Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε την Βέροια σε ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο..Μοναδικό βίντεο


Σας έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές φωτογραφίες της Βέροιας ανά τις δεκαετίες που μας έχουν περάσει με κύρια πηγή αυτών των φωτογραφιών τον κύριο Γιάννη Καμπούρη..Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσουμε την Βέροια σε ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο μέσα από ένα μαγευτικό βίντεο που υπάρχει στο youtube!!Φωτογραφικό υλικό από το 1890 μέχρι τις μέρες μας!!Σύμφωνα με τον δημιουργό του  βίντεο που σχολιάζει λέει οτι : ''Οι φωτογραφίες του παρακάτω βίντεο είναι αντίγραφα . Η συλλογή τους έγινε από το διαδίκτυο είτε από φίλους είτε από τρίτες πηγές( βιβλία , ημερολόγια).
Πολλά όμως των αντιγράφων υπάρχουν σαν πρωτότυπα στο αξιολογότατο αρχείο του γνωστού βεροιώτη Γεράσιμου Καλλιγά όπως πληροφορήθηκα."

Δείτε το πανέμορφο βίντεο


Διαβάστε Περισσότερα »

Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας: «Να αποδοθεί η κοινόχρηστη πλατεία του Αγίου Αντωνίου στους δημότες»



Τα έργα της αστικής ανάπλασης ανέδειξαν μείζονα ζητήματα χρήσης κοινόχρηστων χρόνων, που επί δεκαετίες οι δημότες της Βέροιας αγνοούσαμε.
Είναι δεδομένο ότι ανάγκες και συνθήκες προηγούμενων δεκαετιών διαμόρφωσαν καταστάσεις που πλέον δεν είναι δυνατό να συνεχίσουν να γίνονται ανεκτές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χρήση κοινόχρηστων χώρων, πλατειών και χώρων πρασίνου στο κέντρο της πόλης που ασφυκτιά από την πυκνή δόμηση και την τσιμεντοποίηση.
Σύμφωνα με την ΕΠΑ 182/1987 που αφορά την έγκριση τμήματος της πολεοδομικής μελέτης αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου της Βέροιας, το Οικοδομικό Τετράγωνο με αριθμό 157 όπου είναι χτισμένος ο Ναός του Αγίου Αντωνίου αποτελεί πλατεία, δηλαδή κοινόχρηστο χώρο.
Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για το αποτέλεσμα της ανάπλασης της κοινόχρηστης αυτής πλατείας από το Δήμο Βέροιας και αναμένουμε και την ολοκλήρωσή της με τοποθέτηση καθισμάτων (παγκάκια) για να αποτελέσει χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης για όλους τους δημότες και τα παιδιά.
Αυτονόητη προϋπόθεση για τα ανωτέρω είναι η απομάκρυνση των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων και των κλειδαριών στις δύο εισόδους πρόσβασης των δημοτών, με μέριμνα της Δημοτικής Αρχής, με άμεση παράδοση των κλειδιών από πλευράς του υπεύθυνου του Ναού, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιούται να καταλαμβάνει αυθαίρετα κοινόχρηστο χώρο, για οποιονδήποτε λόγο, με το οποιοδήποτε πρόσχημα ή «σχήμα».     

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ


Διαβάστε Περισσότερα »

Ένα ωραίο κείμενο από Βουλευτή της Ημαθίας...


Ο Κώστας Γιοβανόπουλος ,βουλευτής της Ημαθίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα αρκετά έξυπνο κείμενο από το διαχρονικό έργο του Μολιέρου Ταρτούφος ή ο απατεώνας (Tartuffe ou l'Imposteur)!Πριν διαβάσετε το κείμενο που είδαμε στο προφίλ του κ. Γιοβανόπουλου ας δούμε τι σημαίνει Ταρτούφος για να καταλάβετε και το νόημα που είναι τόσο ζωντανό όχι μόνο στις μέρες που ζούμε αλλά πάντα.."Ταρτούφος" [tartufos]: σε μετωνυμία, για άνθρωπο υποκριτή που, ενώ είναι ανήθικος, προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως υπόδειγμα ηθικής

Τώρα σας παραθέτουμε και το κείμενο του κ. Γιοβανόπουλου

Ο Ταρτούφος ήταν πάντα αδίστακτος. Γητευτής, πανούργος, υποκριτής, δήθεν καλοσυνάτος και ευσεβής αλλά βαθιά ανήθικος και διπρόσωπος, ξεπουλά το χέρι που τον ευεργετεί. Θα κλέψει την περιουσία, θα εκβιάσει, θα παραπείσει, θα υποδύεται τον άγιο αρκεί να ικανοποιεί τη φιληδονία του για εξουσία. “Σύνελθε Οργκόν» φωνάζουν στον καλόκαρδο πρωταγωνιστή ο Κλεάνθης κι η Ντορίν, πού να δει εκείνος τη φαυλότητα, την παρακμή, τη σήψη…
Ο ταρτουφισμός θα ζει αιώνια. Θα περιφέρεται σε εκκλησίες, σε πόλεις, σε γραφεία, θα ομιλεί ο φαρισαίος για γνησιότητα, θα δημαγωγεί ο λαθραίος περί ψεύδους! Ως γνήσιος σκευωρός θα εξαπατά, θα καταχράται εμπιστοσύνες, θα νιώθει λάγνα ανίκητος, και στο φινάλε -ευτυχώς- πάντα θα ηττάται, από την υπέρμετρη πίστη του στην αξία της προδοσίας! 
Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα »

Την συνδρομή της εισαγγελέως ζήτησε ο Δήμος Βέροιας για τα αδέσποτα


Έκτακτη συνάντηση με την  Εισαγγελέα υπηρεσίας κ. Ανδρέου  είχε χθες αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής της Βέροιας με επικεφαλής τη Δήμαρχο κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, προκειμένου να ζητηθεί η συνδρομή για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος που προκαλούν επιθετικά αδέσποτα σκυλιά σε γειτονιές της Βέροιας. Το φαινόμενο είναι πανελλαδικό και σε μεγάλο βαθμό προϊόν της κρίσης και του νομοθετικού κενού.Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου  προβαίνει στην περισυλλογή των  αδέσποτων προς αντιλυσσικό εμβολιασμό και στείρωση, ωστόσο υπάρχουν αρκετά αδέσποτα  που εμφανίζουν επιθετική  συμπεριφορά δεν είναι δυνατόν να συλληφθούν χωρίς νάρκωση.
Το συνεργείο του Δήμου σε συνεργασία με την εποπτεύουσα κατά το νόμο αρχή την Δνση Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας, επιχείρησε επανειλημμένα να συλλάβει τα  αδέσποτα  αυτά με χρήση βρώσιμων δολωμάτων στα οποία είχε γίνει τοποθέτηση υπνωτικών σκευασμάτων, χωρίς όμως επιτυχία, αφενός γιατί τα δολώματα αυτά δεν έχουν ισχυρή αναισθητική ισχύ και αφετέρου γιατί τα επιθετικά σκυλιά λόγω της αντικοινωνικότητας τους δεν πλησιάζουν την τροφή.
Τονίζεται, ότι ο Δήμος δεν  νομιμοποιείται να διαθέτει ειδικά όπλα με χρήση αναισθητικού, ούτε πιο ισχυρά αναισθητικά για τα βρώσιμα δολώματα. Σήμερα η Κτηνιατρική Υπηρεσία δεν διαθέτει ειδικά όπλα που εκτοξεύουν υπνωτικό βέλος (όπως στο παρελθόν) και η προσπάθεια περισυλλογής των επιθετικών αδέσποτων είναι ατελέσφορη.
Από την Εισαγγελέα ζητήθηκε η παρέμβαση  της για να βρεθεί νόμιμος τρόπος συγκρότησης συνεργείου που θα κάνει  χρήση ειδικού όπλου.
Η κ. Ανδρέου επικοινώνησε άμεσα  με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συζήτησε το θέμα με υπηρεσιακούς παράγοντες απαιτώντας να δοθεί άμεσα μια λύση στο πρόβλημα. Τονίζεται ότι η Αντιεισαγγελέας συμφώνησε ότι ο υφιστάμενος νόμος που αναθέτει την αρμοδιότητα της περισυλλογής αδέσποτων στους Δήμους υπό την εποπτεία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας εμφανίζει σοβαρά κενά, αφού δεν δίνει τη δυνατότητα της χρήσης κάθε πρόσφορου μέσου καθώς και την υλικοτεχνική υποδομή για να είναι το έργο των Δήμων ολοκληρωμένο.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, Θ. Κορωνάς, Β. Παπαδόπουλος, Κ. Βοργιαζίδης, Α. Καγκελίδης, Ν. Τσιαμήτρος, ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Σουμελίδης και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Κ.Κουβακάς.  
Αξίζει να τονισθεί ότι η Αντιεισαγγελέας  κ. Ανδρέου έδωσε ιδιαίτερη προσοχή  στο φλέγον θέμα, η ίδια δε, εξέφρασε την κατανόηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι πολίτες και διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει την Εισαγγελέα Βέροιας κ. Χολέβα, με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της συνάντησης για να της περιγράψει την έκταση και την ένταση του προβλήματος.
Μετά από πολλά τηλεφωνήματα που έκανε, η κ. Ανδρέου, πέτυχε να λάβει από τους αρμόδιους του  Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης, τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει άμεσα  συντονισμός για τη συνεργασία του  Δήμου με επιστημονικές οργανώσεις που διαθέτουν την άδεια χρήσης όπλου που εκτοξεύει υπνωτικά βέλη, για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στην πόλη της Βέροιας.

Διαβάστε Περισσότερα »

SUPER 3 Βέροιας: «Καλούμε τον λαό να κιτρινίσει το γήπεδο!»



Ο σύνδεσμος του super 3 Βέροιας μέσα από επιστολή που έστειλε, χαιρετίζει τον λαό του Άρη και τους καλεί να έρθουν στην πόλη μας προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους για το δύσκολο αγώνα εναντίον της Βασίλισσας.Διαβάστε την επιστολή που δημοσιεύθηκε στο pressaris.gr: 
Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα δεν μας επιτρέπει να πούμε πολλά πράγματα.Την Δευτέρα έχουμε άλλη μια σημαντική μάχη, αυτή τη φορα στη πόλη μας. Ο Λαός του ΑΡΗ θα είναι εκεί και θα κάνει αυτό που κάνει χρόνια, να στηρίξει την ομάδα. Καλούμε λοιπόν όλο τον Λαό του ΑΡΗ να κιτρινίσει το γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στην νικη. Τα γούστα φυσικά, θα αρχίσουν από το πρωί στον σύνδεσμο...
(Καρατάσου 22) με το σχετικό πάρτυ και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο γήπεδο για το ματς.
Υ.Γ Μας συγκίνησες με την επιστολή σου.Τα ψέματα σου να τα πεις εκεί που σε παίρνει.Μη σε ξανα δούμε στη πόλη.
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ SUPER 3″
Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ο μικρός Ηλίας Αλεξάνδρου μετά από 7 επεμβάσεις


Θλίψη και απογοήτευση σκόρπισε η είδηση της απώλειας του μικρού μαχητή Ηλία Αλεξάνδρου από το Βλαχιώτη, του οποίου το πρόβλημα υγείας και η αποκατάσταση απασχόλησε το πανελλήνιο, μέσω διαδικτύου.
Ο Ηλίας, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης, όπου μετά από επτά επιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις, είχε τεθεί υπό μηχανική υποστήριξη. Όμως, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, η καρδιά του δεν άντεξε. Παρά τη δύναμη που επέδειξε ως το τέλος -παράδειγμα για χιλιάδες ανθρώπους- ο μικρός Ηλίας έφυγε από τη ζωή.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο.
-



Η συμπαράσταση του κόσμου που προσπάθησε με κάθε τρόπο να βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας του είναι τώρα στο πλευρό της οικογένειας που αντιμετωπίζει τον πόνο.
Κάθε μέρα για εφτά χρόνια έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς η καρδούλα του δεν άντεξε.
Ο μικρός Ηλίας Αλεξάνδρου, που έδινε μαθήματα ψυχικού μεγαλείου με το θάρρος του και το χαμόγελό του έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς του και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του αλλά και όλη την τοπική κοινωνία που τον αγαπούσε και έκανε ό, τι μπορούσε για να τον βοηθήσει.
Ο Λιάκος , όπως τον φώναζαν όλοι, από πολύ νωρίς, μόλις 6 μηνών, παρουσίασε αναπτυξιακά προβλήματα και στη συνέχεια αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τραχειοτομή. Αργότερα, εκδηλώθηκε νέο πρόβλημα με την καρδούλα του που όμως ήταν αδύνατο να το αντιμετωπίσει σε νοσοκομείο της Ελλάδας. Αν και χάθηκε αρκετός χρόνος λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας που υπάρχει στη χώρα μας, ο μικρός Ηλίας τελικά ταξίδεψε στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης Cantonal, όπου και συνάντησε τον διάσημο παιδοκαρδιουχειρουργο, Αυξέντιο Καλαγκο. Από τότε έκανε 7 επεμβάσεις.
Μετά τις επεμβάσεις ο μικρός Ηλίας τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη και το μεσημέρι της Τετάρτης η καρδούλα του τον πρόδωσε.
Η σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook, «Το τελευταίο λεύκωμα του μικρού Λιάκου μας» έχει πλημμυρίσει από μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στην οικογένειά του.
Το veria-city-news εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια. 


pelop.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Φιλιππος Βεροιας:Δείπνο σε Παίχτες – Προπονητές - Χορηγούς


Το πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας επιβεβαίωσε χθες (27/2), για μια ακόμη φορά, η Διοίκηση της ομάδας, με δείπνο που παρέθεσε σε παίχτες, προπονητές αλλά και χορηγούς στο  γνωστό ουζερί «Αγγέλων» στην Βέροια, του
οποίου ο ιδιοκτήτης Κυριάκος Παπαδόπουλος αποτελεί μέλος της διοικούσας επιτροπής και έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας.
Παίχτες, προπονητικό τιμ αλλά και φίλοι που παρευρέθηκαν στο δείπνο χαλάρωσαν και αντάλλαξαν μπασκετικές απόψεις για την μέχρι τώρα πορεία όλων των ομάδων στο πρωτάθλημα ενώ κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η μεγάλη νίκη του Φιλίππου επί του Ηρακλή. Στο δείπνο παρευρέθηκαν εκτός από την Διοικούσα επιτροπή, τους παίχτες και τους προπονητές, ο πρώην βουλευτής Ημαθίας κος Σιδηρόπουλος Τάσος και  ο πρόεδρος του Αθλητικού Τμήματος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Παύλος Παυλίδης οι οποίοι συνεχάρησαν έναν προς έναν παίχτες, προπονητές και Διοίκηση.
Από την πλευρά της τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ, που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του Φιλίππου παρευρέθηκαν η Διευθύντρια, η υποδιευθύντρια και η προϊσταμένη χορηγήσεων του καταστήματος της τράπεζας στην Βέροια, κυρίες Ντίνα Βάγια, Μαρία Σιώπη και Ολυ Ιατροπούλου αντίστοιχα
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε τελικά πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Άρης


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Δευτεριάτικου κρίσιμου αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Άρη.

Σε αυτή, έδωσαν το παρόν οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ομάδων και οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ενώ μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να δοθούν δύο θύρες στους φιλάθλους του Άρη που θα ταξιδέψουν από την συμπρωτεύουσα και από τις γύρω περιοχές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέραμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, θα παραχωρηθεί στους «κιτρινόμαυρους» εκτός από το πέταλο των φιλοξενουμένων (θύρα 5) και η κερκίδα απέναντι από τα επίσημα (θύρα 6), οι οποίες χωράνε συνολικά 3000 περίπου φιλάθλους.

Αντίθετα, οι φίλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ θα έχουν στην διάθεσή τους το μεγάλο πέταλο (θύρα 1) και τη σκεπαστή κερκίδα (θύρες 2, 3, 4) συνολικής χωρητικότητας 4000 περίπου θεατών.

Αυτό που αναμένουμε πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αναφορικά με τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων του Δευτεριάτικου αγώνα.
Διαβάστε Περισσότερα »

«Βασικός μας στόχος η παραμονή»



Ο βασικός στόχος της Βέροιας είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα τόνισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης χωρίς ωστόσο να μην είναι ευπρόσδεκτη μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:
«Οι δυο αυτοί αγώνες μας δίνουν τη δυνατότητα να περάσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυστυχώς, το χρονικό αυτό σημείο συμπίπτει με ένα δεκαπενθήμερο που δίνουμε τους πιο κρίσιμους αγώνες για την παραμονή μας στην κατηγορία. Έτσι, αναγκαστικά ιεραρχήσαμε τις προτεραιότητές μας και σίγουρα ο πρώτος και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στη Super League, έχοντας ως παράλληλο στόχο και την πρόκριση στο Κύπελλο. Σήμερα δώσαμε ανάσες σε κάποιους παίκτες, ενώ από τα στελέχη που αγωνίστηκαν θέλαμε να δούμε το επίπεδο ετοιμότητάς τους, ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο αντίπαλος πέτυχε το τέρμα ενώ στο δεύτερο εμείς δεν καταφέραμε να το σημειώσουμε στην φάση με τον Ιωάννου. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Εύχομαι μέχρι τότε και οι δυο ομάδες να έχουμε υλοποιήσει τον στόχο μας και να γίνει ένας καλός αγώνας».

onsports.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τροχαίο στην Εγνατία οδό της Βέροιας


Πριν περίπου 2 ώρες είχαμε τροχαίο στην Εγνατία οδό της Βέροιας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός αυτοκινήτου (πιθανόν φορτηγό) έχασε τον έλεγχο του οχήματος και δίπλωσε  κλείνοντας τον δρόμο. Το ακριβές σημείο είναι στον κόμβο Νησελίου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η τροχαία.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μπάρμπας: Μακάρι να έρθει πολύς κόσμος στο Βέροια-Άρης


Ο Κώστας Μπάρμπας, μίλησε από τη Βέροια για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη.
Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας είπε μεταξύ άλλων στο pamesports.gr:
Έχετε 23 βαθμούς και από κάτω σας είναι ο Άρης με 22 και η Κέρκυρα με 17. Τι προγνωστικά κάνεις για την παραμονή;
«Δε νομίζω ότι χωράνε προγνωστικά. Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και όλες είναι κοντά η μία με την άλλη. Θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από μας και τα πάντα θα κριθούν στην έδρα μας».
Το ότι παλεύετε μαζί με τον Άρη για την παραμονή σας πως το σχολιάζεις;
«Είναι πολύ άσχημο για τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες να παλεύουν για τη σωτηρία τους. Αλλά δυστυχώς αυτή η κατάσταση στη βαθμολογία, αντικατοπτρίζει την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
ΑΕΚ, Πανθρακικός και ΟΦΗ έχουν από 26 βαθμούς. Θεωρείς ότι έχουν ξεφύγει από τον κίνδυνο η είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και αυτοί;
«Καμία ομάδα δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο ακόμα».
Θα μείνετε στην κατηγορία;
«Αυτή είναι η επιθυμία μας και ο στόχος μας. Γι΄ αυτό θα παλεύουμε σε κάθε ματς που απομένει από δω και πέρα».
Σε 23 αγώνες έχετε μόλις 17 τέρματα στο ενεργητικό σας και μαζί με το Λεβαδειακό είστε οι χειρότερες επιθέσεις. Αυτό πιστεύεις ότι έχει επηρεάσει την ομάδα;
«Είναι σίγουρα κάτι που μας απασχολεί και κάτι το οποίο δεν περιμέναμε στην αρχή της σεζόν. Σίγουρα όταν δυσκολεύεσαι στο να βάλεις γκολ, χάνεις βαθμούς. Ωστόσο το ξεπερνάμε και κοιτάμε από δω και πέρα τι μπορούμε να κάνουμε για να μείνουμε ζωντανοί».
Απομένουν επτά αγώνες. Τι θα πρέπει να προσέξετε και τι να διορθώσετε στα παιχνίδια αυτά, προκειμένου να πάρετε τους βαθμούς που χρειάζονται και να μείνετε στην κατηγορία.
«Όπως σου είπα και πριν, όλα εξαρτώνται από μας, όλα είναι στα πόδια μας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και εκτός έδρας κάποιους βαθμούς. Μας περιμένουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς, με Άρη και με ΟΦΗ, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όσο γίνεται περισσότερο. Τα δύο αυτά παιχνίδια θα είναι κλειδιά για τη συνέχεια».
Επόμενο ματς με τον Άρη. Όποιος χάσει χάνεται;
«Είναι ένας τελικός και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Και οι δύο ομάδες είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση».
Τι θα πρέπει να προσέξετε σε αυτό το ματς;
«Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πιστεύω πως αν αγωνιστούμε σωστά θα κερδίσουμε».
Πάντως ήδη η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και γίνεται λόγος για το πόσοι φίλαθλοι του Άρη θα έρθουν στο ματς.
«Δεν θεωρώ ότι αυτό θα μας αγχώσει. Μακάρι να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο, οι κερκίδες να γεμίσουν και οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν από το θέαμα. Εύχομαι να μη γίνουν επεισόδια και να μη ζήσουμε δυσάρεστες καταστάσεις και απρόοπτα γεγονότα».
Ανάμεσα στον τελικό του Κυπέλλου και την παραμονή, τι θα προτιμούσες;
«Σίγουρα την παραμονή. Αν έπρεπε να διαλέξω κάτι, θα διάλεγα την παραμονή. Στην πραγματικότητα όμως θα τα ήθελα και τα δύο».
Διαβάστε Περισσότερα »

Σκυλιά δάγκωσαν μια γυναίκα και ένα παιδάκι στην Βέροια



Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους περιμετρικά από το 4ο δημοτικό σχολείο που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο μια γυναίκα και ένα παιδάκι δέχτηκαν επίθεση από σκυλιά που βρίσκονταν στην περιοχή!Από τις πληροφορίες μάθαμε πως τα σκυλιά δάγκωσαν και τους δυο!Μετά από λίγη ώρα μεταφέρθηκαν και οι δυο στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες!Αυτό είναι άλλο ένα κρούσμα από τα πολλά που έχουν συμβεί με αδέσποτα σκυλιά στην πόλη της Βέροιας!
Διαβάστε Περισσότερα »

Έχασε η Βέροια από τον Πανθρακικό


Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ευτύχησε να ανοίξει στο σκορ στο 21’ με τον Μίνγκα, ο οποίος πήρε τη μπαλιά από τον Μουνάφο, πέρασε τον Καντιμοίρη, έκανε το σουτ, από πλάγια θέση και ο Αμαραντίδης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.
Στη συνέχεια, η «Βασίλισσα του Βορρά» ανέβασε… στροφές και αναζήτησε τους διαδρόμους προς την εστία του Βρονταρά, ωστόσο, στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια, στο 52’ με τον Ιωάννου, αλλά το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του Πανθρακικού, ο οποίος απέκρουσε.
Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια, ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως, στο 67’ ο Κόστλι δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ στο 70’ ο Βρονταράς βγήκε και μπλόκαρε προ του επιθετικού της Βέροιας, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, με τον Πανθρακικό να παίρνει τη νίκη 1-0 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μπερτίν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62' Πέρεθ), Μοκάκε (61' Κόστλι), Ιωάννου (69' Ολαϊτάν).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μελίσσης, Κασκελάν, Κοντογουλίδης (68' Τζανής), Σερφά, Μίνγκα (79' Παπαδόπουλος), Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59' Λουσέρο)




Διαβάστε Περισσότερα »

Περί αδέσποτων στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας



Το θέμα των αδέσποτων και των τακτικών επεισοδίων στην πόλη της Βέροιας σε βάρος πολιτών τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης αλλά και στα έκτακτα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας, με αφορμή την πρόσληψη δίμηνου κτηνιάτρου για τις ανάγκες της λύσσας.
«Ένα σκυλί σημαίνει 511 σκυλιά σε δύο χρόνια», είπε ο κ. Γιαννουλάκης, σχολιάζοντας ότι ντροπιάζει την πόλη η εικόνα της πλατείας Δημαρχείου.
«Ήμουν μάρτυρας επεισοδίου σε βάρος πολίτη που τον δάγκωσαν στον μηρό στα καλά καθούμενα. Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει», σημείωσε με αγανάκτηση ο κ. Παυλίδης.
«Δεν θα γίνει εξιλαστήριο θύμα ο δήμος που έχει περιορισμένες αρμοδιότητες. Καμία απάντηση δεν πήραμε από την περιφέρεια», απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κορωνάς, υπογραμμίζοντας ότι ο δήμος συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού του για εμβολιασμό κατά της λύσσας, στοχεύοντας παράλληλα στη νόμιμη λειτουργία ενός καταφυγίου ζώων το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βέροια - Πανθρακικός (18:00) σήμερα για το κύπελλο Ελλάδας.Με γενική είσοδο 5 ευρώ



Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους θέλουν να κάνουν Βέροια και Πανθρακικός (18:00, OTE3, Sentra 103.3). Ωστόσο, η σκέψη τους είναι περισσότερο στη μάχη της επιβίωσης, παρά στη διάκριση στον συγκεκριμένο θεσμό.
Ειδικά για τη «βασίλισσα του Βορρά» προέχει ο τελικός με τον Αρη την ερχόμενη αγωνιστική. Και στην ομάδα της Κομοτηνής το ματς με τον Ατρόμητο είναι περισσότερο σημαντικό, έχοντας κατά
νου πως παίζουν τη ρεβάνς του Κυπέλλου στην έδρα τους και εκεί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Με μία εντελώς διαφοροποιημένη ενδεκάδα συγκριτικά με το σχήμα που επικράτησε της Ξάνθης θα παραταχθεί η «βασίλισσα» στον σημερινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Καλαϊτζίδης θα ξεκουράσει σχεδόν όλη τη λεγόμενη «βασική» του 11άδα, μιας και ο «τελικός» της Δευτέρας με τον Αρη προέχει στο μυαλό όλων. Βεβαίως, αυτό δεν προϋποθέτει... αδιαφορία για το Κύπελλο, πλην όμως οι προτεραιότητες έχουν «σταχυολογηθεί» διαφορετικά για τους νεοφώτιστους.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα αλλάξει όλη την ομάδα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, αφού η κόπωση ορισμένων παικτών ήταν φανερή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Λαδάκης που έκανε οκτώ ράμματα στο κεφάλι (κληρονομιά από μια μονομαχία στο ματς με τον Πανιώνιο).
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ρεάνο, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Μπερτίν, Καλτσάς, Παυλίδης, Μοκακέ, Ιωάννου.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Μουναφό, Καστσελάν, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Κοντογουλίδης, Λουσέρο, Παπαδόπουλος, Μίνγκας
Διαβάστε Περισσότερα »

Ισόβια κάθειρξη για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που τον έκρινε ένοχο για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο δήμο.

Ειδικότερα, η τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου είναι: για τον πρώην ταμία του δήμου Παναγιώτη Σαξώνη ισόβια και 9 χρόνια κάθειρξη. Για τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλο ισόβια κάθειρξη και για τον πρώην γενικό γραμματέα Μ. Λεμούσια ισόβια κάθειρξη και 18 μήνες φυλάκιση.

Στους δυο προϊσταμένους της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου, το δικαστήριο πρότεινε 10 και 15 χρόνια κάθειρξη. Στους δύο τελευταίους το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση τους, γεγονός που σημαίνει ότι οι θα αφεθούν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση, μέχρι την δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, μετά από πέντε μήνες δίκης, έκρινε σήμερα ένοχους για την υπόθεση του σκανδάλου υπεξαίρεσης στον Δήμο της πόλης, τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Λεμούσια και τον πρώην ταμία του Δήμου - και κεντρικό κατηγορούμενο - Παναγιώτη Σαξώνη καθώς και τους δυο προϊσταμένους της οικονομικής υπηρεσίας.

Ο Σαξώνης κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση με την επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών δημοσίων , και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κρίθηκε ένοχος για άμεση συνέργεια κατ' εξακολούθηση στην υπεξαίρεση ενώ ο Μιχάλης Λεμούσιας κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση και απλή συνδρομή σε πλαστογραφία.

Αθώοι κρίθηκαν οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών Αναστάσιος Γερογιάννης, Μιχάλης Ζορπίδης και Θόδωρος Αθανάθαρος. 

Το δικαστήριο επίσης όρισε το συνολικό ποσό της βεβαιωμένης υπεξαίρεσης στο ποσό των 21,1 εκατ. ευρώ.

Στην ετυμηγορία τους οι δικαστές ανέδειξαν ως κεντρικούς πρωταγωνιστές το δίδυμο Παπαγωργόπουλου- Λεμούσια.

«Δυνατά μυστικά τους κρατούσαν αλληλέγγυους», είπε ο πρόεδρος του Δικαστηρίου. 

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας ο Λεμούσιας ξέσπασε στο εδώλιο, φωνάζοντας ότι είναι «αθώος». «Εδώ μέσα χύνεται αίμα αθώων για την κοινή γνώμη», είπε.

Οι υπόλοιποι δέκα αθωωθέντες χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι ξέσπασαν σε κλάματα. 

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αναγνωριστεί στον ταμεία του δήμου Π. Σαξώνη το ελαφρυντικό ότι συνεργάστηκε με τις αρχές για να εξιχνιαστεί η υπόθεση, ενώ στους υπόλοιπους τέσσερις πρότεινε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Το δικαστήριο απέρριψε όλα τα αιτήματα των κατηγορούμενων για ελαφρυντικά, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας της έδρας να προτείνει ποινή ισόβιας κάθειρξης για Παπαγεωργόπουλο, Λεμούσια και Σαξώνη.

Αναλυτικά ο εισαγγελέας πρότεινε για Σαξώνη ισόβια κάθειρξη, κάθειρξη 8 ετών και φυλάκιση τριών ετών, και χρηματική ποινή 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Παπαγεωργόπουλο πρότεινε ισόβια κάθειρξη, για το Λεμούσια ισόβια κάθειρξη και 18 μήνες φυλάκιση ,ενώ για τους δυο προϊσταμένους της ταμειακής υπηρεσίας κάθειρξη 12 και 17 χρόνια αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα »

Σε «Σάλπι» και Ολαϊτάν τα βραβεία



Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ κι ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας πήραν τα βραβεία για το καλύτερο γκολ και τον πολυτιμότερο παίκτη, αντίστοιχα, της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το ανάποδο ψαλίδι που πέτυχε ο άσος του ΠΑΟΚ ήταν αυτό που του χάρισε το 91,62% των προτιμήσεων όσων ψήφισαν, ενώ ο άσος της Βέροιας ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Βέροιας μέσα στην Ξάνθη και συγκέντρωσε το 70,42% των προτιμήσεων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Μάικλ Ολαϊτάν (Βέροια) 70,42%
Ανδρέας Σάμαρης (Πανιώνιος) 18,25%
Ιμπραήμ Σισοκό (Παναθηναϊκός) 11,33%
• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Δημήτρης Σαλπιγγίδης  (Π.Α.Ο.Κ.) 91,62%
Λεωνίδας Καπάνταης (Πανιώνιος) 4,27%
Κάρλο Κόστλι  (Βέροια)  4,11%
Διαβάστε Περισσότερα »

Το επιτυχημένο Moda Show του Γιάννη Σισμανίδη στην Βέροια



Κέρδισε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις το Moda Show του Γιάννη Σισμανίδη!Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Club Must το αναμενόμενο Moda Show με την παράσταση να κλέβει το διάσημο μοντέλο Νίκος Αναδιώτης..Το μαγαζί γέμισε από  νωρίς και οι καλεσμένοι περίμεναν με αγωνία να δούνε από κοντά μια επίδειξη μου δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από τις μεγάλες επιδείξεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα!Ο κόσμος δεν σταματούσε να φωτογραφίζει τα μοντέλα του Γιάννη Σισμανίδη κατά τη διάρκεια ολόκληρης της επίδειξης!Στο φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε μπορείτε να δείτε τον Γιάννη Σισμανίδη περιτριγυρισμένο από τα πανέμορφα μοντέλα του και να ευχαριστεί τον κόσμο που τον  τίμησε με το  παραπάνω στην μοναδική βραδιά που πραγματοποιήθηκε για τους λάτρεις της μόδας και όχι μόνο!







Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Βέροια


Tις πρωινές ώρες της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2013, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήμα-τος Ασφαλείας Βέροιας ένας 35cχρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών της Βέροιας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοεθνούς του που έλαβε χώρα την 27.07.2008 στην Επισκοπή Ημαθίας
Διαβάστε Περισσότερα »

Ομάδα φίλων Βέροιας: Μην δώσετε εισιτήρια στον Άρη


Το παιχνίδι Βέροια- Άρης έχει πάρει τον χαρακτήρα τελικού και οι οπαδοί της Βέροιας αναμένεται να στηρίξουν μαζικά την ομάδα τους.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και έστειλαν στην ΠΑΕ  Βέροια μια ομάδα φίλων της «Βασίλισσας» από της Θεσσαλονίκη απαιτούν να μην δοθεί ούτε μισό εισιτήριο στους φίλους του Άρη και χαρακτηρίζουν αλαζονικό το αίτημα για 5000 εισιτήρια.
Τονίζουν ότι αυτήν την φορά δεν πρέπει να υποκύψει ο πρόεδρος στα οικονομικά έσοδα αλλά προέχει η σωτηρία της ομάδας.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ – Άρη έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.
Πρόταση μας προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχοντας διαβάσει και το αλαζονικό αίτημα της ΠΑΕ Άρης όπου ζητεί 5.000 εισιτήρια είναι όχι μόνο να απορρίψει το αίτημα τους αυτό, αλλά να μην χορηγηθεί ούτε μισό εισιτήριο.
Ο πρόεδρος της ομάδος πρέπει να θέσει το «αίσθημα» πάνω από το οικονομικό συμφέρον. Θα είναι ολέθριο το λάθος να δοθούν τόσα πολλά εισιτήρια στον αντίπαλο, καθώς και υλικές ζημιές μπορεί να προκαλέσει αλλά και βαθμολογικές.
Από την άλλη πλευρά ο Βεροιώτης φίλαθλος καλείται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο, να το γεμίσει και να σπρώξει την ομάδα σε ένα τρίποντο σωτηρίας!
- Δε σ” αφήσαμε μόνη σου ποτέ! FORZA ΒΕΡΟΙΑ».


Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Στον Αστυνομικό Διοικητή Ημαθίας η Γ. Μπατσαρά για την αυριανή μεγάλη διαδήλωση


Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διοικητή Ημαθίας Νικόλαο Μπαντουβάκη είχε το πρωί της Παρασκευής η Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η σαββατιάτικη πορεία αλληλεγγύης ομάδων πολιτών στους τέσσερις συλληφθέντες στη Βέροια για την πρόσφατη ένοπλη ληστεία του Βελβεντού. Η κ. Μπατσαρά ενημερώθηκε για το επιχειρησιακό σχέδιο και την προετοιμασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, και ζήτησε από τον κ. Μπαντουβάκη τη διασφάλιση μιας ειρηνικής διαδήλωσης στο πλαίσιο του αναφαίρετου δικαιώματος της διαδήλωσης, ταυτόχρονα με το αυτονόητο δικαίωμα της ασφάλειας πολιτών, περιουσιών και καταστημάτων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε παράνομα και επικίνδυνα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην Βέροια


Με τα έργα της ανάπλαση που πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες στην Βέροια οι θέσεις για τα αυτοκίνητα έχουν μειωθεί ραγδαία χωρίς να υπάρχει κάποια άμεση λύση!Ειδικότερα οι κάτοικοι του κέντρου έχουν μεγάλο πρόβλημα ώστε να παρκάρουν κάπου κοντά στην κατοικία τους τα αυτοκίνητα τους...Τα έργα όμως ξεκίνησαν ...παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν να παρκάρουν εκεί που συνήθιζαν και αυτό είναι παράνομο και επικίνδυνο!Στην φωτογραφία παραπάνω βλέπουμε την στροφή στην οδό Ανοίξεως μπροστά από το Μουσείο.!Τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα από την δεξιά μεριά του δρόμου είναι μέσα στον δρόμο και κλείνουν την μια λωρίδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί που έρχονται από αυτή την λωρίδα να αναγκάζονται να μπούνε στο αντίθετο ρεύμα και λόγω της κακής ορατότητας της στροφής να κινδυνεύουν να χτυπήσουν με διερχόμενα οχήματα από  το αντίθετο ρεύμα!Σε άλλες περιπτώσεις όταν συναντιούνται μεγαλύτερα οχήματα η κίνηση κολλάει καθώς δεν μπορούν να περάσουν λόγω των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων!!Καταλαβαίνουμε οτι είναι δύσκολη η εύρεση θέσης παρκαρίσματος στο κέντρο αλλά δεν είναι λύση να κλείνουμε τον δρόμο και βάζουμε σε κίνδυνο διερχόμενους πεζούς και οδηγούς!!









Διαβάστε Περισσότερα »

Σκυλί δάγκωσε καταστηματαρχη στην Βέροια



Σήμερα το πρωϊ καταστηματάρχης πήγε να ανοίξει το μαγαζί του στην οδό μητροπόλεως στην Βέροια δίπλα από το δημαρχείο,και τον επιτέθηκαν μια ομάδα σκυλιών αδέσποτα και τον δαγκωσαν στο πόδι.
Αμέσως τον άτυχο άνθρωπο τον πήρε κάποιος ίσως συγγενείς του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Ένωση Αποστόλου Παύλου απαντά στα σχόλια και τις υποδείξεις


Με αφορμή σχόλια αθλητικών συντακτών και site, σχετικά με την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, η Διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την πλήρη στήριξη του προπονητή και των αθλητών της ομάδας, οι οποίοι με την δουλειά  και την απόδοση τους έχουν δικαιώσει, Πρόεδρο και Δ.Σ, με την παραδοχή όλων των αντιπάλων για το ποδοσφαιρικό ήθος, την λειτουργία, την φιλοξενία και κυρίως το ποιοτικό ποδόσφαιρο την ομάδας μας.
Διάφορα σχόλια και υποδείξεις σχετικά με πιστεύω και θέλω δεν μας αφήνουν αδιάφορους, αντιθέτως μας προτρέπουν ή βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι και με τα λάθη μας, που...

κρινόμαστε βελτιωνόμαστε για να φτάσουμε σε καλύτερο επίπεδο. Η ομάδα μας κάνει πρωταθλητισμό, είναι σε στάδιο παραγωγής παικτών και θέλουμε την  συμπαράσταση του κόσμου , ακόμη και αν αυτή τη συμπαράσταση την δείχνουν με λάθος τρόπο.
Υ.Γ.:  Mε την παρούσα για Διοίκηση και προπονητή, για υπενθύμιση, η ομάδα μας πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα’ με την διαδικασία των μπαράζ έχει κερδίσει την άνοδο της στην Δ΄ εθνική έχει κατακτήσει δύο φορές συνεχόμενα το κύπελλο ΕΠΣΗ, έχει κερδίσει την συμμετοχή της στο φετινό τελικό για Τρίτη  φορά και έχει δώσει αθλητές σε επαγγελματικές κατηγορίες. Εάν ένας αθλητικός σύλλογος δεν είναι έτσι υγιής, αφήνουμε τον φίλαθλο κόσμο να το κρίνει…….. και ο λόγος για το χρώμα της στολής μας ακολουθούμε τον ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΣΦΟΥΚΟ που είπε «όποιος υπερηφανεύεται για την καταγωγή του, παινεύει κάτι που ανήκει σε άλλον». Και κλίνουμε με το απόφθεγμα του ΓΚΑΛΙΛΕΟ ΓΚΑΛΙΛΕΪ «δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του».
Διαβάστε Περισσότερα »

Υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε να κρέμεται στο κενό! – VIDEO



Παρ΄ ολίγον σοβαρό ατύχημα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε αιωρούμενη στο κενό για λίγα λεπτά!
Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά από εκεί για να μην πέσουν στην αίθουσα της ολομέλειας.
Την ώρα εκείνη, στα υπουργικά έδρανα βρίσκονταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Ι. Ιωαννίδης. Το μεταλλικό πλαίσιο υποχώρησε και έσπασαν γυαλιά, που έπεσαν στην αίθουσα, και η υπάλληλος βρέθηκε αιωρούμενη στο κενό.
Με τη συνδρομή των ψύχραιμων συναδέλφων της ανασύρθηκε και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες γιατί είχε κοψίματα στα χέρια της.
Από την τεχνική υπηρεσία της Βουλής έγινε γνωστό ότι υπήρχε προστατευτικό δίχτυ στο θόλο και ότι είχαν τηρηθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας. Επίσης, ότι η υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας ήταν δεμένη με ζώνη ασφάλειας, αλλά γλίστρησε στην κοιλοδοκό, με αποτέλεσμα να σπάσουν γυαλιά του θόλου και ή ίδια να βρεθεί αιωρούμενη μέχρι να την τραβήξουν οι συνάδελφοί της.
Τη συμπάθεια του εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας όταν η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο αργότερα, για την προσπάθεια των υπαλλήλων της Βουλής να κρατήσουν ασφαλή την αίθουσα.
Από θαύμα σώθηκε η υπάλληλος και δεν χτυπήθηκαν από γυαλιά και οι υπουργοί, είπε ο Νότης Μαριάς των ΑΝΕΛ και επισήμανε ότι πρέπει η Βουλή να δει τα θέματα τήρησης των κανόνων ασφαλείας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΑΣΟΚ: Στα χέρια πιάστηκαν στη συνεδρίαση...Τα παρασκήνια της Ημαθίας


Από το epea.com.gr

Στα χέρια πιάστηκαν στη συνεδρίαση του  ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα μέλη νομαρχιακών επιτροπών με...συντρόφους της οργανωτικής επιτροπής του επερχόμενου συνεδρίου, μεταξύ τους και ο γνωστός μας ωραίος ...Πάρης  Κουκουλόπουλος!!! Επακόλουθο της δημοσκοπικής κατάρρευσης του πάλαι ποτέ κραταιού ( και κρατικοδίαιτου) ΠΑΣΟΚ, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, του Άκη, του Κουτσόγιωργα και των άλλων καλόπαιδων, που κατάντησαν ένα κίνημα που ξεκίνησε ως επαναστατικό από τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1974, σε ένα διεφθαρμένο συρμό του τραίνου της αλλαγής!! Και στην Ημαθία πάντως είχαμε αρκετές κόντρες, με κάποιους και κάποιες συντρόφους και συντρόφισσες να επιμένουν στην αναγκαιότητα όχι μόνο για τρεις κάλπες στις έδρες των δήμων, αλλά σε καμιά ...πενηνταραία, ώστε να έχουν τη δυνατότητα, μέσω της γνωστής οδού ( ψήφος από τα ΚΑΠΗ!!!) να εκλεγούν σύνεδροι. Καλά ακόμη δεν συνειδητοποίησαν την κατάντια του κόμματος τους και επιμένουν να κάνουν ...μόστρας εις τας Αθήνας; Έλεος ρε παιδιά. Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και οι διαδικασίες θα γίνουν όπως επιβάλει η λογική. Γιατί φανταστείτε να πρότεινε κάποιος π.χ να γίνει το εκλογικό κέντρο του δήμου Βέροιας στο...Δάσκιο( λέω εγώ;;).


Διαβάστε Περισσότερα »

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Την Κυριακή 24/2 στις 17:00 στο Ιβανώφειο



Το ντέρμπι της Β' Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/2) στις 17.00 στο Ιβανώφειο. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα αντιμετωπίσει τον ΗΡΑΚΛΗ σε μια αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Παντελίδης και Κοτσιμπός

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : «Το παιχνίδι δίκαια χαρακτηρίζεται δύσκολο, μιας και 
η ομάδα που θα πετύχει την νίκη θα κάνει ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α2 κατηγορία. Είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή την βδομάδα, βελτιώσαμε πολλά πράγματα και δεν μένει παρά να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Η ψυχολογία των παιχτών είναι σε άριστη κατάσταση και πάμε μόνο για την νίκη. Μας ευνοεί, εν μέρει, ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών γνωρίζοντας πολύ καλά πως είναι να παίζεις χωρίς φιλάθλους και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την δυναμικότητα των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ και την βοήθεια που προσφέρουν με την παρουσία τους στην ομάδα.»
Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς αστικά το Σάββατο η Βέροια λόγω της πορείας


Λόγω της  πορείας των αναρχικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου τα αστικά δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια..Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση τους:

Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΕ ανακοινώνει ότι το
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 δεν θα λειτουργήσει
σε καμία γραμμή λόγω αποχής τωνεργαζομένων από τα καθήκοντα τους.
Απέχουν γιατί δεν μπορούν να έχουν την κάλυψη και την ασφάλεια πουαπαιτείται για την εργασία τους. Γιατί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί ήφρουρούμενοι και το επιβατικό κοινό δεν θα έχει λόγους πρόσβασης καιμεταφοράς. Απέχουν γιατί ήδη μέχρι σήμερα αποπλήρωσαν ζημιές λόγωαδυναμίας επέμβασης των Αστυνομικών δυνάμεων με την αιτιολογία της μηύπαρξης προσωπικού. Γιατί δυστυχώς εδώ είναι επαρχία και τα λεωφορεία δεν είναι κρατικά όπως στην Αθήνα και Θεσ/νίκη και σέβονται την επιθυμίαμετακίνησης του επιβατικού κοινού για όλες τις επόμενες μέρες (για τηνανάγκη εξυπηρέτησης εργαζομένων, μαθητών, κλπ )
Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Λυπούμαστε για όποια ταλαιπωρία

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Κοινή σύσκεψη Βέροιας-Νάουσας για τα πανεπιστημιακά τμήματα


Σε συνάντηση εργασίας με αφορμή την εφαρμογή του  προγράμματος « Αθηνά» για την αναδιάρθρωση στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαιδεύσεις και τα νέα δεδομένα καλούν την ερχόμενη Δευτέρα οι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, παρουσία του Μητροπολίτη, των βουλευτών και  του αντιπεριφερειάρχη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί.

Διαβάστε Περισσότερα »
 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum