Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Σκότωσαν 10 σκυλιά λίγο έξω από τη Βέροια!!!





Ενα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν την προηγούμενη τριτη κάτοικοι απο τα χωρια ΑΜΜΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ καθώς και περαστικοί καθως γυρω στα 10 σκυλια κείτονταν νεκρά δηλητηριασμένα απο φολες που πέταξαν κάποιοι άγνωστοι στον δρομο που συνδέει τα δυο χωρια.Οι 
φολες συμφωνα με πληροφορίες ηταν μπούτια απο κοτόπουλο ποτισμενες με καποιο δηλητήριο.Απο  τις φολες θανατώθηκαν αδέσποτα αλλα και ιδιόκτητα σκυλιά απο την περιοχη.Να αναφέρουμε οτι σχεδόν καθημερινά έρχονται στην περιοχή διάφοροι ανεγκέφαλοι και αφήνουν αδέσποτα σκυλιά με αποτέλεσμα να υπάρχει φοβος στους κατοίκους ενω υπήρξαν και κρούσματα επίθεσης αδέσποτων σε κατοίκους.Δυστυχώς ειναι ενα σοβαρό θεμα που δεν απασχολεί μονο την ΒΕΡΟΙΑ και τις αλλες πολεις αλλα και τα χωρια που γινονται αποδέκτες τέτοιων φαινομένων.Η φολα δεν ειναι η λυση σε καμμια περιπτωση αλλα η εμφανης αδυναμια του δημου να κανει κατι με τα αδεσποτα αλλα και η οικονομικη κριση σε συνδυασμο με την ανευθηνοτητα οσων παρατουν τα ζωα τους οπου ναναι δημιοργουν μια πολυ ασχημη εικονα και προκαλουν τις αντιδρασεις των ζωοφιλων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Πολύτιμη η Δημοτική Αστυνομία


Μετά την δημοσιοποίηση, της επιτυχημένης ενέργειας της Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας, έχουμε να τονίσουμε τα εξής:
Παρότι η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται υπό διάλυση, οι υπάλληλοι αυτής βρίσκονται σε επαγρύπνηση προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία.
Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η κατάσχεση από πλανόδιο μικροπωλητή 234 παράνομων ειδών.

Και σε αυτήν την περίπτωση η Δημοτική Αστυνομία διετέλεσε στο έπακρο το καθήκον της, όπως και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες της που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βεροίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τους Δημοτικούς Αστυνομικούς που εκτελούν ακόμη και σήμερα με αυταπάρνηση το καθήκον τους προστατεύοντας την σωστή λειτουργία, τόσο της αγοράς όσο και της πόλης μας γενικότερα.

Απευθύνουμε έκκληση προς τους υπευθύνους και ζητούμε όπως ανακληθεί η απόφαση για κατάργηση της τόσο πολύτιμης για όλους μας υπηρεσίας της Δημοτικής Αστυνομίας. 

 Βέροια 12 Αυγούστου 2013

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας
Διαβάστε Περισσότερα »

Θανατηφόρο ατύχημα στην Ημαθία


Τη ζωή του στην άσφαλτο δυστυχώς έχασε ακόμα ένας συμπολίτης μας σήμερα το πρωί της Δευτέρας. Στη διασταύρωση του Κεφαλοχωρίου, στον παράδρομο της Εγνατίας, ένα κλουβάκι (σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις), παραβίασε το STOP ερχόμενο από την Κουλούρα, με κατεύθυνση την Αλεξάνδρεια και έκοψε τον δρόμο σε δίκυκλο το οποίο κατευθυνόταν από την αερογέφυρα με κατεύθυνση προς το Κεφαλοχώρι. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα 52χρονος κάτοικος Κεφαλοχωρίου.




Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Άρης-Βέροια:Ε«χ»ασε το ποδόσφαιρο


Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε φιλικό ματς προετοιμασίας, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας και απογοήτευσαν όσους έσπευσαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. 

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι καλό μπροστά στην εστία της «βασίλισσας του Βορρά». Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» σημειώθηκε στο 77’ με το τετ α τετ του Αγγελούδη, ενώ στο 92’ υπήρξε γενική σύρραξη. 

Επιστροφή για τον Ανδρέα Τάτο με τα κιτρινόμαυρα. 


ΑΡΗΣ (Χατζηνικολάου): Διούδης (60' Μπουζάνης), Κύργιας, Πουλίδο, Τάτος (60' Σουνάς), Ουντότζι (71' Κοτσαρίδης), Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (71' Οικονομόπουλος), Σταυρόπουλος, Μανιάς (60' Αγγελούδης), Ηρακλής (55' Καρανίκας), Έλσνερ (55' Τριανταφυλλάκος) 

Βέροια (Στεφάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Μπάρμπας (70' Τζημογιάννης), Καλτσάς (80' Ρίος), Μπαργκάν (75' Μοχάμεντ) Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (60' Αποστολόπουλος), Σεντεμέντες, Όστοϊτς, Ντα Κόστα (46' Πέρεζ), Τραπ (70' Βεργώνης), Μρντάκοβιτς (77' Μάνος) 
Διαβάστε Περισσότερα »

Βέροια: Γιος του παθόντος ο 16χρονος που έβαλε φωτιά σε ΙΧ στην Πατρίδα Ημαθίας!


Ένα γκαζάκι, ένα δοχείο με βενζίνη, μια φιάλη σπρέι και ένα στουπί, έδειχναν με τον πιο «αναλυτικό» τρόπο ότι επρόκειτο για καθαρή περίπτωση εμπρησμού στο αυτοκίνητο 51χρονου, στην Πατρίδα Ημαθίας…   Όμως ποιος είχε λόγους να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, όταν ο 51χρονος δεν είχε προστριβές με κανέναν; 
Μόλις 48 ώρες αργότερα ο εμπρηστής εντοπίστηκε, όπως και τα αίτια που προκάλεσαν την πράξη του… Και δεν ήταν κάποιο τυχαίο πρόσωπο!

Όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πλευρά του σπιτιού του 51χρονου, εκεί που αφήνει το αυτοκίνητο και τα γεωργικά και άλλα μηχανήματα ο 51χρονος είχε τοποθετήσει μια κάμερα ασφαλείας, η οποία κατέγραψε μια περίεργη κινητικότητα… Ένα αγροτικό αυτοκίνητο του οποίου δεν φαινόταν ο αριθμός κυκλοφορίας, αλλά ήταν πολύ… χαρακτηριστικό.

 Ανήκε στην πρώην σύζυγό του με την οποία, όπως και με τα παιδιά που απόκτησε μαζί της από τον προηγούμενο γάμο του, οι σχέσεις του δεν ήταν οι καλύτερες…

Μετά τον γάμο του με τη νέα, βουλγαρικής καταγωγής, σύζυγό του, με την οποία απόκτησαν και ένα παιδί, οι σχέσεις αυτές χειροτέρεψαν. Η προηγούμενη σύζυγος και τα παιδιά τους είδαν στη νέα οικογένεια που δημιούργησε ο 51χρονος τον ορατό κίνδυνο να τους αφήσει χωρίς κανένα ενδιαφέρον και κανένα περιουσιακό στοιχείο…

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση… Και έψαχναν κάθε πιθανή και απίθανη εκδοχή.

Η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο πίσω μέρος του σπιτιού και ο αποκλεισμός, σταδιακά, όλων των άλλων εκδοχών, οδήγησαν την αστυνομία στην αποκάλυψη του δράστη που δεν ήταν άλλος από τον 16χρονο γιο του…

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, το περιστατικό ήταν ένα ισχυρό σοκ για τον 51χρονο οποίος αναθεώρησε σε μεγάλο βαθμό τις όχι και καλύτερες σχέσεις που είχε με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά τους, ωστόσο δεν τίθεται θέμα δίωξης του εμπρηστή από την πλευρά του.




Διαβάστε Περισσότερα »

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Θέλει Χουάντερσον η Βέροια


Η υπόθεση της ενίσχυσης στη θέση κάτω από τα γκολπόστ παραμένει ανοιχτή στη Βέροια και γι’αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τις τελευταίες μέρες πολλές περιπτώσεις. 

Μία από αυτές είναι και αυτή του Χουάντερσον που ανήκει στον Ηρακλή. 

Από την πλευρά του «Γηραιού» δηλώνουν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται να απαντήσουν θετικά σε ενδεχόμενη «κρούση» της ομάδας της Ημαθίας για τον παίκτη. 

sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην Αλεξάνδρεια 54χρονος είχε μικροποσότητα κάνναβης


Συνελήφθη χθες (04.08.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός 54 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στον προαναφερόμενο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.  Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δήμαρχος Βέροιας: Να μην επιτρέψουμε να γίνει η καθημερινότητα μας "κόλαση"



Μετά την φανερή έλλειψη της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχ. Φυλάκων, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η Δήμαρχος τους καλεί να ενεργοποιηθούν!!!
Πριν ένα μήνα περίπου ενημερώσαμε τους δημότες για την σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και του θεσμού των Σχολικών Φυλάκων, που θα επέφερε σειρά δυσεπίλυτων προβλημάτων στη λειτουργία της αγοράς και θα στερούσε από τους πολίτες βασικές υπηρεσίες. 
Δυστυχώς η φωνή των Δημάρχων που εναντιωθήκαμε στην κατάργηση αυτών των υπηρεσιών δεν ήταν ικανή για να επικρατήσει τα κυβερνητικά κλιμάκια η κοινή λογική. Η Δημοτική Αστυνομία και οι Σχολικοί Φύλακες καταργήθηκαν με νόμο που ψήφισε η βουλή.
Δυστυχώς πλέον οι τοπικές κοινωνίες καλούνται στο άμεσο μέλλον να διαχειριστούν σημαντικές ανάγκες χωρίς την υποστήριξη των υπηρεσιών που μπορούσαν να παρέχουν μέχρι τώρα οι Δήμοι μέσα από τους θεσμούς που καταργήθηκαν.

Για πρώτη φορά μέσα στον μήνα Αύγουστο, βλέπουμε σημάδια κυκλοφοριακής συμφόρησης στο κέντρο της Βέροιας, που είναι το αποτέλεσμα της κακής συμπεριφοράς λίγων οδηγών σε βάρος των πολλών. Αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη!

Η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, εκλαμβάνεται από ορισμένους ως ευκαιρία να διπλοπαρκάρουν, να κόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων όπου τους βολεύει για να κάνουν οι ίδιοι τις δουλειές τους, να «καβαλάνε» πεζοδρόμια με τα οχήματα τους κτλ.

Η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την διόγκωση του παραεμπορίου, που δυστυχώς στις μέρες της κρίσης βρίσκει πρόσφορο έδαφος λόγω της δραματικής μείωσης των εισοδημάτων. Πλέον ο Δήμος δεν διαθέτει υπηρεσία για να σταθεί στο πλευρό του εμπορικού κόσμου. Η Λαϊκή Αγορά μένει αφύλακτη και η εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας επαφίεται στο φιλότιμο των εμπόρων της.

Ούτε η φωνή του Εμπορικού Συλλόγου ήταν ηχηρή!...

Ποιος θα αποτρέψει στο μέλλον την κατάληψη δημοτικών εκτάσεων και ποια υπηρεσία θα διώκει τους καταπατητές;

Ποια υπηρεσία θα ασχολείται με τις καταλήψεις πεζοδρομίων, που ταλαιπωρούν πολλούς πολίτες;

Ποιος θα ασχοληθεί με την εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας;

Ποιοι θα φυλάνε τα παιδιά μας στα σχολεία που μένουν αφύλακτα χωρίς τους Σχολικούς Φύλακες.

Ποιοι θα φυλάνε τα σχολικά κτίρια από βανδαλισμούς;
Με αφορμή όλα αυτά η Δήμαρχος Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, δηλώνει:

«Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων, δημιουργεί ένα τεράστιο κενό που αφορά υπηρεσίες τις οποίες μέχρι τώρα παρείχε ο Δήμος.

Σειρά νόμων και κανονισμών που αφορούν την σωστή λειτουργία μιας κοινωνίας μένει μετέωρη και πλέον επαφίεται στη συνείδηση καθενός πολίτη η εφαρμογή τους ή όχι.

Ξεκινώντας ως παράδειγμα, από τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αφορούν τους περισσότερους, καλούμαστε ο κάθε ένας να επιδείξουμε υπευθυνότητα, ώστε ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή μη τροχονομικών ελέγχων να λειτουργούμε ως οδηγοί χωρίς να προκαλούμε πρόβλημα στους συμπολίτες μας.

Περισσότερο παρά ποτέ, μετά τα πλήγματα που δέχεται η αυτοδιοίκηση με τη συρρίκνωση υπηρεσιών και προσωπικού, η διασφάλιση της ποιότητας ζωής αφορά όλους τους ίδιους τους πολίτες και όχι μόνο το προσωπικό κάποιας υπηρεσίας.

Εμείς οι πολίτες, με σύνεση και υπευθυνότητα πρέπει ο κάθε ένας στον χώρο που κινούμαστε με τα πόδια ή το αυτοκίνητο, στη γειτονία που ζούμε ή εργαζόμαστε, να μην παραβαίνουμε νόμους και κανονισμούς που φτιάχτηκαν για να ζούμε πολιτισμένα.
Καλώ τους συμπολίτες μου να απαντήσουν ως ενεργοί πολίτες στα ζητήματα που προκάλεσαν οι πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις, διαφυλάσσοντας οι ίδιοι την ποιότητα ζωής μας και μη επιτρέποντας να γίνει η καθημερινότητα μας «κόλαση».
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξεμπροστιάζει και γελοιοποιεί τον Τσαβδαρίδη: "Δεν υπήρξε ποτέ θέμα μεταφοράς της 1ης Μεραρχίας!"





Από inveria.gr
«Ο σχεδιασμός του ΓΕΕΘΑ είναι να μείνει η Ιη ΜΠ στη Βέροια πράγμα που έγινε», διευκρίνισε ο Στρατηγός Μ. Κωσταράκος,  σε επικοινωνία που είχε το onalert.gr, προκειμένου να σχολιάσει άρθρο μου με θέμα «Βουλευτής ανατρέπει απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις» (δημοσιεύτηκε σε πολλά άλλα site). Επίσης ο Α/ΓΕΕΘΑ διευκρίνισε ότι στην απόφαση της Βουλής και του ΚΥΣΕΑ, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη, που να δικαιολογεί την κατάργηση ή μετακίνηση της Μεραρχίας από τη Βέροια.  

Σχετικά με τις απόψεις Βουλευτών, του Δημάρχου και του Μητροπολίτη, που δημοσιεύονται στον τοπικό κυρίως τύπο ή σε διάφορα site,  αυτές αφορούν κυρίως τις σχέσεις τους με του πολίτες.

Το σχόλιο του OnAlert: 

Ο Α/ΓΕΕΘΑ  έδωσε, με τρόπο απλό και στρατιωτικό (λιτό) τις αναγκαίες διευκρινήσεις και εκεί τελειώνει το θέμα, που σχετίζεται με το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όμως,  τα όσα διακινεί ο Βουλευτής ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, μέσω φιλικών του site, απλά τον εκθέτουν. Για του λόγου το αληθές, ας ξαναδιαβάσουμε τα όσα λέει ο ΤΣΑΒΔΑΡΊΔΗΣ. Ξαναδημοσιεύω  κείμενο φίλων που σαφώς είχε την έγκρισή του,  διότι αποτελεί, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ, παλαιοκομματικού  τύπου επικοινωνία με τους «ατυχείς» ψηφοφόρους του, που απλά εκφράζει το ΣΑΠΙΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πολιτικό σύστημα, που έχει οδηγήσει έναν ολόκληρο  ΛΑΟ στην εξαθλίωση και την κατάθλιψη.

ΤΟ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ:  «Άμεση και συντονισμένη υπήρξε η αντίδραση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη στις αποφάσεις του Πενταγώνου για τη μεταφορά της 1ης Μεραρχίας Πεζικού από τις Βαρβάρες στην Αθήνα. Ο κ. Τσαβδαρίδης, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων και  άμυνας της Βουλής, επικοινώνησε άμεσα με την ανώτατη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δηλώνοντας τους τη σθεναρή του άρνηση στο ενδεχόμενο της απομάκρυνσης της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, η οποία σύμφωνα με τους σχεδιασμούς επρόκειτο να μετακινηθεί την 1η Οκτωβρίου. Οι ενέργειες αυτές ήρθαν ως συνέχεια της προ διμήνου περίπου επίσκεψής του κ. Τσαβδαρίδη στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο, στην οποία ο κ. αρχηγός τού είχε ανακοινώσει ότι η ΙΜΠ παραμένει στη Βέροια, αλλά και επανδρώνεται κατά 100%  με προσωπικό, ώστε να αναπληρώσει, σε σημαντικό βαθμό, την απώλεια του Β΄ΣΣ. Σε αυτό λοιπόν το επίπεδο της συμφωνίας ο κ. Τσαβδαρίδης υπήρξε ανυποχώρητος, ενημερώνοντας τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την στάση του. Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου ο κ. Τσαβδαρίδης ενημερώθηκε τηλεφωνικώς προσωπικά από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την παραμονή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, εξέλιξη που ασφαλώς δικαιώνει τόσο τις πρωτοβουλίες όσο και την σθεναρή στάση που κράτησε ο κ. Τσαβδαρίδης για το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα.» 

Διαβάστε Περισσότερα »

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Εσύ ακόμα δεν κέρδισες μια μπλούζα Vagrancy στο Just Men;



Το Just Men Coiffure μετά από την ανταπόκριση που δείξατε όλοι σας στον διαγωνισμό που κάνει εδώ και λίγους μήνες κληρώνοντας μια αυθεντική μπλούζα Vagrancy για να σας ευχαριστήσει,σε συνεργασία με τον Δημήτρη Καλπάκη, κάθε Σάββατο οι τυχεροί θα είναι ΔΥΟ αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να είσαι και ΕΣΥ ο  τυχερός !!!Μάλιστα αν δεν θέλετε μπλούζα μπορείτε να διαλέξετε κάτι άλλο από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Vagrancy!!!

Καλή διάθεση,αισιοδοξία,θετική ενέργεια και καλή καρδιά μας προτείνει το Just Men Coiffure για να μας πάνε όλα καλά και να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που περνάμε !!!


Διαβάστε Περισσότερα »

16χρονος ήταν αυτός που έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο στην Πατρίδα



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας περίπτωση εμπρησμού του οχήματος ενός 51χρονου που έλαβε χώρα την 02.08.2013 στην Πατρίδα Ημαθίας. Συνελήφθη χθες (03.08.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας ημεδαπός 16 ετών, για εμπρησμό που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης κατόπιν αξιοποίησης ιχνών και πειστηρίων. Ειδικότερα, την 02.08.2013 στην Πατρίδα Ημαθίας, ο 16χρονος χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, έβαλε φωτιά σε σταθμευμένο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές. Από το σημείο περισυνελέγησαν (1) γκαζάκι, (1) δοχείο με εύφλεκτο υλικό πιθανόν βενζίνη, (1) χρησιμοποιημένη φιάλη σπρέι και στουπί. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Βέροια: Σε κλίμα κατάνυξης επιστράφηκε στον θρόνο της η Παναγία Μουτσιάλης






Από inveria.gr

Ιστορική εικόνα της Παναγίας, που φυλάσσονταν επί 70 χρόνια στον παλαιό Ναό Αγίων Αναργύρων Βέροιας και είχε μεταφερθεί εκεί από την Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μουτσιάλης (όχθες Αλιάκμονα) τα δύσκολα χρόνια του εμφυλίου, επέστρεψε την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013 και πάλι στη Μονή.

Η εικόνα της Παναγίας παραδόθηκε σε ειδική τελετή, μετά την Θ. Λειτουργία της Κυριακής (4/8/2013), στον νέο Ναό Αγ. Αναργύρων Βέροιας. 

Ο προϊστάμενος του Ναού και πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, Αρχιμ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, αφού λιτάνευσε την εικόνα εντός του Ναού, υπό τις ύμνους εγκωμίων του δεκαπενταύγουστου και τη συνοδεία εφημερίων του Ναού, την παρέδωσε στις μοναχές μοναχές Βηθλεέμ και Παντάνασσα, μέλη της μοναστικής Αδελφότητας της Μουτσιάλης. 

Νωρίτερα, η εικόνα ήταν τοποθετημένη στην είσοδο του Ναού, όπου είχε την ευκαιρία να την προσκυνήσουν όλοι οι πιστοί, για τελευταία φορά εντός της ενορίας των Αγ. Αναργύρων. 

Οι μοναχές παρέλαβαν την εικόνα και την μετέφεραν έξω από το Ναό συνοδεία λαμπάδων, εξαπτέρυγων και θυμιατών, ενώ όλο το εκκλησίασμα ακολούθησε έως τον δρόμο μπροστά από το Ναό, όπου και επιβιβάστηκαν σε όχημα με κατεύθυνση την Ιερά Μονή Μουτσιάλης.

Να σημειωθεί ότι ο επαναπατρισμός της εικόνας συνδυάστηκε με τα προεόρτια της επικείμενης πανήγυρης της Ιεράς Μονής, της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (6 Αυγούστου).

Ομιλία του Αρχιμ. Γεώργιου Χρυσοστόμου

Παραδίδοντας την εικόνα, ο Αρχιμ. Γεώργιος Χρυσοστόμου χαρακτήρισε ιδιαίτερη την ημέρα, τόσο για την ενορία των Αγίων Αναργύρων, όσο και για την Ι.Μ. Μεταμορφώσεων Σωτήρος Μουτσιάλης.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Διακατεχόμαστε από αντίθετα συναισθήματα, λύπης και χαράς. Λύπης, διότι η Ενορία μας αποχωρίζεται μια μικρή αλλά ιστορική εικόνα της Παναγίας, η οποία φιλοξενήθηκε και συνδέθηκε με τον Παλαιό Ναό Αγίων Αναργύρων επί 70 χρόνια. 

Η λύπη όπως μετριάζεται και εν τέλει διαλύεται από τη χαρά, που συνοδεύει την παράδοσή της στον ιερό τόπο, απ’ όπου προέρχεται και όπου ασφαλώς ανήκει. Επιτέλους, μετά από τόσες δεκαετίες, η εικόνα αυτή της Παναγίας επιστρέφει στο θρονί της, στην αγκαλιά της Μουτσιάλης. 

Και χαιρόμαστε, διότι εάν εδώ στην Ενορία μας η εικόνα ετιμάτο και προσκυνείτο περιστασιακά, κυρίως τις Κυριακές, στη Μουτσιάλη θα τιμάται και θα προσκυνείται καθημερινά, και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα, κατά τη διάρκεια των πολλών μοναχικών ακολουθιών που τελούν οι μοναχές. 

Η χαρά μεγαλώνει, καθώς η επιστροφή της εικόνας της Παναγίας Μουτσιάλης συμπίπτει με την έναρξη μιας νέας περιόδου στη νεότερη ιστορία της Ιεράς Μονής. 

Με τον επαναπατρισμό της εικόνας θα βρουν ανάπαυση οι ψυχές των μακαριστών γεροντισσών Μακρίνας και Γοργονίας. Οι ίδιες δεν επέστρεψαν ποτέ στο Μοναστήρι τους. 

Σήμερα όμως οι ψυχές τους αγάλλονται, διότι η Παναγία επιστρἐφει πίσω, η Παναγία που εκείνες έφεραν εδώ στην Ενορία μας». 

Τέλος, ο π. Γεώργιος παρακάλεσε τις μοναχές να προσεύχονται για την Ενορία Αγίων Αναργύρων και τους ενορίτες της, ειδικά δε για εκείνους που επί πολλά και δύσκολα χρόνια φύλαξαν και τίμησαν την ιστορική εικόνα της Παναγίας Μουτσιάλης, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. 

Το ιστορικό της εικόνας Παναγίας Μουτσιάλης

Η ιστορική εικόνα της Παναγίας, είναι μεγέθους 30Χ40 εκ. και διακοσμημένη με μεταλλικό κάλυμμα. 

Πρόκειται για την εφέστια εικόνα της Ιεράς Μονής, που πριν από 70 περίπου χρόνια μεταφέρθηκε στον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων από τις μοναχές Μακρίνα και Γοργονία. 

Οι μοναχές, λόγω του εμφυλίου πολέμου και άλλων τραγικών περιπετειών της εποχής, εγκατέλειψαν το Μοναστήρι και εγκαταστάθηκαν σε μικρό οικίσκο δίπλα στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων Βεροίας, την οποία διακόνησαν επί πολλά χρόνια ως εκκλησιατόρισσες. 

Οι μοναχές δεν επέστρεψαν ποτέ στη Μονή, έζησαν ως μοναχές στην πόλη, στήριξαν ποικιλότροπα και ενίσχυσαν το χριστιανικό φρόνημα πολλών ανθρώπων. 

Εκοιμήθησαν στη Βέροια και ενταφιάσθηκαν στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής. 

Πρόσφατα στη Μουτσιάλη εγκαταστάθηκε μοναστική αδελφότητα από 4 μοναχές, οπότε επαναλειτούργησε ως γυναικείο μοναστήρι, μετά από πολλές δεκαετίες. 

Εκείνο που απέμενε πλέον ήταν η επιστροφή της ιστορικής εφέστιας εικόνας της Παναγίας, που μέχρι τώρα φυλασσόταν και την προσκυνούσαν οι πιστοί στον Παλαιό Ναό Αγίων Αναργύρων.




Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Βέροια:70 χρόνια μετά, εικόνα της Παναγίας επιστρέφεται στη Μονή Μουτσιάλης





Από inveria.gr
Ιστορική εικόνα της Παναγίας, που δόθηκε πριν 70 χρόνια από μοναχές της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μουτσιάλης (όχθες Αλιάκμονα) στην ενορία Αγίων Αναργύρων Βέροιας για να προστατευθεί από καταστροφή ή κλοπή, θα επιστραφεί αύριο Κυριακή (4/8/2013) σε μοναχή της σημερινής αδελφότητας.

Η τελετή παράδοσης θα γίνει μετά τη Θ. Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Βέροιας, όπου εκπρόσωπος της αδελφότητας θα παραστεί για την παραλαβή της ιστορικής εικόνας.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγο καιρό, η Μονή Μουτσιάλης στελεχώθηκε με ομάδων γυναικών μοναχών, δίνοντας ζωή στην Μονή μετά από χρόνια.

Λίγα λόγια για το Ιστορικό της Μονής

Πρόκειται για Μονή της Σκήτης Βεροίας, γνωστή από την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Τιμάται στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Μέχρι τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο σώζονταν τα κτίρια της που περιέκλυαν το Καθολικό της. Η περιοχή λόγω των καταστροφών από όμβρια ύδατα ονομάστηκε «Μουτσιάλη» (=βρεγμένος). 

Διαθέτει τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγ.Συμεών του Στυλίτου. 

Φιλοξένησε διάφορους μοναχούς κατά καιρούς, με τελευταίες δύο μοναχές, την Γρηγορία και τη Μακρίνα, οι οποίες αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν λόγω του Εμφυλίου Πολέμου της Ελλάδας (1946-1949).

Σήμερα λειτουργεί ως Γυναικεία Μονή, με προεστώσσα την αδελφή Πορταϊτισσα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τα δημοσιεύματα… καθυστερούν τις εξελίξεις για την μεταγραφή του στην Βέροια!



Η δημοσιοποίηση, από το πρωί της Τετάρτης, σε ιστοσελίδες των Αθηνών του ενδιαφέροντος της «Βασίλισσας» για τον Εριτά Ιλουνγκά, έγινε η αιτία να μην ολοκληρωθεί σήμερα –όπως αναμενόταν– η μεταγραφή του 31χρονου ποδοσφαιριστή στους «κυανέρυθρους»!

Οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ΠΑΕ βρίσκονταν εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα και μάλιστα του έστειλαν τα αεροπορικά εισιτήρια για να βρεθεί σήμερα στην πόλη της Βέροιας και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του!

Ωστόσο, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο παίκτης επικοινώνησε με άνθρωπο της «Βασίλισσας» αναβάλλοντας –για κάποιες μέρες– την άφιξή του στην Ελλάδα! Αν όλα πάνε καλά λοιπόν και δεν προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα, ο Ιλουνγκά θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες στη χώρα μας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «κυανέρυθρους».

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι υποθέσεις του Γάλλου κεντρικού αμυντικού και του διεθνή αφρικανού επιθετικού, και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

kerkidasport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Δωρεάν εξετάσεις τηλεϊατρικής στο Δήμο Βέροιας


Βεργίνα – Αγ. Βαρβάρα
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Τηλεϊατρικής» έθεσε σε λειτουργία στις δημοτικές  κοινότητες Βεργίνας και Αγίας Βαρβάρας ο Δήμος Βέροιας, με την υποστήριξη της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vodafon.

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο ιατρός κ. Γεώργιος Παπαδάκης, Επιμελητής Β’ Γενικής Ιατρικής (Νοσοκομείο Βέροιας – Κ.Υ. Αλεξάνδρειας) και συνεργάζεται με το εξειδικευμένο προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Νομικού Προσώπου (ΚΑΠΑ) Δήμου Βέροιας.
Το πρόγραμμα τηλεϊατρικής περιλαμβάνει:
  • Μέτρηση σάκχαρου
  • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης
  • Μέτρηση σφίξεων
  • Μέτρηση οξυγόνου
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Σπιρομέτρηση  (διάγνωση αποφρακτικών παθήσεων του πνεύμονα)
Το πρόγραμμα απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και σε άτομα που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» (παχύσαρκοι, νέοι που αθλούνται ή πρόκειται να αθληθούν κτλ). Στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και την πρόληψη βαρύτερων επιπλοκών στην υγεία.
Τα αποτελέσματα των μετρήσεων των εξεταζόμενων μεταδίδονται με απόλυτη ασφάλεια και  εχεμύθεια στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στη συνέχεια εξειδικευμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων θα αποστέλλουν  εξατομικευμένα και διασφάλιση του  ιατρικού απορρήτου, γνωματεύσεις και ιατρικές συμβουλές σε κάθε εξεταζόμενο όταν διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Το Δημοτικό Ιατρείο της Βεργίνας επισκέφθηκε  χθες η Δήμαρχος κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου  Γεωργιάδη συνοδευόμενη από τον  Πρόεδρο της ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας κ. Παύλο Παυλίδη και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον ιατρό κ. Παπαδάκη,  το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και κατοίκους της περιοχής που είχαν προσέλθει να εξετασθούν.
Ο κ. Παπαδάκης  δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες της Δημάρχου και του κ.Παυλίδη γιατί ήταν ο μόνος και ο πρώτος γιατρός που δέχθηκε να εκπαιδευτεί στην παροχή αυτών των υπηρεσιών.
Άμεσα η Δήμαρχος ζήτησε να επεκταθεί το πρόγραμμα  στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μακεδονίδος όπου λόγω της απόστασης  από το Νοσοκομείο Βέροιας οι κάτοικοι έχουν αυξημένες ανάγκες πρόσβασης σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης και αυτό τέθηκε ως άμεσος στόχος.
Το πρόγραμμα  τηλεϊατρικής υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής υγείας στο  οποίο συμμετέχει ο Δήμος Βέροιας.
Οι κάτοικοι της Βεργίνας που επιθυμούν να εξεταστούν, παρακαλούνται να απευθύνονται    στο τηλέφωνο 2331352023.  

Διαβάστε Περισσότερα »

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την "εργοδοτική αυθαιρεσία" στα Σ/Μ "Αρβανιτίδης"








Από inveria.gr

Ερώτηση για τις πρωτοβουλίες που σκοπεύει να αναλάβει ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, σχετικά με τα "Περιστατικά εργοδοτικής αυθαιρεσίας στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης»", κατέθεσαν στις 24/7/2013 εννέα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτησή του αναφέρουν:

24/7/2013

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό
Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Θέμα: Περιστατικά εργοδοτικής αυθαιρεσίας 
στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης»

Η προϊούσα, βίαιη απορρύθμιση του εργατικού δικαίου και η κατάργηση κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων που έχουν επιφέρει σωρευτικά οι μνημονιακές πολιτικές και οι απαιτήσεις των δανειστών συνιστούν μια πορεία κοινωνικής ισοπέδωσης χωρίς ιστορικό προηγούμενο σε καιρό ειρήνης για την χώρα μας. Κατάληξη της πορείας αυτής μέχρι σήμερα είναι η παρούσα κατάσταση στην αγορά εργασίας, όπου ανθεί η μαύρη, ανασφάλιστη εργασία, η παράνομη ευελιξία και δε χιλιάδες περιπτώσεις η εργοδοτική αυθαιρεσία.

Στο ίδιο αποτέλεσμα έχει συμβάλει ιδιαίτερα και η συρρίκνωση των αρμοδιοτήτων των μηχανισμών μεσολάβησης μεταξύ των κοινωνικών ανταγωνιστών (ΟΜΕΔ) και η χρόνια αφαίμαξη από προσωπικό και η απαξίωση των μηχανισμών ελέγχου της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων (ΣΕΠΕ, ελεγκτικές υπηρεσίες των ασφαλιστικών ταμείων).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα επιχείρησης που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο είναι η αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.». Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της επιχείρησης έχουν δει τα τελευταία χρόνια τους μισθούς και τα δικαιώματά τους να συρρικνώνονται ραγδαία, συνήθως με τρομοκρατικές πρακτικές και εκβιαστικές μεθόδους, ενώ σωρεία παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας έχει καταγγελθεί. Ενδεικτικά αναφέρουμε: εκβιασμοί για υπογραφή ατομικών συμβάσεων και μειώσεις μισθών, μεγάλες και συχνές καθυστερήσεις δεδουλευμένων, εργασία εκτός έδρας χωρίς καταβολή της εκ του νόμου προβλεπόμενης αποζημίωσης, αναγκαστική εργασία σε μέρες αργίας, επιβολή εξαήμερης εργασίας, απλήρωτες υπερωρίες, απόλυση υπαλλήλων για συμμετοχή σε απεργία, ομαδικές απολύσεις, μέχρι και παρακολούθηση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναδείξει το ζήτημα της συγκεκριμένης επιχείρησης πολλές φορές με την κοινοβουλευτική του παρέμβαση (ερωτήσεις υπ’ αρ. πρωτ. 5996/22-2-2012, 4404/27-11-2012, 5535/7-1-2013) χωρίς να έχει σημειωθεί καμία θετική μεταβολή από την σκοπιά των εργαζομένων.
          
Πιο πρόσφατο «κρούσμα» παρανομίας που σημειώθηκε σε ορισμένα καταστήματα είναι το φαινόμενο καταβολής μέρους των οφειλόμενων μισθών με διατακτικές αγοράς προϊόντων. Μάλιστα σε κατάστημα της Κατερίνης δόθηκε στους εργαζόμενους να υπογράψουν έγγραφο το οποίο ανέφερε ότι ζητούσαν οι ίδιοι το ήμισυ του επόμενου μισθού τους να καταβληθεί με την μορφή τέτοιων διατακτικών.

Επειδή, τέτοιου είδους φαινόμενα καταστρατηγούν ευθέως κάθε έννοια εργατικού δικαίου και μάλιστα η συνέχισή τους ενθαρρύνει όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να αυθαιρετούν και να παραβιάζουν την νομοθεσία.

Επειδή, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει πολλαπλές αναφορές της κατάστασης των εργασιακών σχέσεων που επικρατούν στην συγκεκριμένη επιχείρηση στην Βουλή και έχει ελεγχθεί από τα αρμόδια όργανα, η κατάσταση αυτή όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά οξύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς η καταστρατήγηση του εργατικού δικαίου είναι πλέον πιο συμφέρουσα για τους εργοδότες από τις πιθανές κυρώσεις.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Ποια μέσα θα λάβει ώστε να μπει άμεσα ένας φραγμός στις συνθήκες που επικρατούν και στις παράνομες πρακτικές που εφαρμόζονται από την συγκεκριμένη επιχείρηση ενάντια σε εκατοντάδες εργαζόμενους;

Οι ερωτώντες βουλευτές:
Χαραλαμπίδου Δέσποινα
Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία
Γαϊτάνη Ιωάννα
Καραγιαννίδης Χρήστος
Μητρόπουλος Αλέξης
Μπάρκας Κωνσταντίνος
Μπόλαρη Μαρία
Σταθάς Ιωάννης
Στρατούλης Δημήτρης
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 34 και 37 ετών για ναρκωτικά στην Αγία Βαρβάρα



Συνελήφθησαν στις 31.07.2013 το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαποί 34 και 37 ετών, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Αρχικά, στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας, εντοπίστηκε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και σε αστυνομικό έλεγχο τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (8,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια, σε αστυνομική έρευνα στην οικία του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (48,6) γραμμάρια κάνναβης, 
  • σπόροι κάνναβης συνολικού βάρους (45) γραμμαρίων περίπου, 
  • (130) άδεια σακουλάκια καπνού που τα χρησιμοποιούσε για συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, 
  • ένα αργυρό νόμισμα που υπάγεται στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και 
  • (8) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 3 μέτρων που καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας βρέθηκαν οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης και εκριζώθηκαν. 
Το νόμισμα θα παραδοθεί προς εξέταση στην 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο στην Πατρίδα!!!


Την 02.08.2013 στην Πατρίδα Ημαθίας, άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές. Από το σημείο περισυλλέγησαν (1) γκαζάκι, (1) δοχείο με εύφλεκτο υλικό πιθανόν βενζίνη, (1) χρησιμοποιημένη φιάλη σπρέι και στουπί. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
Διαβάστε Περισσότερα »
 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum