Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Αυτός ο θρασύτατος (κυριος)απο την Ημαθία έχει 45 αστυνομικούς να τον φυλάνεΜετά την καταγγελία βόμβα του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκου Καραδήμα, ο οποίος υποστήριξε πως 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, έρχεται και η στιγμή της αποκάλυψης.


Δεν είναι άλλος απο τον «Δεν διάβασα το μνημόνιο γιατί δεν είχα χρόνο», Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος έχει στη διάθεση του 24 ώρες το 24ωρο δύναμη όση 10 αστυνομικά τμήματα της επαρχίας.


Αυτός λοιπόν ο θρασύτατος κύριος χωρίς να πληρώνει ούτε 1 ευρώ απο την τσέπη του, συνεχίζει να έχει στην προσωπική του ασφάλεια 45 αστυνομικούς παριστάνοντας τον τσάμπα μάγκα με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων τους οποίους προφανώς φοβάται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο.


Φυσικά το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί αφού δεκάδες άλλοι πρώην και νυν βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί έχουν απο εικοσάδες αστυνομικών στο κατώφλι τους.


Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι εκατοντάδες ιδιώτες επιχειρηματίες που έχουν ολόκληρο στρατό απο αστυνομικούς, περιπολικά και μηχανές με τα χρήματα πάντα του Ελληνικού λαού.


Απο την άλλη ας ελπίσουμε οτι οι δηλώσεις του νέου υπουργού Ν. Δένδια δεν θα μείνουν δηλώσεις και οτι 1500 αστυνομικοί απο τους περίπου 8000 που “φυλάνε” πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κ.α. θα βγούν άμεσα στους δρόμους που τόσο υπάρχει ανάγκη.


Το γεγόνος οτι τα έχουμε ξανακούσει πολλάκις αυτά δεν μας αφήνει και ιδιαίτερα αισιόδοξους…
http://www.laikoyra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum