μνήμη των τριών ηρώων που χάθηκαν στην Μεγάλη Ίμια. Μήπως διεκδικούμε άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία, ως η μοναδική χώρα στον κόσμο με μειωμένα κυριαρχικά δικαιώματα σε δικό της έδαφος;

Ο Κώστας Σημίτης λοιπόν....Πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος.....Ο οποίος στο βιβλίο του «Εθνικιστικός λαϊκισμός», καταγγέλλει «την χωρίς απήχηση Ελληνική και χριστιανική παράδοση» και αποκηρύσσει την «προσήλωση στις εθνικές, και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες». Όλο του δε το συγγραφικό έργο βρίθει από αναφορές, με τις οποίες θεωρεί τον πατριωτισμό και την Χριστιανική πίστη ως εχθρούς της κοινωνικής προόδου... 

Μη λησμονώντας βεβαίως, ότι η ανεκδιήγητη συγγραφική ομάδα Ρεπούση είχε ορισθεί και επιλεγεί από τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό ενώ επί των Κυβερνήσεών του, αυτή η «στα χαρτιά Ελληνίδα» είχε διορισθεί ως αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καλύτερα όμως να σταματήσω. Όπως είπα και πριν, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για περίσκεψη και περισυλλογή. Καθώς και για ανησυχία. 

Πάνω απ’ όλα όμως, στις 31 Ιανουαρίου τιμούμε τους ήρωες. Οι οποίοι έπραξαν εις το ακέραιο το καθήκον τους και εξετέλεσαν με ακρίβεια την αποστολή τους, πεθαίνοντας για μας. Ας πράξουμε λοιπόν κι εμείς, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα μας, το καθήκον μας, εκλέγοντας και παραδίδοντας την εξουσία και τα ηνία της χώρας μας σε ανθρώπους που έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους. Σε αληθινούς πατριώτες... Σε πραγματικούς Έλληνες. Διότι, όπως τα φύλλα των δέντρων δεν είναι όλα ίδια, κατ’ ανάλογο τρόπο, δεν έχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό και το αυτό μέτρο πατριωτισμού. 

Η Ιστορία μας διδάσκει πως όσο Έλληνας ήταν ο Λεωνίδας, δυστυχώς άλλο τόσο ήταν και ο Εφιάλτης...


Το χρωστάμε. Σ’ αυτά τα τρία παλικάρια, των οποίων τιμούμε τη μνήμη. Ειδάλλως, η θυσία τους δεν θα σημαίνει τίποτε. Και θα αποβεί εις μάτην. Εμείς αποφασίζουμε... 

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Διαβάστε Περισσότερα »

Μήνημα Βεροιώτη αναγνώστη που ψάχνει για δουλειά...!!!




ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΤΡΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠ,ΠΑΥΛΟΥ ΩΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΩΣΕ Η ΣΗΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ,ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ,ΕΧΩ ΧΤΥΠΗΣΗ ΠΟΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ,ΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΓΥΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΕΛΕΗΜΟΣΗΝΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ..


¨Οποιος θέλει να βοηθήσει ας μας στείλει ενα mail για να του δώσουμε το mail του αναγνώστη για να επικοινωνήσουν!
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξώδικο Εφραίμ στον Βαξεβάνη για το "Κουτί της Πανδώρας"

Εξώδικο προς τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και την εκπομπή το "Κουτί της Πανδώρας" απέστειλε ο ηγούμενος Εφραίμ με αφορμή εκπομπή που θα παίξει σήμερα σχετικά με το Βατοπέδι.

Μάλιστα, ο Εφραίμ κοινοποίησε το εξώδικο και στο ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή.



"Καλημέρα. Σήμερα στις 23:00 στη ΝΕΤ έχουμε εξώδικο ακολουθία.Ψάλει βεβαίως ο Εφραίμ", έγραψε σήμερα ο δημοσιογράφος στο Twitter του ενώ χθες είχε γράψει "Μόλις ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στην Πανδώρα ενώ ζητά και την προκαταβολική παρέμβαση του ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή".

Ο δημοσιογράφος σήμερα θα παρουσιάσει στην εκπομπή του ρεπορτάζ με τον τίτλο "Το Βατοπέδι σε νούμερα", όπου θα παρουσιάσει δύο έρευνες αποκαλύπτουν πού πήγε το χρήμα του Βατοπεδίου, ποιοι το χειρίστηκαν και πώς το απέκτησαν.

"Ένα δαίδαλο από χρηματικές συναλλαγές, πολιτικές διασυνδέσεις και σίγουρα όχι προσευχές", σχολιάζει ο δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα του.

Μάλιστα, στην εκπομπή για πρώτη φορά μιλά ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης που χειριζόταν την υπόθεση του Βατοπεδίου και αποκαλύπτει, τις πιέσεις που του ασκήθηκαν, τα στοιχεία που απέκρυβε ο Άρειος Πάγος και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα ο Εφραίμ υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης.

Δείτε απόσπασμα από όσα λέει ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης:


news247.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Η απάντηση των ΠΑΟΚτζήδων στα... Σκόπια

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καθόταν για 2,5 χρόνια στη λεκάνη της τουαλέτας!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καθόταν για 2,5 χρόνια στη λεκάνη της τουαλέτας! 902 ημέρες! Ή 2,5 χρόνια! Όπως και να το... πάρουμε είναι πάρα πολύ καιρός για να κάθεσαι σε μια λεκάνη τουαλέτας!
Η περίεργη αυτή είδηση μας έρχεται από τη Σιγκαπούρη και αφορά την Mee Yan Leong, που καθόταν από τις 25 Μαρτίου του 2009 στην λεκάνη της τουαλέτας της.
Η 58χρονη ισχυρίζεται ότι «ένιωσε μια δύναμη να την κρατάει κάτω», χωρίς να μπορεί ακριβώς να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να τρώει, να πίνει και να κοιμάται στην τουαλέτα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η γυναίκα παρέμεινε γυμνή για όλο αυτό το διάστημα και έκανε μπάνιο συνολικά 18 φορές.
Το πιο περίεργο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι ο σύζυγός της Kian Ann Ong και ο γιος τους και δημοσιογράφος Jiing Yih, δεν έκαναν τίποτα για να την σταματήσουν.
Εντέλει, ο σύζυγός της ζήτησε βοήθεια από ένα νοσοκομείο της περιοχής: «Οι γιατροί ήρθαν στο διαμέρισμα, την κράτησαν κάτω, την τύλιξαν με μια πετσέτα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο με αναπηρική καρέκλα», σχολίασε ο σύζυγος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Το γράμμα που έστειλε ο Γκέιτς στον ετοιμοθάνατο Τζομπς

Ποια ήταν η πραγματική σχέση των δύο αντρών;

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, παραδέχτηκε στην Telegraph ότι με τον Στιβ Τζομπς πέρασε ορισμένες θυελλώδεις στιγμές, καθότι ανταγωνιστές, αλλά τα πράγματα άλλαξαν το 2007. 
Ο Γκέιτς άφησε, για λίγο, τη Microsoft για να επικεντρωθεί στη δημιουργία του ιδρύματος του και οι δύο άντρες έκαναν, τότε, μια εκδήλωση μαζί (προφανώς αναφερόμενος στο D Conference του 2007). Τον Οκτώβριο, λίγο πριν το χαμό του Τζομπς, ο Γκέιτς τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και όπως αναφέρει ο ίδιος: «Περάσαμε αρκετές ώρες μαζί μιλώντας για το μέλλον».

Μετά την επίσκεψη, ο Μπιλ Γκέιτς έστειλε ένα γράμμα στον ετοιμοθάνατο Τζομπς για να του πει: «Πρέπει να είσαι περήφανος για όσα έχεις κατορθώσει και για την εταιρία που έχεις δημιουργήσει. Κυρίως, όμως, για την όμορφη οικογένεια που έχεις».

Μετά το θάνατο του, ο Γκέιτς έλαβε μια κλήση από τη γυναίκα του Στιβ Τζομπς, Λόρεν, η οποία τον ευχαρίστησε για το γράμμα και τον επιβεβαίωσε ότι άντρας της εκτίμησε αρκετά τη κίνηση του. «Το γράμμα το είχε κρατήσει στο κομοδίνο του. Η βιογραφία του δεν απεικονίζει τον αμοιβαίο σεβασμό που είχε στο πρόσωπό σου», συνέχισε η γυναίκα του άτυχου άντρα.

«Δεν βρισκόμασταν σε πόλεμο. Δημιουργήσαμε και οι δύο σημαντικά προϊόντα και ο ανταγωνισμός είναι πάντα ένα θετικό στοιχείο. Δεν υπήρχε λόγος να συγχωρέσουμε ο ένας τον άλλον για κάτι», συνεχίζει ο Γκέιτς.

«Συνήθως μιλούσαμε για τις οικογένειές μας και για το πόσο τυχεροί είμαστε για τις γυναίκες που παντρευτήκαμε. Οι συζητήσεις μας ήταν πολύ χαλαρές», δηλώνει καταληκτικά.


on-news.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Έρχεται σφοδρός χιονιάς - Δύο 24ωρα θα χιονίζει στη Βέροια σύμφωνα με την ΕΜΥ

Ασθενής χιονόπτωση θα σημειωθεί σήμερα το βράδυ (ξημερώματα 31/1) μέσα στην πόλη της Βέροιας, χωρίς ωστόσο να συνεχιστεί πέρα της νύχτας, ενώ χιονόπτωση θα ξεκινήσει από μεσημέρι της Τετάρτης 1/2 μέχρι και το πρωί της Παρασκευής 3/2. Από το μεσημέρι της Παρασκευής θα αρχίσει ασθενής βροχόπτωση και η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά.  
Εν τω μεταξύ, στα Χ/Κ Σελίου και 3-5 Πηγαδιών η ασθενής χιονόπτωση που θα σημειωθεί από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (31/1) και θα ξαναρχίσει το μεσημέρι της Τετάρτης, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου. Στους -22 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η αισθητή θερμοκρασία το πρωί της Τετάρτης (πραγματική -16 βαθμοί) και σταδιακά θα ανέβει στους 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στα ορεινές διαδρομές, οπότε πέρα από αντιολισθητικές αλυσίδες, οι οδηγοί θα πρέπει να εφοδιαστούν και με "σύνεση" στην οδήγησή τους.


Διαβάστε Περισσότερα »

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Δείτε έναν φίλαθλο που πρέπει να του έχει σαλέψει!!!

Δείτε έναν φίλαθλο που πρέπει να του έχει σαλέψει!!
Ο συγκεκριμένος φαν τρελάθηκε μόλις είδε κάτι που του άρεσε και η αντίδραση του ήταν πέρα για πέρα παράξενη...
Έχουμε δεί πόσες τρελές καταστάσεις, αλλά αυτή εδώ πάει να ξεπεράσει οτιδήποτε. Δείτε το βίντεο με τον απίστευτο φίλαθλο.



Διαβάστε Περισσότερα »

Βέροια: Άγνωστοι έκλεψαν 1,5 τόνο ξύλα απο γκαράζ στην πόλη της Βέροια

Άγνωστοι έκλεψαν με ενα φορτηγάκι απο γκαράζ 1,5 τόνο ξύλα που ειχε για το τζάκι του.
Άναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης όταν το πρωί πήγε να πάρει ξύλα για να ανάψει το τζάκι του και είδε το γκαράζ σχεδόν άδειο.





Διαβάστε Περισσότερα »

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

Με λένε ΗPωίνη, κάποιοι με φωνάζουν
” Πρέζα” ή ” Άσπρη” ή ” Ζουζού” ή κάποιοι άλλοι ” παραμύθα” , ακόμα και παραμύθα και ” Βασίλισσα” με έχουν πει !!

Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...



πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στο θάνατο.

Έχω σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν, ούτε άντρες , ούτε γυναίκες , ούτε νέους , ούτε γέρους , ούτε φτωχούς ή πλούσιους .

Όποιος με πλησίαση τον ” παίρνω” μαζί μου σε ένα ταξίδι με έναν και μόνο προορισμό τον ” θάνατο”. Αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός μου, να σκοτώσω όσο πιο πολλούς μπορώ και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά, άλλωστε έχω βοήθεια, έχω σύμμαχο τον φόβο να μάθουν πια είμαι , την άγνοια που έχει ο κόσμος για εμένα.

Βλέπεις συνήθως ο κόσμος αναγκάζεται να με γνωρίσει τις περισσότερες φορές αφού έχω κάνει ήδη την δουλειά μου και όχι πρίν, κάνεις δεν πιστεύει ότι θα του χτυπήσω την πόρτα και θα αρρωστήσω τα παιδιά του και εκεί ακριβώς εγώ ύπουλα πατάω και όσο ο κόσμος δεν μαθαίνει για έμενα τόσο πιο εύκολα πηγαίνω κοντά τους !

Μου αρέσει να σε παίρνω από το χέρι σε μικρή ηλικία και να σε γνωρίζω στους φίλους και συνεργάτες μου , στα άλλα τα ναρκωτικά και εσύ αργά ή γρήγορα να έρχεσαι στην αγκαλιά μου, αφού σε ετοιμάσουν για έμενα.

Μόλις με δοκιμάσεις γινόμαστε οι καλύτεροι φίλοι, σου παίρνω όλο τον πόνο που σου προκαλούν τα συναισθήματα και η πραγματικότητα της ζωής , που είναι τόσο σκληρή, έρχομαι σαν βάλσαμο στην ψυχή σου , σε κάνω να αισθάνεσαι ανίκανος -η όταν είσαι μακριά μου και βασιλιά όταν είσαι κοντά μου.

Σε παρασέρνω μαζί μου και δεν φοβάσαι τίποτα , σου κάνω παρέα συνέχεια και είναι πολύ εύκολο να σε κάνω να πιστέψεις ότι φταίει το σύστημα , το κράτος , η οικογένεια σου. Έτσι δεν είναι ?

Μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται και που έχεις μπλέξει, μέχρι τα πρώτα ίχνη στέρησης εμφανιστούν , όλα είναι μαγικά. Ζεις σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο και σιγά σιγά έχεις γίνει ολοκληρωτικά δικός μου, τώρα μου ανήκεις, τώρα θα με γνωρίσεις πραγματικά , τώρα χωρίς εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δεν μπορείς ούτε να φας, ούτε να κοιμηθείς , ούτε να δουλέψεις. Δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, να ονειρευτείς, ούτε να κουνηθείς, τώρα καταλαβαίνεις ότι με έχεις παντρευτεί και είναι πολύ δύσκολο να με χωρίσεις .

Δεν θα σε αφήσω να φύγεις, έχουμε πορεία μαζί, τώρα θα κάνεις ότι σου πω για να με βάλεις στο σώμα, στις φλέβες, στη μύτη σου.

Βλέπεις είμαι παρα πολύ ακριβή, δεν ζητάω μόνο τα χρήματα σου, αυτά που θέλω από εσένα είναι και η ψυχή σου , το πνεύμα σου και το σώμα σου. Θέλω το μυαλό σου να περιστρέφεται μόνο γύρω από έμενα, θέλω οι γύρω σου να σε κοιτάνε με αηδία και να κουνάνε το κεφάλι, να χάσεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , ελευθέριας και ειλικρίνειας .

Τώρα θέλω να πληγώνεις όποιον σε πλησιάζει, να φέρεις την οικογένεια σου σε απόγνωση μέχρι να την διαλύσεις τελείως, να χάσουν κάθε ελπίδα σωτήριας για εσένα και να μείνεις μόνος-η και πάλι να βρίσκεις παρηγοριά μόνο σε εμένα.

Επίσης θέλω να γεμίσεις δικαστήρια και καταδίκες, αν γίνεται να σαπίσεις σε κάποιο βρώμικο κελί φυλακής ή να ουρλιάζεις για βοήθεια δεμένος σε κάποιο ψυχιατρείο.

Θέλω τα χέρια σου, τις φλέβες σου, το συκώτι σου και το αίμα σου , θέλω τα πάντα από εσένα και τα παίρνω μέχρι να πεθάνεις σε κάποιο ατύχημα ή να ξεζουμίσω ότι έχει απομείνει απο εσένα και να σε βρούνε “μπλε” σε κάποια τουαλέτα ή κάτω απο καμιά γέφυρα, μόνο και πεταμένο.

Όλα αυτά θέλω από εσένα για να σε αφήσω και να πάω σε κάποιον άλλων, είμαι τόσο άπληστη που δεν μου φτάνει τίποτα .

Το μόνο που μισώ και μπορεί να σε πάρει απο έμενα είναι τα “προγράμματα” είναι αυτοί που μένουν ” καθαροί” απο εμένα και αναρρώνουν ενωμένοι , δουλεύουν με τον εαυτό τους και βλέπουν τι τους έχω κοστίσει .

Τους μισώ άλλα έχω μεγάλη υπομονή , αν μείνει κάποιος μόνος θα τον βρώ και θα τον κάνω πάλι δικό μου, μισώ την διαδικασία της αναρρώσης , μισώ τα προγράμματα πλήρης αποχή και αυτούς που ξέφυγαν απο έμενα.

Είμαι η ΗΡΩΙΝΗ και σκοτώνω κάθε μέρα αφού σπείρω μιζέρια και πόνο σε όποιον με γνωρίσει.


Με εκτίμηση
"ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ" Συμβουλευτικό κέντρο εξαρτημένων & συνεξαρτημένων ατόμων.
23920 43443 / 6932 437237
Διαβάστε Περισσότερα »

Βεροιώτισες:Συσκευή ελέγχει το ροχαλητό

Για μια καλύτερη ποιότητα ζωής όσων ροχαλίζουν αλλά και όσων το υπομένουν

Συσκευή που ελέγχει το ροχαλητό και η οποία μπορεί να εμφυτευτεί λειτουργώντας όπως ο βηματοδότης είναι το νέο επίτευγμα Aυστραλών επιστημόνων, το οποίο υπόσχεται καλύτερη ποιότητα ζωής και γι' αυτούς που ροχαλίζουν, αλλά και για όσους αναγκάζονται να υποστούν τον χαρακτηριστικό θόρυβο.

Η συσκευή τοποθετείται κάτω από τη γλώσσα κοντά στο νεύρο που ελέγχει τους μύες της γλώσσας και το ενεργοποιεί ανά διαστήματα, με αποτέλεσμα να μην της επιτρέπει να κλείνει τους αεραγωγούς προκαλώντας το ροχαλητό.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει το Έθνος, η συσκευή μειώνει τις επιπτώσεις της κατάστασης που είναι γνωστή ως υπνική άπνοια, η οποία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν το ροχαλητό. Περίπου το 60% όσων ροχαλίζουν, οφείλουν τη θορυβώδη αυτή διαταραχή ύπνου στο μπλοκάρισμα των αεραγωγών του σώματος από τη γλώσσα και από τα μαλακά μόρια του εσωτερικού του λαιμού.

Η κατάσταση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αποφρακτική υπνική άπνοια, η οποία παρουσιάζεται σε περίπου 4 στους 100 άνδρες και σε 2 στις 100 γυναίκες. Η αποφρακτική υπνική άπνοια αυξάνει τις πιθανότητες για έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο, υψηλή πίεση και παχυσαρκία.

Σύμφωνα με τους ερευνητές που έφτιαξαν το Σύστημα Ερεθισμού του Υπογλώσσιου Νεύρου, όλοι οι 21 ασθενείς που συμμετείχαν στις δοκιμές του συστήματος εμφάνισαν σημάδια βελτίωσης της κατάστασης τους, ενώ άλλες δοκιμές της συσκευής σε περίπου 30 ασθενείς, τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση American Journal of Respiratory and Critical Care, επίσης κρίνονται ως επιτυχημένες. 

http://www.newsbeast.gr 
Διαβάστε Περισσότερα »

Πάτρα : Φοιτήτριες προσφέρουν ικανοποιήση για ένα χαρτζιλίκι

Φοιτήτριες προσφέρουν ικανοποίηση για ένα χαρτζιλίκι! Και μάλιστα, μεταξύ θαμώνων μαγαζιών της νύχτας είναι πλέον πασίγνωστα τα στέκια όπου συχνάζουν οι συγκεκριμένες. 
Το ένα είναι κοντά στην πλατεία Βουδ και το δεύτερο στην περιοχή του σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας. Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για συνολικά πέντε φοιτήτριες οι οποίες δεν πραγματοποιούν ραντεβού για..... ικανοποίηση στον πελάτη τους.
http://patrisnews.com/
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2...Δείτε και τα γκολ

Διαβάστε Περισσότερα »
 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum