Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Νέος καύσωνας στην Βέροια μέχρι την Δευτέρα


Nέος καύσωνας ξεκινά από σήμερα. Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ και ανέφερε ότι η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας 40 και πιθανόν κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Το νέο κύμα καύσωνα θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα, στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, όπου από τις απογευματινές ώρες θα αρχίσει να πέφτει το θερμόμετρο, ενώ στα ανατολικά και νότια, καθώς και στην Αθήνα, θα δροσίσει από την Τρίτη.

Η πιο ζεστή μέρα θα είναι η Κυριακή, μιας και οι άνεμοι θα εξασθενίσουν ακόμα και στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 41 βαθμούς. Η υγρασία θα είναι αυξημένη, γι' αυτό ανεξάρτητα με το τι θα δείξει ο υδράργυρος, η δυσφορία θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη στην ηπειρωτική Ελλάδα. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η θερμοκρασία θα κυμανθεί 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα υπάρξουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς με 40 και πιθανόν κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum