Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ενισχύεται στη γραμμή κρούσης η «Βασίλισσα»

Μετά το «ναυάγιο» της παραμονής στην ομάδα του Κάλβιν Κάντι, οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας του βορρά» κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση δύο ικανών επιθετικών, ώστε να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Νοτιοαφρικανού σκόρερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» με υπόδειξη του Μάκη Χάβου βλέπουν «ζεστά» τις περιπτώσεις δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών για τη γραμμή κρούσης και συγκεκριμένα αυτές των εορτάζοντων σήμερα, Ηλία Αναστασάκου και Ηλία Ιωάννου!

Ο 34χρονος πρώην παίκτης του Ατρομήτου και ο 33χρονος πρώην παίκτης της Κέρυκρας, βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο του Πανθρακικού και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να δώσουν την οριστική τους απάντηση τους Βεροιώτες, οι οποίοι τους έχουν προτείνει μονοετή συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανέρυθροι» αναζητούν έναν ακόμη στόπερ (στη λίστα βρίσκεται ο Μπρούνο Τσιρίλο), έναν παίκτη για την μεσαία γραμμή (γίνονται συζητήσεις με τους επίσης πρώην παίκτες του Π.Α.Ο.Κ., Βλάνταν Ίβιτς και Σταύρο Τσουκαλά), ενώ πιθανότατα θα ψάξουν και έναν δεξιό οπισθοφύλακα, καθώς ο Χάβος προορίζει τον Σνάουτσνερ για το αριστερό άκρο της άμυνας και τον Γεωργέα για αμυντικό χαφ!

Μεταγραφές για τα τμήματα υποδομής
Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Τακίδη από την Πτολεμαΐδα και του επίσης 18χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού Νίκου Σίμου από το Νέο Μυλότοπο Γιαννιτσών, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις ομάδες των τμημάτων υποδομής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum