Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Κάτοικος Βέροιας ο Ολισαντέμπε!

Κάτοικος Βέροιας ο Ολισαντέμπε!
Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Ολισαντέμπε από τους Βεροιώτες!
Ο «Μανόλης» φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Γιώργο Αρβανιτίδη για συμβόλαιο αρχικά ως το καλοκαίρι και με προοπτική επέκτασής του, ώστε να δώσει την απαραίτητη ώθηση, αύρα και εμπειρία στους «ροσομπλού», στην προσπάθεια που κάνουν για επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ο 33χρονος Νιγηριανός άλλωστε είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, έχει κατακτήσει το 2004 το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό και έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεπώς, ο έμπειρος φορ, που πέρασε και από τη SKODA Ξάνθη (ενώ έκανε πρωταθλητισμό και στη μακρινή Κίνα), είναι το «ηχηρό» όνομα και ο κράχτης που θα «ζεστάνει» την κερκίδα, έστω και αν για περίπου μισό χρόνο ήταν αδρανής, αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τον Βύζαντα Μεγάρων.
 
Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα και να μείνει ελεύθερος από τον Βύζαντα, με κάποιες πληροφορίες να τον θέλουν ακόμα και την Παρασκευή να τίθεται στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Πάντως, εκτός του Ολισαντέμπε η Βέροια δεν αποκλείεται να κινηθεί και γι’ άλλον επιθετικό, αν ο Νιγηριανός Μάικλ Ολαϊτάν παραχωρηθεί σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα (φημολογείται ότι ενδιαφέρει τον Παναιτωλικό).
Ήδη στο προσκήνιο είναι τρεις επιθετικοί, εκ των οποίων ο ένας έχει ξαναπαίξει στη «Βασίλισσα», ο άλλος είναι Έλληνας με εμπειρία στην κατηγορία και ο τρίτος είναι ξένος, αλλά έχει παίξει στο ελληνικό, αλλά και το κυπριακό πρωτάθλημα. Επίσης, εξετάζεται και η περίπτωση ενός ακραίου αμυντικού, με θητεία και πάλι στην ομάδα της Ημαθίας, ζητήματα που θα ξεκαθαρίσουν ανάλογα με τις αποδεσμεύσεις, αλλά κυρίως μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, με την Καλλονή στη Λέσβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum