Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Τον Αύγουστο οι αιτήσεις στον δήμο Βέροιας για το πρόγραμμα "Νεολαία σε δράση"


O Δήμος Βέροιας συμμετέχει και φέτος για 5η χρονιά, ως εταίρος, στο Πρόγραμμα«ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», πολυμερή σχέδια συνάντησης νέων, ευρωπαϊκή προτεραιότητα «δημιουργικότητα και καινοτομία», με την αποστολή 10 νέων στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας στο διάστημα 19 έως 30 Αυγούστου 2012. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ηλικίας16 έως 25 ετών και οργανώνεται από το Bildungsnetzwerk Magdeburg.
Στη συνάντηση, με τίτλο "GENERA(c)TION", θα συμμετέχουν νέοι από τη Γερμανία, την Αγγλία, τn Τσεχοσλοβακία την Τουρκία και την Ελλάδα, οι οποίοι με διάφορα εργαστήρια όπως φωτογραφίας, παραγωγής ταινιών, Internet, κλπ., θα προβληματιστούν γύρω από θέματα που συνδέονται με την πολιτιστική κληρονομιά και προφορικές ιστορίες. Η αποστολή θα συνοδεύεται από 2 συνοδούς.
Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως τη δαπάνη  διαμονής, και το 70% από τα έξοδα μετακίνησης. Το υπόλοιπο 30% από τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθεί από τους συμμετέχοντες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Δημαρχείο Βέροιας, αργότερα μέχρι την  Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012. Οι αιτήσεις θα συνοδεύονται από αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως. Για τους νέους κάτω των 18 ετών απαιτείται συμπληρωματικά ενυπόγραφη συναίνεση των γονέων. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπεράσει τον αριθμό των συμμετεχόντων, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στο Δημαρχείο Βέροιας, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ώρα 19:00. Πληροφορίες: Κλ. Θεολογίδου, τηλ: 23313 50508 και Αν. Χατζηνικολάου, τηλ: 23313 50552 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum