Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ελπίζουν στο θαύμα για τον Τόμας Πρωτόπαπα


Γι’ αυτό προσεύχονται και ελπίζουν οι γονείς, ο αδελφός, oι φίλοι και η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαππα. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στους «Βασιλιάδες» και ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική του ΚΑΤ μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Κυριακής, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και όλα κρέμονται... από μία κλωστή.

Όλοι ελπίζουν να γίνει ένα θαύμα και ο Τόμας Πρωτόπαπας να ξυπνήσει! Να συνεχίσει να ζει και να χαρίσει χαμόγελα σε όσους περιμένουν εκεί έξω… στις καρέκλες του νοσοκομείου για μια καλή είδηση.

«Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Γ. Πρωτόπαππας στην εφημερίδα «Εspresso».

«Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα», συνέχισε ο θείος του Τόμας, εξηγώντας πως μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ η κατάσταση του 25χρονου ηθοποιού ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την Τρίτη, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε.
Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου
Την ίδια ώρα η τροχαία της Αττικής Οδού συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο. «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω», δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού.
Οδηγός του μοιραίου βαν: «Δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»
Σε κατάσταση σοκ είναι ο οδηγός του μοιραίου βαν, που τραυμάτισε σοβαρά τον 26χρονο ηθοποιό, Τόμας Πρωτόπαππα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός στην απολογία του βρήκε το κουράγιο να ψελλίσει απλώς «δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»…


protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Μπράβο στους Κύπριους για το ιστορικό τους "Όχι"


Θα ήθελα κι εγώ σαν Ελληνίδα να ένιωθα ότι στην δική μας την Βουλή κάποια στιγμή θα παρθούν ηρωικές αποφάσεις και αντί για  Β ο λ ε υ τ έ ς να είχαμε αληθινούς Βουλευτές .
Οι Κύπριοι βουλευτές πήραν το ρίσκο της αλλαγής και δήλωσαν περίτρανα ότι δεν θέλουν εκβιαστές και δυνάστες πάνω από τα κεφάλια τους που να τους ρουφούν το αίμα και να τους αρπάζουν  όποιας μορφής πλούτο έχει η χώρα τους.  Σε αντίθεση με τους Έλληνες που τα έδωσαν όλα. Έδωσαν ακόμη  και αυτά που δεν τους ζήτησαν . Τους τα προσφέρουν από μόνοι τους απλόχερα για να έρθει η σταθερότητα και η ανάπτυξη στην χώρα λέει… Νομίζουν  ακόμη ότι μας κοροϊδεύουν .
Νομίζουν ότι πιστεύουμε στην ανάπτυξη που μας πουλούν σε κάθε τους δήλωση.
Αμ δεν γράφεται έτσι η ιστορία κύριοι …Η ιστορία γράφεται με ηρωικές αποφάσεις και ριζικές αλλαγές . Μόνο έτσι ξαναγεννιέται ο λαός και τα όνειρά του .
Αυτά να τα βλέπουν οι τρεις «καβαλέρος» που πίνουν πορτοκαλάδες στο Μαξίμου και τρώνε τυρόπιτες .
Όταν το πιθάρι είναι κοντό πόσο πια να ψηλώσεις όταν σε έχουν κλείσει εκεί μέσα ; Και  τον κάθε Έλληνα τον έκλεισαν σε ένα πιθάρι.
Αν τελικά αποδειχθεί ότι οι Κύπριοι πρωτοστάτησαν σε μια από την ρίζα της αλλαγμένη φιλοσοφία που έχει να κάνει με το συμφέρον του λαού της ε τότε τι να πω να αλλάξω διαβατήριο και να είμαι κι εγώ περήφανη που θα γίνω Κύπρια…

briefingnews.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 43χρονος στη Βέροια για χρέη 1εκ. ευρώ!!!


Συνελήφθη χθες (19.03.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας 43χρονος , για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.002.114,83 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ.1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Mυστηριώδη ευρήματα στη Βεργίνα




Το μυστήριο ενός μακάβριου ευρήματος σε βασιλικό τάφο των Αιγών, συνδεδεμένου πιθανότατα με την κατάλυση του Μακεδονικού Βασιλείου, καλούνται να διαλευκάνουν οι αρχαιολόγοι σε πρόσφατα αποκαλυφθέντα βασιλικά ταφικά μνημεία της Βεργίνας. Δώδεκα 
ενήλικες, μωρά και νήπια, 15 άλογα και σκυλιά που πετάχτηκαν νεκρά μαζί με ένα φόρτωμα αγγεία και κεραμίδια τον 2ο π.Χ. αι. σε άδειο βασιλικό τάφο του 5ου π.Χ. αι., συλημένο από τους Γαλάτες τον 3ο π.Χ. αι., είναι το τραγικό γεγονός που στοιχειώνει τα λείψανα υπόστυλου τάφου. Το έκρυβε επί αιώνες ένα από τα τρία νέα εντυπωσιακά ταφικά μνημεία που έφεραν στο φως, τον τελευταίο χρόνο, οι εργασίες ανάπλασης - ανάδειξης του νεκροταφείου των τύμβων και της βασιλικής συστάδας των Τημενιδών. Στις απροσδόκητες αποκαλύψεις, σύμφωνα με την υπεύθυνη της ανασκαφής αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη, ανήκουν ένας μεγάλος λιθόκτιστος κιβωτιόσχημος τάφος που σώζεται σχεδόν σε όλο το ύψος του, δύο άλλοι μνημειακοί τάφοι, βόρεια και νότια, άγνωστου έως σήμερα αρχιτεκτονικού τύπου, ενώ σοβαρές ενδείξεις οδηγούν στην αποκάλυψη ενός ακόμη μακεδονικού τάφου, του δέκατου τρίτου της νεκρόπολης των Αιγών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Εξαιρετική δουλειά το νέο τρίπτυχο του δήμου Βέροιας


Πράγματι εντυπωσιακό το τουριστικό τρίπτυχο του δήμου Βέροιας, που μοίρασε στους δημοτικούς συμβούλους και τους δημοσιογράφους ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης στη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας.  Σύγχρονο μέγεθος, ωραίο στήσιμο, εξαιρετική εκτύπωση, και φυσικά ενδιαφέρον και πλήρες το περιεχόμενο. Ό,τι χρειάζεται για υποστήριξη των προωθητικών ενεργειών του δήμου στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, αφού το έντυπο πρόκειται να μεταφραστεί σε πολλές ακόμη γλώσσες.
Η δημιουργία του καλαίσθητου εντύπου είναι της Επιτροπής Τουρισμού με slogan: Veria – Vergina: The GREAT Golden Kingdom. Έχει ως σχεδιασμό τη διασύνδεση της Βέροιας με τον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών στη συνείδηση των ταξιδιωτών, και τη διεύρυνση της επισκεψιμότητας της ευρύτερης περιοχής. Το έντυπο επιδεικνύει περίτρανα την πολύπλευρη δυνητική δράση των ταξιδιωτών της περιοχής με θρησκευτικό τουρισμό (Βήμα Αποστόλου  Παύλου – Εβραϊκή Συναγωγή – Μουσουλμανικό Τέμενος –Ορθόδοξα μοναστήρια), τη γαστρονομική παράδοση, την επίσκεψη στους Δρόμους του Κρασιού και βέβαια τη δυνατότητα ανάπτυξης υπαίθριων δραστηριοτήτων τεσσάρων εποχών στα χιονοδρομικά κέντρα και τις ορεινές κοινότητες της περιοχής.
Το βέβαιο είναι ότι το έντυπο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο επαγγελματικό κοινό στην πρόσφατη συμμετοχή της Βέροιας στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου. 



Διαβάστε Περισσότερα »

Βέροια: “Χωρίς μεσάζοντες” το Σάββατο



Υπαίθρια πώληση προϊόντων, στον Προμηθέα (Εβραίικα Μνήματα) Βέροιας, θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, από την κίνηση “Πολίτες της Βέροιας – Χωρίς Μεσάζοντες”.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχουν διαθέσιμα: λάδι, τυρί, αλεύρι, πατάτες, όσπρια, κρεμμύδια, λαχανικά, ελιές, μέλι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, μαλακτικό, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χλωρίνη κ.α.


Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πορεία της Χρυσής Αυγής στην Αλεξάνδρεια


Ειρηνική πορεία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί σύμφωνα με το alexandreia-gidas.gr μέλη της Χρυσής Αυγής στην Αλεξάνδρεια. Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, περίπου 20 μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν από την Βετσοπούλου και μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους πολίτες. Άντρες του Α.Τ. Αλεξάνδρειας με επικεφαλής τον διοικητή Θέμη Σιδηρόπουλο ακολούθησαν την πορεία από...
κοντινή απόσταση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας έφυγε μετανάστης για να σώσει το γιο του!




Η δραματική ιστορία του Γιάννη Αλεξίου που από τον Λεβαδειακό βρέθηκε σε ομάδα 5ης κατηγορίας στην Γερμανία, προκειμένου να σώσει τον γιο του.







Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" φέρνει στο φως την περιπέτεια του Γιάννη Αλεξίου ο οποίος υποχρεώθηκε να φύγει από την Ελλάδα και να παίξει μπάλα στην 5η κατηγορία της Γερμανίας προκειμένου να σώσει τον γιό του.

Την περσινή σεζόν, ο Γιάννης Αλεξίου αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Παράσχου αλλά τα δύσκολα για τον ποδοσφαιριστή είχαν αρχίσει έναν χρόνο πριν. Συγκεκριμένα ο γιός του, ο οποίος ήταν μόλις ενός έτους, διαγνώσθηκε μια πολύ σπάνια ασθένεια του πνεύμονα με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας.

Ο μικρός έπρεπε να κάνει καθημερινή αιμοκάθαρση και για ένα χρόνο ο Αλεξίου βρέθηκε να μετακινείται συνεχώς. Από το γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, όπου αρχικά νοσηλευόταν ο γιος του και από εκεί στην Αθήνα, από όπου πήγαινε στη Λιβαδειά για προπόνηση!

Το καλοκαίρι, έχοντας απηυδήσει από τις ψεύτικες υποσχέσεις και την μηδενική ασφαλιστική φροντίδα για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και βλέποντας την ομάδα να του ζητά μείωση στο ούτως ή άλλως μικρό συμβόλαιό του, ο Αλεξίου και η οικογένειά του το πήραν απόφαση. Έφυγαν για Γερμανία, για το Κρέφελντ, για να αγωνιστεί στην πρώην Μπάγερν Ιρντιγκεν και νυν KFC που συμμετέχει στην 5η κατηγορία της Γερμανίας μόνο και μόνο για να είναι κοντά στο παιδί του. Μπροστά σε αυτό, άλλωστε, τι αξία έχει μια καριέρα;

Ο άτυχος μικρός μπαίνει σήμερα στη χειρουργική μονάδα ου πανεπιστημιακού νοσοκομείου τουΕσσεν, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη (από τις δύο απαιτούμενες) μεταμόσχευση, ώστε το παιδί να έχει πιθανότητες να ζήσει. Η μητέρα της συζύγου του παίκτη, προσφέρει κομμάτι του πνεύμονα για τον εγγονό της, η ασθένεια του οποίου ονομάζεται «υπεροξαλουρία τύπου 1». Ουσιαστικά, οι πνεύμονες παράγουν ενός είδους κρυστάλλων που σιγά σιγά καταστρέφουν τα πάντα.

Ο Γιάννης Αλεξίου και η σύζυγος του μίλησαν στη "GOAL NEWS" για την ταλαιπωρία που τράβηξαν στην Ελλάδα.

«Μας είπαν ότι μόνο στη Γερμανία μπορούν να γίνουν τέτοιου είδους μεταμοσχεύσεις σε μικρά παιδιά. Οταν το άκουσα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Οταν έρθει αυτή η στιγμή, κοιτάς μόνο το παιδί. Τίποτα άλλο. Κοντέψαμε να το χάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό ώστε να μην υπάρχει έστω η σκέψη ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και δεν το κάναμε. Το μόνο που είχε σημασία ήταν το παιδί. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ ποτέ κάτι περισσότερο στην καριέρα μου. Πρέπει να το κάνω. Απλά τώρα πρέπει να δώσω πολλά περισσότερα απ' όσο μπορώ ενδεχομένως. Το χρωστάω και στον Θάνο να επανέλθω όσο γίνεται πιο ψηλά. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Υπάρχει στο μυαλό μου το όνειρο όμως. Δεν ήρθα στη Γερμανία για να παρατήσω το ποδόσφαιρο. Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο για εμένα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα το παλεύω. Ηρθα για να είμαι κοντά στο παιδί μου που έπρεπε να βρίσκεται εδώ», τόνισε αρχικά ο Αλεξίου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τρόπο που έγινε η διάγνωση:«Αν δεν υπήρχε η κυρία Πρίτσα, ίσως ακόμα και τώρα θα περιμέναμε τη διάγνωση. Ευτυχώς μετά από κάποιες μέρες βρέθηκε η γιατρός κυρία Πρίτσα που είχε δει το περιστατικό σε ένα σεμινάριο και το συνέδεσε. Μερικές εβδομάδες αργότερα η γιατρός ταξίδεψε σε ένα συνέδριο και συναντήθηκε με τον Γερμανό γιατρό Χόπε του νοσοκομείου της Κολωνίας και του έδειξε τις εξετάσεις. Κάναμε τεστ DNA και έγινε η διάγνωση. Τα νεφρά από την πάθηση είχαν καταστραφεί. Μας είπαν ότι έπρεπε να γίνει μεταμόσχευση».

Ο Γιάννης Αλεξίου συνεχίζει: «Γνωρίζουμε στην Ελλάδα άλλα δύο περιστατικά. Ενα παιδάκι σώθηκε χωρίς μεταμόσχευση. Ενα κοριτσάκι χάθηκε επειδή δεν μπόρεσε να βγει έξω να μεταμοσχευθεί. Κάθε εβδομάδα παίρνεις δείγματα από τον συκώτι, τα οξαλικά. Παίρνεις αίμα και το στέλνεις έξω. Κάθε εβδομάδα. Υπάρχει ένα ποσοστό που μπορείς να κρατηθείς. Από 40 και κάτω. Μία βιταμίνη μπορεί να κρατήσει σε φυσιολογικά επίπεδα τα οξαλικά. Σε εμάς όμως, ξαφνικά, τον Μάρτιο τα οξαλικά ανέβηκαν και μας είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ανέβουμε το παιδί για αιμοκάθαρση. Ηταν εντολή του γιατρού της Γερμανίας. Μας παίρνει τηλέφωνο η κ.Πρίτσα και μας είπε ότι το παιδί χρειάζεται άμεσα αιμοκάθαρση. Και κατεβήκαμε στην Αθήνα, νοικιάσαμε ένα σπίτι κοντά στο Αγλαϊα Κυριακού κι εγώ πηγαινοερχόμουν κάθε μέρα στην Λιβαδειά για προπόνηση».

Όσον αφορά την... παράλληλη πραγματικότητα της Γερμανίας:«Είναι πανεπιστημιακή κλινική στο Εσεν. Και δε μας ζήτησαν φακελάκι. Και στην Ελλάδα πάντως δε μας ζήτησαν τίποτα. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Μπορεί, αν ο Γιάννης δεν ήταν ποδοσφαιριστής, να είχαμε διαφορετική αντιμετώπιση. Ασχολήθηκαν πολύ με το παιδί στην Ελλάδα. Απλά στην Αθήνα ήταν λίγο διαφορετικά. Είχαμε κάποια ψιλοπροβλήματα. Δεν γίνονταν σωστά κάποια πράγματα. Δεν είχαμε στείλει για 4 μήνες δείγμα αίματος στη Γερμανία. Αν το κάναμε μπορεί και να φεύγαμε λίγο πιο νωρίς. Ολα τα δείγματα εμείς τα πληρώναμε. Από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο δεν είχε φύγει κανένα δείγμα όμως. Μας έλεγαν ότι δε χρειαζόταν. Είναι κάποια μεγάλα λάθη του κράτους. Στη Θεσσαλονίκη γίνεται μόνο περιτοναϊκή κάθαρση και στην Αθήνα μόνο αιμοκάθαρση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ο ένας είναι μονοπώλιο στο ένα κι άλλος στο άλλο. Αν για παράδειγμα ένα παιδί από κάποιο νησί, ή τον Εβρο, έχει πρόβλημα πρέπει να φύγουν οι γονείς από το σπίτι τους και να πάνε στην Αθήνα να μείνουν μόνιμα. Αιμοκάθαρση για παιδιά υπάρχει μόνο στο Αγλαϊα Κυριακού. Εξι μηχανήματα. Πουθενά αλλού στην Ελλάδα».

Η Αγγέλικα Αλεξίου προσθέτει: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχεις περιθώριο για πολλά χρόνια να ζήσει με αιμοκάθαρση. Εχει ημερομηνία λήξης. Θεωρητικά είναι έξι μήνες που ζεις με αυτές τις συνθήκες. Κι εμείς έχουμε ένα χρόνο. Πρέπει σε έξι μήνες να έχεις κάνει μεταμόσχευση. Με αιμοκάθαρση κάθε μέρα δεν έχεις πρόβλημα, αλλά όχι για πάντα. Είναι όμως και η ταλαιπωρία. Ενας ενήλικας κάνει αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα και συνέρχεται την άλλη μέρα. Πόσο μάλλον ένα παιδί που κάνει πέντε ώρες την ημέρα».

Πηγαίνοντας στη Γερμανία, ο Γιάννης Αλεξίου και η οικογένειά του ήταν... «ασφαλισμένη για τα πάντα. Ο Λάκης Κουρκούδιαλος, πρόεδρος της Κρέφελντ, με ασφάλισε στην εταιρεία του, και από εκείνη την ημέρα όλα αλλάζουν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι είδους σύστημα μιλάμε. Οταν είσαι ασφαλισμένος στη Γερμανία, δεν έχει σημασία τι εθνικότητας ή τι χρώματος είσαι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σε περιθάλψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φανταστείτε ότι η κοινωνική γερμανική ασφάλιση πληρώνει ακόμα και το ταξί που έρχεται κάθε μέρα στο σπίτι για να παίρνει το παιδί και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο για να κάνει αιμοκάθαρση, όπως χρειάζεται μέχρι να γίνει η μεταμόσχευση. Και, φυσικά, δεν πληρώνεις ούτε μισό ευρώ για τίποτα. Ηταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να έρθουμε, αφού το ψάξαμε πάρα πολύ».

Οσο για τα έξοδα στην Ελλάδα: «Τη χρονιά που ανέβηκε ο Λεβαδειακός στη Super League και έναν μήνα μετά την εμφάνιση του προβλήματος, με κάλεσε ο Κομπότης για να μου ζητήσει να κάνω μείωση, επειδή σύμφωνα με αυτόν το συμβόλαιό μου ήταν υψηλό. Μείωση της τάξης του 30%. Αφού το σκέφτηκα, του είπα ''OK'', αρκεί να πληρώσει το νοσοκομείο του παιδιού, διότι τα έξοδα ήταν τεράστια και ήταν αδύνατον να καλυφθούν.

Μου είπε χαρακτηριστικά: ''Μη φοβάσαι τίποτα. Εγώ είμαι εδώ. Θα το φροντίσω είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον''. Το κόστος βγήκε γύρω στις 25.000 ευρώ και όταν του ζήτησα να το πληρώσει, άρχισε να τα μασάει. Μου είπε ότι είναι πολλά, ότι δεν γίνεται, ότι... ότι... ότι... Περίμενα περισσότερη κατανόηση. Αλλο το ''δεν έχω'', άρα δεν σου δίνω, και άλλο το ''έχω, αλλά δεν με νοιάζει''. Οταν σου λέει ο άλλος ''είμαι εδώ'', να είσαι εκεί, κύριε. Μην το λες μόνο, να το κάνεις. Δεν βγήκα να ζητήσω βοήθεια από κανέναν. Μόνοι μας το παλέψαμε. Είχαμε τεράστια βοήθεια από τον Μάκη Μίχα, που ο άνθρωπος έτρεξε για τα πάντα και ό,τι χρειαζόμασταν, το έκανε, και τον Πολ Κουτσολιάκο αλλά και τον Λάκη Κουρκούδιαλο. Είχα συμπαράσταση συμπαικτών, του προπονητή. Οταν σου λέει ο άλλος ''εδώ είμαι εγώ'', περιμένεις. Δεν γίνεται να παίρνεις 4 δραχμές και να πληρώνεις 7. Το νοσοκομείο παραμένει ακόμα απλήρωτο. Ωστόσο, θα πληρωθεί από τη Super League μέσα από ενέργειες που κίνησε ο ΠΣΑΠ. Και, ειλικρινά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ, που χωρίς να το ζητήσω επικοινώνησε μαζί μου, ένας άνθρωπος εκεί, ο Σάκης Δημόπουλος, έτρεξε σαν να είναι δικό του το παιδί και ήρθε σε επικοινωνία με τη Super League για να διευθετηθεί το χρέος. Πριν από ενάμιση μήνα με κάλεσε ο κ. Μώραλης στο τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει μέσω της Super League. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έτρεξαν για εμένα».

Σε ερώτηση για τον Κομπότη, η απάντηση ήταν λιτή και σαφής:«Ασ' το ρε φίλε... Ασ' το. Γιατί είναι κι άλλα. Και δεν χρειάζεται να τα πούμε».

Ο πιτσιρικάς πάντως δείχνει απίστευτη θέληση για ζωή: «Αν τον δει κάποιος έχει τόση ενέργεια και κέφι, που δεν καταλαβαίνεις ότι μπορεί να έχει πρόβλημα" σύμφωνα με την Αγγέλικα. "Για πέντε μήνες η Αγγέλικα και το παιδί έμεναν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου για πέντε ώρες την ημέρα έκανε περιτοναϊκή κάθαρση ώστε τα οξαλικά να παραμένουν σε ένα επίπεδο. Εκείνη την εποχή εγώ είχα το μυαλό μου μόνο εκεί. Σε κάθε ματς ήμουν εκτός αποστολής. Εκανα 1.000 χιλιόμετρα την εβδομάδα για να πηγαίνω από τη Λιβαδειά και να τους βλέπω. Τον Δεκέμβριο βγήκαμε από το νοσοκομείο, αλλά συνεχίσαμε να στέλνουμε εξετάσεις αίματος στη Γερμανία κάθε 10 μέρες σχεδόν. Και τον Μάρτιο ο ντόκτορ Χόπε, παίρνοντας τις τελευταίες εξετάσεις, μας είπε ότι το παιδί πρέπει να μπει να κάνει αιμοκάθαρση. Κάθε μέρα. Αυτό μπορούσε να γίνει μόνο στην Αθήνα. Υπάρχει μόνο ένα νοσοκομείο στην Ελλάδα που κάνει αικομοκάθαρση σε παιδιά. Στην Αθήνα. Μετακομίσαμε εκεί. Εγώ κάθε μέρα πήγαινα στη Λιβαδειά για προπόνηση και γυρνούσα πίσω στην Αθήνα. Το παιδί έκανε 5 ώρες την ημέρα αιμοκάθαρση και για τις επόμενες 16 ώρες, επί σχεδόν δύο μήνες, ήταν στο μηχάνημα της περιτοναϊκής κάθαρσης που είχαμε στο σπίτι. Κάποια στιγμή σταμάτησε η περιτοναϊκη, διότι ήταν περιττή. Και το καλοκαίρι αποφασίσαμε να ανέβουμε στη Γερμανία για να κάνουμε τη μεταμόσχευση, αρχικά του πνεύμονα και μετά του νεφρού. Δεν ξέραμε πότε θα μπορούσε να γίνει. Ετσι πήραμε την απόφαση να ανέβουμε όλοι μαζί. Και να τα αφήσουμε όλα πίσω μας», τονίζει ο Αλεξίου.

Η Αγγελική αναφέρθηκε και στις συνθήκες που συνάντησε στη Γερμανία: «Είχαμε πολύ μεγάλο άγχος όταν φεύγαμε από την Ελλάδα. Επειδή γίνονται όλα με τη Γερμανία και την Ελλάδα, φοβόμουν πολύ για την αντιμετώπιση επειδή είμαστε Ελληνες. Αλλά είτε είσαι άσπρος, μαύρος, κίτρινος, σε βλέπουν ως πρόβλημα υγείας και τίποτα άλλο. Θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να σε βοηθήσουν. Είσαι ένα πρόσωπο που έχει πρόβλημα για αυτούς. Δεν έχει σημασία από που κατάγεσαι και ποιος είσαι. Πριν πάρουμε την απόφαση ήρθαμε να μιλήσουμε με τον γιατρό Χόπε..."Είτε είστε Ελληνες, κινέζοι, κόκκινοι, μπλε είστε το ίδιο. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που μιλάμε για παιδιά" μας είπε. Και τότε πλέον δεν είχαμε κανένα ενδοιασμό. Η αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Στην Ελλάδα ήσουν άτομο που κάποιοι σε αναγνώριζαν. Μετά αλλάζει το νόημα της ζωής σου. Οσο ήμασταν οι δύο μας, έβλεπα όλα τα ματς, είχα άποψη. Πριν ένα χρόνο ήξερα τα πάντα. Τώρα δεν ξέρω τίποτα. Επαιζε ή δεν έπαιζε ο Γιάννης δεν με απασχολούσε. Είχαν σταματήσει όλα. Επαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ήμασταν αρκετό καιρό χώρια. Εγώ στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο νοσοκομείο κι ο Γιάννης στη Λειβαδιά, απ'όπου ερχόταν μία φορά την εβδομάδα»...
Διαβάστε Περισσότερα »

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας…ανακαλύπτοντας τη μαγεία της γνώσης



Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επισκέφτηκαν οι μαθητές της γ΄ και α΄ τάξης του Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας με την καθηγήτριά τους, Ιντζεβίδου Κυριακή την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 6 Μαρτίου αντίστοιχα, στα πλαίσια του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Οι μαθητές της γ΄τάξης, με την προβολή μιας ψηφιακής ταινίας, παρακολούθησαν την πορεία της εξέλιξης των γραμμάτων, της γραφής και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά τo παρελθόν και στη συνέχεια με τη βοήθεια της καθηγήτριας εικαστικών, Φωτεινής Χαμιδιελή, πήραν μέρος σε παιχνίδια και εικαστικές δραστηριότητες.
Συνειδητοποιήθηκε έτσι από τους μαθητές η αξία της γλώσσας για την επικοινωνία και την έκφραση των ανθρώπων σε όλες τις εποχές καθώς και η σχέση αυτής της επικοινωνίας με την ανθρώπινη σκέψη και τον πολιτισμό.
Οι μαθητές της α΄τάξης πήραν μέρος σε ένα εργαστήριο δημιουργικής γραφής, με την καθοδήγηση της μουσειοπαιδαγωγού Ανθής Χρυσοπούλου. Από κάποια βασικά στοιχεία, που τους δόθηκαν, εμπνεύστηκαν αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη, και δημιούργησαν τη δική τους ιστορία μυστηρίου και φαντασίας, που είχε σαν σκηνικό τη Βιβλιοθήκη. Έδειξαν έτσι το λογοτεχνικό τους ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους, γνωρίζοντας παράλληλα τον συναρπαστικό κόσμο των βιβλιοθηκών και των βιβλίων και ανακαλύπτοντας τη μαγεία της γνώσης.
Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της βιβλιοθήκης, και ιδιαίτερα την κ.Αμφιθέα Τριανταφυλλίδου, για τη βοήθειά τους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Βέροια: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή μεταλλικών εξαρτημάτων


Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (06.03.2013), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, δύο έλληνες 24 και 29 ετών, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από επιχείρηση.
Ειδικότερα, στη Βέροια, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας τη στιγμή που επέβαιναν στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του 29χρονου ρυμουλκώντας ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό καρότσι που περιείχε πλήθος μεταλλικών εξαρτημάτων, τα οποία λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από την επιχείρηση σκυροδέματος ενός 45χρονου ημεδαπού.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν βραδινές ώρες της 05/06.03.2013 από την επιχείρηση έναν μετασχηματιστή και άλλο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Επίσης, την 27.02.2013 είχαν αφαιρέσει και ένα κλιματιστικό που βρέθηκε στο σπίτι του 29χρονου δράστη, ενώ την 28.02.2013 είχαν αφαιρέσει από τον ίδιο χώρο διάφορα σίδερα συνολικού βάρους εκατόν ογδόντα κιλών. Οι δράστες πούλησαν τα σίδερα την ίδια ημέρα σε επιχείρηση εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων ενός 49χρονου ημεδαπού έναντι μικρού χρηματικού ποσού.
Τα αφαιρεθέντα μεταλλικά εξαρτήματα και το κλιματιστικό κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη. Επίσης, κατασχέθηκαν μία μεταλλική σκύλα, ένα σιδεροπρίονο και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την αφαίρεση των μεταλλικών εξαρτημάτων.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ σε βάρος του 49χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Η πλατεία Ωρολογίου ανήκει στο λαό της Βέροιας




Στον χρήσιμο διάλογο που άνοιξε, έστω και αργά, για την τύχη του παλιού δικαστικού μεγάρου της Βέροιας και της ταλαιπωρημένης πλατείας ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ-ΡΑΚΤΙΒΑΝ- ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, την τελική απόφαση θα κληθούν να πάρουν οι τοπικοί άρχοντες, όπως και τόσες άλλες αποφάσεις μέχρι σήμερα, με αμφιλεγόμενα αν όχι αρνητικά αποτελέσματα  γενικότερα για την πόλη και ειδικότερα για την «πλατεία», που όποιος έχει μάτια βλέπει.
Σεβαστή η κάθε πρόταση απ όπου και αν προέρχεται. Παρήγορο το γεγονός ότι πολίτες και κάποιοι φορείς εκφράζουν πλέον άποψη, για το πώς θέλουν την πόλη τους. Επιβάλλεται ο διάλογος αυτός να γίνει εντονότερος, έτσι ώστε να σταλεί το μήνυμα στους πάσης φύσεως αιρετούς, ότι οι όποιες αποφάσεις κληθούν να λάβουν και να υλοποιήσουν, επιβάλλεται να συνθέτουν τις προτάσεις αυτές των πολιτών και να αποβλέπουν αυστηρά στο κοινό συμφέρον. Να κατανοήσουν, αν δε το κατανοήσανε ήδη, ότι οι μέχρι σήμερα τυχόν βιαστικές ή λανθασμένες αποφάσεις έχουν κάνει τη ζημιά τους στην πόλη, κρίθηκαν και δεν θα πρέπει να επαναληφθούν.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, επιβάλλεται να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές σ αυτά που προτείνουμε σ αυτά που ζητάμε.
Προτάσεις για συνολικό σχεδιασμό λειτουργίας της πόλης και μέσα σ΄ αυτόν την λειτουργία της πλατείας, είναι αναμφισβήτητα ορθές, αλλά ούτε ο χρόνος ούτε τα ισχνά οικονομικά τον επιτρέπουν. 
Δεν εννοούμε βέβαια να παρθεί απόφαση βιαστική και χωρίς μελέτη,  όμως η πλατεία, το δικαστικό μέγαρο και ο περιβάλλον χώρος δεν μπορούν να περιμένουν εκτεθειμένα σε κάθε είδους κινδύνους.
Το σύνολο των προτάσεων,  έχουν σαν γνώμονα το κοινό συμφέρον της πόλης και των πολιτών. Κάποιες από αυτές θα μπορούσε να  χαρακτηριστούν ότι ενέχουν υποκειμενικά στοιχεία, όμως είναι ευπρόσδεκτες στον διάλογο.
Η ανάπτυξη της πλατείας, η οποία ήταν ήδη υποβαθμισμένη και πριν από τη μεταφορά των δικαστηρίων, επιβάλλεται να γίνει για να έχουμε δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη του κέντρου της πόλης αφού είναι ορατό ότι, και με την πρόσφατη αστική ανάπλαση, το βάρος μεταφέρθηκε δυσανάλογα υπέρ της οδού Ελιάς και Ανοίξεως (με τις πλατείες και τα πάρκα) και την διαμόρφωση της πλατείας του Αγίου Αντωνίου. 
Η πλατεία Ωρολογίου-Δικαστηρίων με την ιστορία της, που πολλοί αναφέρουν, είναι η πλατεία αναφοράς της μισής και πάνω πόλης.
-1-
Δεν είναι μόνο η πλατεία των καταστημάτων και των γραφείων που υπάρχουν τριγύρω.  
Αυτή την πλατεία, όπως κατάντησε σήμερα, οφείλουμε να την παραδώσουμε ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ και ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΡΩΤΑ στους πολίτες αυτής της πόλης, στους ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ, οι τουρίστες οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι έπονται.
Η πλατεία πρέπει να υποδέχεται τους πολίτες της Βέροιας σε καθημερινή βάση, για να πάνε στην εκεί αγορά που θα αναζωογονηθεί, για να πάνε τον περίπατό τους οι γονείς και οι παππούδες με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, για να πάνε να εξυπηρετηθούν από τις Υπηρεσίες που θα δημιουργηθούν στο παλιό δικαστικό μέγαρο .   
Γιατί άραγε είναι κακό ο πολίτης αυτής της πόλης, στην οποία ζει αυτός και τα παιδιά του, να επισκέπτεται την ιστορική πλατεία και να απολαμβάνει την εξυπηρέτηση των εκεί Υπηρεσιών οι οποίες μπορούμε να συζητήσουμε ποιες μπορεί να είναι ; 
Σε τι θα ενοχλεί η νέα χρήση του πρώην Δικαστικού Μεγάρου την ιστορική ανάπλαση της πλατείας, το δημοτικό σχολείο, την χάβρα, την παλιά μητρόπολη, τον ιστορικό πλάτανο, την Μπαρμπούτα, την Κυριώτισα, με την καθημερινή και διαρκής κίνηση των Βεροιέων, πολλοί από τους οποίους θα επισκέπτονται και πάλι τα σημεία αυτά της πόλης;
Και σε τι άραγε ενοχλεί τους τουρίστες μία ζωντανή και με διαρκή κίνηση πλατεία;
Πολιτισμό αποτελούν πρωτίστως μόνο τα μουσεία και όχι η καθημερινότητα και το διαρκώς επιδεινούμενο βιοτικό επίπεδο των πολιτών ;;
Προτείνουμε ανάπτυξη με την δημιουργία μουσείων, τα οποία θα υποδέχονται ποιους και πόσους τουρίστες, όταν οι πολίτες και της πόλης μας, δεν έχουν να πληρώσουν ηλεκτρικό και χαράτσια ;; 
Ας αποφασίσουμε πρώτα εμείς οι πολίτες τι θέλουμε και  ας δώσουμε  να καταλάβουν οι αιρετοί μας Άρχοντες που μπορεί να πατήσει αυτός ο ευλογημένος τόπος για να ξανααπτυχθεί.
Ήταν και είναι η Ημαθία η Καλιφόρνια της Ελλάδας;;  Ήταν και είναι κινητήριος δύναμη μας: ο απέραντος κάμπος μας - η Πρωτογενής αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή – η μεταποίηση – και το εμπόριο;;
α εμείς οι πολναν» τα χρήματα;; 
▷ Από το μουσείο της Βεργίνας, που οι τουρίστες μπαινοβγαίνουν και ούτε στην Βεργίνα κάθονται, πολύ δε περισσότερο στην Βέροια;; 
▷ Από το αρχαιολογικό μουσείο και το βυζαντινό μουσείο της Βέροιας (πόσοι από εμάς τα επισκέφτηκαν άραγε;);; 
▷ Από τους άλλους χώρους που έχουν παρόμοιο χαρακτήρα;;
Σαφώς ο πολιτισμός είναι απαραίτητος για μια ολοκληρωμένη κοινωνία όπως και ο προερχόμενος από αυτόν τουρισμός, επίσης και τα χρήματα που από αυτόν εισρέουν είναι ευπρόσδεκτα.
Επειδή όμως γίνεται κουβέντα για πολιτισμό – τουρισμό και χρήματα, είναι γνωστοί οι οικονομικοί απολογισμοί αυτών των δραστηριοτήτων και πόσο ελλειμματικοί ήσαν. Την διαφορά βέβαια καλούνταν πάντα να την πληρώσουν οι πολίτες!!
α εμείς οι πολίτες τι θέλουμε και  ας δώσουμε  να καταλάβουν οι αιρετοί μας Άρχοντες που μπορεί να πατήσει αυτός ο ευλογημένος τόπος για να ξανααπτυχθεί.
Ήταν και τοί και αναξιοποίητοι. 
Διαθέσιμοι χώροι πολιτιστικής ανάπτυξης υπάρχουν και μέσα στην πόλη και, από ότι φαίνεται,απρόκειται να απελευθερωθούν και άλλοι χώροι και κτίρια που μπορούν να 
-2-
στεγάσουν οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα αλλά και δράσεις άλλης μορφής.  Ας αξιοποιηθούν πρώτα επαρκώς οι χώροι που ήδη υπάρχουν και στη συνέχεια μπορούμε να προχωρήσουμε  ανάλογα.
Ο Εμπορικός σύλλογος Βέροιας: 

▷ Εκπροσωπώντας τους ανθρώπους της αγοράς και αποτελεί τον  καθρέπτη μιας πόλης,
▷ Εκφράζοντας τις αγωνίες και τα προβλήματα των πολιτών, για τα οποία μιλάμε με αυτούς καθημερινά καθώς και για τα δικά μας προβλήματα,
θεωρεί ότι, για την ισορροπημένη και δίκαιη ανάπτυξη της πόλης, είναι επιβεβλημένο μέσα από ένα συνολικό και σχετικά γρήγορο και ρεαλιστικό σχεδιασμό, βασισμένο σε πραγματικές ανάγκες ζωτικής σημασίας, οι όποιες αποφάσεις ληφθούν από τους αρμοδίους να αποβλέπουν :
Α. Στην αποκατάσταση και αναβάθμιση του άξονα της «παλιάς Κεντρικής οδού», που πάνω από την πλατεία Πλατάνων είναι νεκρή, σε συνδυασμό με την αναπαλαιωμένη Παλιά Μητρόπολη και τη συμπλήρωσή του με την περαιτέρω αξιοποίηση της πλατείας Ωρολογίου.  
Βέβαια για να επιτευχθεί αυτό θεωρούμε απαραίτητη την επανακυκλοφορία κάποιων δρομολογίων των αστικών γραμμών, όπως και παλιά από την Κεντρική οδό. 
Β. Στην αποκατάσταση της τραυματισμένης πλατείας, που απλά και χωρίς υπερφίαλους σχεδιασμούς, μπορεί να γίνει μία πλατεία που να ταιριάζει στο προφίλ της πόλης, με το πράσινό της και με τα μαγαζιά της.

α εμείς οι πολίτες τι θέλουμε και  ας δώσουμε  να καταλάβουν οι αιρετοί μας Άρχοντες που μπορεί να πατήσει αυτός ο ευλογημένος τόπος  μέσα από την χρήση ενεργών  Υπηρεσιών οι οποίες θα υποδέχονται και θα εξυπηρετούν το σύνολο κατά το δυνατόν  των πολιτών. 
Η Βέροια έχει σήμερα ένα στολίδι, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ μας. Όλοι το επισκεπτόμαστε συχνά, εξυπηρετούμαστε στους υπέροχους χώρους του και νοιώθουμε περήφανοι σαν Βεροιώτες για αυτό, όταν κάποιος ξένος το επισκέπτεται.   Θυμόμαστε, οι παλιότεροι από εμάς και ας το πούμε και στους νεότερους, τι μάχες δόθηκαν όταν μετακόμισε από εκεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο και άρχισε η συζήτηση της χρήση του.
Ποιες ήταν οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι και πώς επεκράτησε τελικά αυτή, του να γίνει  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;;   
Δηλαδή … Υπηρεσία.
Έχασε  η κέρδισε η πόλη και οι πολίτες ;;; Απαντάμε χωρίς ενδοιασμούς ότι είμαστε  όλοι  περήφανοι για το Δημαρχείο μας. 
Το ζωντανό παράδειγμα λοιπόν είναι μπροστά μας και μας δείχνει το δρόμο για να κινηθούμε ανάλογα για το πρώην Δικαστικό Μέγαρο.- 
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Το απόλυτο πρόγραμμα του Καρναβαλιού!!!


Για ακόμη μια χρονιά το D.a.D.a Night Club είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στην διασκέδαση στο καρναβάλι της Κοζάνης με μοναδικά event που θα σας μείνουν αξέχαστα...!!!!Το πρόγραμμα του D.a.D.a ξεκινάει την Τσικνοπέμπτη  με το Welcome party .... αλλά D.a.D.a...!!!!Την Παρασκευή 8 Μαρτίου άλλο ένα Ladies Night θα γράψει ιστορία με τα μοναδικά Show που παρουσιάζει το μαγαζί κάθε Παρασκευή...Το Σάββατο 9 Μαρτίου είναι μια μέρα που θα είναι αφιερωμένη στους παθολογικά άρρωστους με τα...ελληνικά...Γιατροί και νοσοκόμες θα είναι εκεί για να σας βάλουν τους ρυθμούς του πιο ξέφρενου party..
Την Τρίτη 12/03 το D.a.D.a σε μια ακόμη μεγάλη συνεργασία με το W θα φέρει κοντά μας το μοναδικό Show Me Love Party!!!!Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της House και όχι μόνο μουσικής θα σας κρατήσουν στον αέρα για όλο το βράδυ!!!Την Πέμπτη 14/3 άλλη μια συνεργασία του D.a.D.a..... αυτή τη φορά με το Μαρκίζ θα σας προσφέρει ένα Party....αλά Ελληνικά...ένα Party...αλά Μαρκίζ!!!!Την Παρασκευή 15/3 το Party που έκανε μόδα στην Κοζάνη το D.a.D.a....Ladies Night και διασκέδαση  μέχρι το πρωί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τον Dj Jordi!!!!!!Το αποκορύφωμα της αποκριάς έρχεται στο D.a.D.a το Σάββατο και την Κυριακή με διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης....!!!!!

Φέτος η αποκριά είναι....
και πολύ D.a.D.a....





Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε που πάρκαρε το αυτοκίνητο του δήμου στη Βέροια



Αναγνώστης της σελίδας μας , μας έστειλε την παραπάνω φωτογραφία!!Φαίνεται ξεκάθαρα υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου να είναι παρκαρισμένο μέσα στην πλατεία που βρίσκεται το δημαρχείο Βέροιας!!Η εικόνα είναι αρκετά εριστική καθώς καθημερινά κλήσεις και πινακίδες αφαιρούνται από πολλούς συμπολίτες και η απορία όλων είναι αν ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας ισχύει και για τα αυτοκίνητα του δήμου εκτός από όλα τα Ι.Χ των απλών πολιτών...
Διαβάστε Περισσότερα »

Αδελφοποιήθηκε η Βεργίνα (Βέροια) με τις Μυκήνες (Άργος)



Εθνικής σημασίας η αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια μεταξύ του τοπικού δήμου και του δήμου Άργους Μυκηνών.  Αυτό που δεν έκανε το επίσημο κράτος επί πολλά χρόνια, το κάνουν πράξη οι δύο δήμαρχοι των δήμων Άργους Μυκηνών και Βέροιας (Βεργίνα).  Αποδεικνύουν τους ιστορικούς δεσμούς καταγωγής τους και ταυτόχρονα προαγάγουν τομείς συνεργασίας στην σημερινή δύσκολη εποχή.  Μια αδελφοποίηση, με ιστορική τεκμηρίωση η οποία αναδεικνύει την ιστορία και αποδεικνύει την καταγωγή των Μακεδόνων από το Άργος.  
Χθες 5-3-2013 στα πλαίσια της αδελφοποίησης των Δήμων, αντιπροσωπεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών με επικεφαλή το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο επισκέφθηκε τη Βεργίνα και το Δήμο Βέροιας, για την πρώτη συνάντηση των αδελφοποιημένων πόλεων.  Το Δήμαρχο συνόδευσαν, μετά από παρότρυνσή του, οι μαθητές της 3ης Λυκείου του Άργους, οι οποίοι, κάθε χρόνο, θα κάνουν την ίδια διαδρομή αναζήτησης και εκμάθησης της ιστορίας μας. Μετά τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Δημαρχείο Βέροιας όπου έγινε η επίσημη υπογραφή των εγγράφων της αδελφοποίησης. 

Με τον τρόπο αυτό, την παράθεση των ιστορικών στοιχείων περί της καταγωγής του Μ. Αλεξάνδρου και την αδελφοποίηση, προστίθεται ένα ακόμη βήμα στην ανάδειξη της ιστορίας μας και αποτελεί άλλη μια απόδειξη για την καταγωγή των Βασιλέων της Μακεδονίας.
Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι δύο δήμοι έχουν τη σπουδαία τύχη να κατοικούν περιοχές, που καθόρισαν την ιστορία και τον πολιτισμό του έθνους μας. Τόσο στο Δήμο Βέροιας, όσο και στο Δήμο Άργους – Μυκηνών ανήκουν διοικητικά, αντίστοιχα, εκτός των τόσων άλλων, και δύο παγκοσμίου ακτινοβολίας αρχαιολογικοί χώροι, αυτοί της Βεργίνας και των Μυκηνών.

Παράλληλα οι κοινοί πρόγονοι αποτέλεσαν τη βάση μιας πανάρχαιας συγγένειας. Ηρόδοτος, Πλούταρχος, Αρριανός και άλλοι μαρτυρούν για τους Μακεδόνες που έλκουν την καταγωγή τους από το Άργος, και ο αυτοκράτορας Ιουλιανός εκφράζει την εκτίμηση που τρέφει για την πόλη του Άργους λέγοντας:

«Υπέρ της των Αργείων πόλεως πολλά μέν αν τις ειπείν έχοι σεμνύνειν αυτήν εθέλων, παλαιά και νέα πράγματα… Αλλά δή και τα τοσαύτα περί τους Πέρσας υπό των Μακεδόνων γενόμενα ταύτη προσήκειν τη πόλει δικαίως αν τις υπολάβοι… Φιλίππου τε γάρ και Αλεξάνδρου των πάνυ των προγόνων πατρίς ην αύτη»

Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος ανέφερε επίσης: «Έχουμε υποχρέωση να ενώσουμε τα κομμάτια της ιστορίας μας, και να ενημερώσουμε τους αλλόφυλους πως εμείς μορφώσαμε, εξευγενίσαμε τον τότε γνωστό κόσμο και όχι κατακτήσαμε τον κόσμο. Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να δώσουμε ταυτότητα στην ιστορία όπως πρέπει! Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Αλέξανδρος όταν πήγε στους Ολυμπιακούς αγώνες και ήθελε να αποδείξει την ελληνικότητα του ανέφερε πως η καταγωγή του ήταν από τους Ηρακλειδείς του Άργους.

Κάναμε πρόταση σε εσάς στα αδέλφια μας της Βέροιας, που ανήκει η Βεργίνα, στους Ηρακλειδείς, που μας ενώνει το ίδιο αίμα και με χαρά το Δημοτικό σας Συμβούλιο αποδέχτηκε και αποφάσισε να ανταμώσουν τα βήματά μας για να δώσουμε την πραγματική διάσταση της ιστορίας και όχι μυθοπλασίες!..»



«…Θεωρούμε τιμή αυτή τη συγγένεια και θέλουμε να τη ζωντανέψουμε, - στα πλαίσια μιας αδελφοποίησης - καλλιεργώντας τις σχέσεις ανάμεσα στους Δήμους μας, με κάθε δυνατό τρόπο, αναδεικνύοντας τους ιστορικούς δεσμούς μας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να γνωρίσουν πιο ουσιαστικά και μέσα από φιλικές σχέσεις τους κατοίκους των δύο περιοχών, και ακόμα δημιουργώντας προϋποθέσεις για πολιτιστικές, τουριστικές, εμπορικές δραστηριότητες και ανταλλαγές τεχνογνωσίας.



Οι τόποι μας αναφέρονται στην προϊστορία της Ελλάδας, καθόρισαν στη συνέχεια τους ιστορικούς χρόνους και διαδραμάτισαν σπουδαίο ρόλο στους νεότερους. Πιστεύουμε ότι μπορούν να συμπορευθούν και σήμερα μέσα από τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας επανασυνδέοντας το νήμα της αέναης κινητικότητας των Ελλήνων….»
Διαβάστε Περισσότερα »

Σοβαρότατες καταγγελίες για τα ναρκωτικά στη Βέροια έκανε ο Κώστας Γιοβανόπουλος


ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ...

Το θέμα των ναρκωτικών έθιξε στην ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Ημαθίας κύριος Κώστας Γιοβανόπουλος. Ο πολιτικός των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν δίστασε να κάνει τις δικές του καταγγελίες και να αναφέρει σοκαριστικές λεπτομέρειες όσον αφορά την εξάπλωση της ηρωίνης στη Βέροια. Γνώρισα από την δικηγορική μου θητεία την Εμμανουέλα όταν ήταν 34 κιλά και τελικά ήμουν στην κηδεία της, σήμερα όλη η οικογένειά της πενθεί και μισεί όλο τον κόσμο, μισεί το κράτος της καταστολής γιατί κυρίως δεν τους προστάτεψε. Και ξέρετε πότε δεν τους προστάτεψε; Όταν στην μικρή πόλη της Βέροιας το καλοκαίρι περνάει στους δρόμους της πόλης μας, αυτοκίνητο με τέρμα τα ηχεία και εκείνη την στιγμή δίνεται το σύνθημα πως ήρθε η νέα παρτίδα ναρκωτικών με αποτέλεσμα σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή να μοιραστούν οι ναρκωτικές ουσίες .

Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Οι οπαδοί του Άρη από τους χειρότερους που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Βέροια



Πέρα από τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο γήπεδο της Βέροιας οι οπαδοί του Άρη πολλά προβλήματα δημιούργησαν πριν και κατά την ώρα του αγώνα!!Το ματς άρχισε περίπου με ένα τέταρτο καθυστέρηση καθώς ο διαιτητής έκανε επανειλημμένες συστάσεις να μην υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο!!Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έμπαιναν όλη την ώρα πριν αρχίσει το ματς στον αγωνιστικό χώρο για να οργανώσουν την κερκίδα λες και ήταν εκείνοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα και όχι το ποδόσφαιρο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές!!!Οι φίλοι του Άρη αδιαφορούσαν  και έτσι μετά από ένα τέταρτο ξεκίνησε ο αγώνας!!Άλλες 2 φορές σταμάτησε ο αγώνας καθώς υπήρχαν φίλαθλοι του Άρη μέσα στο γήπεδο!!Όταν η Βέροια πέτυχε το δεύτερο γκολ κάποιος ασυνείδητος οπαδός του Άρη πέταξε μια φωτοβολίδα από την κερκίδα των φιλοξενουμένων στην θύρα 4 και χτύπησε έναν άνθρωπο..Μια επικίνδυνη κίνηση καθώς στην κερκίδα της Βέροιας είχε κόσμο όλων των ηλικιών και πολλούς γονείς με τα παιδιά τους!!Μετά το τρίτο γκολ της Βέροιας ήταν η αποκορύφωση του ντροπιαστικού θεάματος μιας και οι φίλοι του Άρη μπήκαν στο γήπεδο κυνηγώντας παίχτες και κατευθύνονταν προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλοι της Βέροιας!!!!Ευτυχώς τους σταμάτησε έγκαιρα η αστυνομία...




Διαβάστε Περισσότερα »

Ενεργοί Πολίτες Βέροιας: Ο κύριος Αγγέλογλου δεν μας εκπροσωπεί πλέον...


Στις δύο πρόσφατες συνελεύσεις των μελών των "Ενεργών Πολιτών για το Δήμο της Βέροιας" (23/2/13 και 2/3/13) ολοκληρώθηκε ο απολογισμός της παράταξής μας για το 2012. Μία από τις θεμελιώδεις αρχές μας είναι η εναλλαγή του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου μας. Στον Κανονισμό Λειτουργίας της Παράταξής μας ρητά αναφέρεται ότι «Οποιοδήποτε αιρετό μέλος της 
συμμαχίας σε οποιαδήποτε θέση εναλλάσσεται στη διάρκεια της θητείας του».
Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από τον κ. Γιάννη Αγγέλογλου να παραχωρήσει τη θέση του στην κ. Αξούριστου Χαρά, υλοποιώντας έτσι την αρχή της εναλλαγής όπως είχε ψηφιστεί από την ολομέλειά μας και όπως είχε γίνει και το Φεβρουάριο του 2012 με την εναλλαγή της επικεφαλής μας κ. Χρύσας Σαββαΐδου.
Ο κ. Αγγέλογλου Γιάννης αρνήθηκε να παραιτηθεί, μη σεβόμενος τον Κανονισμό Λειτουργίας της Παράταξής μας. Δεν τήρησε την ομόφωνη (πλην του ιδίου) απόφαση της συνέλευσης των μελών της Παράταξής μας και αθέτησε την ηθική δέσμευσή του σε όσα διακηρύχθηκαν και συμφωνήθηκαν σχετικά με την εναλλαγή.
Μετά την παραπάνω εξέλιξη η συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας» αποφάσισε ομόφωνα ότι ο κ .Αγγέλογλου Γιάννης δεν εκπροσωπεί πλέον την Δημοτική Παράταξη «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, καθώς πράττει αυθαίρετα και δε σέβεται βασικές αρχές τις οποίες και ο ίδιος στήριζε κατά το παρελθόν. Κατά συνέπεια, στο εξής η παράταξή μας θα εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας όπως και σε κάθε δημόσια έκφραση μας από την κ. Αξούριστου Χαρά.
Δεσμευόμαστε, τέλος ότι σύντομα, -πριν το ΠΑΣΧΑ- μένοντας πιστοί στις αρχές της συλλογικότητας, της δημοκρατίας και της συμμετοχής, θα πραγματοποιήσουμε τον δημόσιο απολογισμό της παράταξής μας καλώντας τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στην επανεκκίνηση και διεύρυνσή της.

1. ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑ
2. ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
4. ΓΑΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
6. ΚΑΛΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9. ΚΙΡΜΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ
10. ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
11. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12. ΚΩΣΤΟΠΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
13. ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΗΣ
15. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
16. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
17. ΜΠΕΤΧΑΒΑ ΕΡΑΣΜΙΑ
18. ΜΠΙΖΟΓΛΗ ΑΘΗΝΑ
19. ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
20. ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
21. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
22. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
23. ΣΑΒΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ
24. ΣΤΑΛΙΔΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
25. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
26. ΤΖΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
27. ΤΣΙΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ
28. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
29. ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
30. ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
31. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής στη Βέροια


Στις 05.03.2013 το πρωί συνελήφθη στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ενός ημεδαπού 29 ετών, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει από κατάστημα ενός 34χρονου ημεδαπού διάφορα αντικείμενα ψάχνοντας διακριτικά συρτάρια επωφελούμενη τη στιγμιαία απασχόληση αυτού. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Cj Jeff σε Party στην Βέροια



O Cj Jeff  την Κυριακή 10 Μαρτίου σε άλλο ένα μοναδικό Party στην Βέροια στο Public..Αναμένεται να γίνει πανικός καθώς την τελευταία φορά που έπαιξε στο Public το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο...Στο http://alltrends.gr διαβάσαμε την παρακάτω συνέντευξη του Cj Jeff :

Ο Cj Jeff είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες dj και σίγουρα και ένας από τους ωραιότερους. Πρόσφατα μίλησε στο site το Νίκου Ευταξία και ήταν άκρως αποκαλυπτικός:
ALL TRENDS:  Στην Ελλάδα γενικά δεν υπάρχει η παιδεία της house μουσικής κατα πόσο έχει επιρεάσει την δουλεία σου ότι προέρχεσαι από μια τέτοια χώρα;
Cj Jeff: Το ελληνικό κοινό είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, δεν είναι εύκολο και σε κάνει πιο προσεκτικό, τώρα όσον αφορά τον ήχο μας (house, dance) σίγουρα τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, υπάρχουν πολλοί και καλοί παραγωγοί και μπορούμε ίσως πρώτη φορά να μιλήσουμε για ελληνική σκηνή.
ALL TRENDS:  Τα όνειρα που έχεις για το κομμάτι της δουλείας σου έχουν αλλάξει από την εποχή που ξεκίνησες και που δεν ήσουν γνωστός;
Cj Jeff: Έχω κάνει το hobby μου επάγγελμα, τι παραπάνω μπορώ να ζητήσω;
Είμαι ευτυχισμένος!



Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Γιώργος Καραγκούνης για τα επεισόδια στη Βέροια


Ο Γιώργος Καραγκούνης για τα επεισόδια στη Βέροια
Τις ντροπιαστικές σκηνές που διαδραματίσθηκαν πριν λίγο στο γήπεδο της Βέροιας σχολίασε ο Γιώργος Καραγκούνης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
"Είναι κρίμα να βλέπεις να γίνονται αυτά τα πράγματα στα Ελληνικά γήπεδα!", δήλωσε ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, που αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ με τα χρώματα της Φούλαμ.



Διαβάστε Περισσότερα »

Βρείτε εδώ το κατάλληλο για εσάς κούρεμα...Just Men


Το κομμωτήριο Just men... εδώ και πάνω από τρία χρόνια έχει κερδίσει το μεγαλύτερο ποσοστό νέων ανθρώπων και όχι μόνο , με τα μοντέρνα και ιδιαίτερα χτενίσματα και κουρέματα!!!Ένας ζεστός και όμορφος χώρος που θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως άνετα και να διαλέξετε το κούρεμα που θα θέλατε!!!Τα μαλλιά μας είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε όταν είμαστε έτοιμοι για μια αλλαγή στην εμφάνιση ή στην ψυχολογίας μας...Σύμφωνα με τον Αντώνη από το Just men:"Για την επιλογή του ανδρικού κουρέματος ή χτενίσματος καθοριστικός παράγοντας είναι η ποιότητα, η πυκνότητα και η υφή της τρίχας. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται ο παράγοντας σχήμα προσώπου καθώς και το προσωπικό στυλ του καθενός.

Λόγω των πολλαπλών αυτών περιορισμών ίσως νιώθεις, όπως και οι περισσότεροι άντρες βέβαια, ότι στερείσαι επιλογών. Δες εδώ μια μεγάλη ποικιλία σε νέα και μοντέρνα κούρεματα για κάθε τύπο μαλλιών που μπορεί να σου δώσει καποιες ιδέες για το επόμενο κούρεμά σου.

Είτε θέλεις ένα κοντό και πολύ στυλάτο κούρεμα είτε κάτι σε πιο μακρύ ή ακόμα και εκκεντρικό look πιστεύω πως θα βρείς κάτι που να σου αρέσει....."


Για να δείτε και εσείς την πανέμορφη δουλειά που γίνεται στο κομμωτήριο Just Men πατήστε εδώ.





Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή στον Κοπανό


Συνελήφθη στον Κοπανό από αστυνομικούς το βράδυ της Δευτέρας υπήκοος Ουγγαρίας 45 ετών, διότι μαζί με άλλους τρεις άγνωστους συνεργούς του αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικία ενός 33χρονου, πλην όμως δεν τα κατάφεραν γιατί έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο. Ο 45χρονος είναι ο μοναδικός που συνελήφθη, αφού οι υπόλοιποι τρεις αναζητούνται. Σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένας φακός και ένα μαχαίρι τύπου στιλέτο.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λιποθύμησε ο Ολαϊτάν στο τέλος του αγώνα!!


Ο Ολαϊτάν σκόραρε το τρίτο γκολ της «Βασίλισσας» αλλά στη συνέχεια είδε τους οπαδούς του Αρη να εισβάλουν στο γήπεδο και όπως ήταν φυσικό φοβήθηκε.

Κατά την προσπάθειά του να αποχωρήσει βιαστικά από τον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε όπως και αρκετοί συμπαίκτες του να πηδήξει τα κάγκελα, αλλά στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο πόδι και σωριάστηκε στο έδαφος!

Αρχικά προκλήθηκε έντονη ανησυχία καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός λιποθύμησε, αλλά οι φόβοι ευτυχώς διαψεύστηκαν, καθώς δεν φάνηκε να έχει κάτι το σοβαρό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Διαβάστε Περισσότερα »
 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum