Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Το τμήμα Latin της ΚΕΠΑ Βέροιας σε διαγωνισμό στην Θεσσαλονίκη


Tο τμήμα Latin-Ευρωπαϊκών χορών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Βέροιας συμμετέχει στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικού χορού που θα γίνει στην Θεσσαλονικη, στο γήπεδο Χάντμπολ (Μ3)-Αθλητικό Κέντρο Μίκρας το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, ώρα 16:00. Με την καθοδήγηση και με τις χορογραφίες της δασκάλας χορού του τμήματος Ευγενίας Κοτανίδου-Μπενάκη οι μαθητές της σχολής Αγιαννίτη Ναυσικά και Γαβριήλ Μιχαηλίδης θα διαγωνιστούν σε Latin ρυθμούς προκειμένου να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα της σχολής.
Μετρώντας ήδη τέσσερα χρόνια επιτυχίας, ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ SALONIKA OPEN δίκαια ανακηρύσσεται από πολλούς ως το κορυφαίο χορευτικό γεγονός της χρονιάς και ο μεγαλύτερος διαγωνισμός των Βαλκανίων.
Έχοντας ως σύμμαχο την αμέριστη στήριξη αθλητών – χορευτών, καθώς επίσης και πολλών σχολών χορού, συλλόγων, δήμων κλπ από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό , διοργανώνεται φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά με τον αριθμό των συμμετεχόντων να προβλέπεται να ξεπεράσει τον αριθμό -ρεκόρ των 2500 αθλητών χορού.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου στο ίδιο γήπεδο που έγινε και πέρυσι (κλειστό γήπεδο χαντ-μπολ Μίκρας (Μ3) Θεσσαλονίκης) και σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 31 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες LATIN και STANDARD, ενώ την Κυριακή 1 Απριλίου, οι κατηγορίες HIP-HOP, BREAK DANCE, ORIENTAL ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ. Στις πλέον καθιερωμένες κατηγορίες του διαγωνισμού φέτος αναμένεται να προστεθούν και άλλες κατηγορίες που θα ανακοινωθούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum