Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Στις 22/8 θα επαναληφθεί η αναβληθείσα παράσταση «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ εν Αυλίδι»

Πλήθος θεατών παρακολούθησε την  παράσταση  «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, η οποία όμως, μετά από μια αναπάντεχη καταιγίδα, μετά  από 55 λεπτά διακόπηκε για λόγους ασφαλείας.Η διακοπή ήταν υποχρεωτική, διότι υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας στα μηχανήματα από την έκθεσή τους στη βροχή, αλλά  στο σύστημα καλοδίωσης των μικροφώνων των ηθοποιών.
Ωστόσο, αν και νομικά δεν υποχρεούται η παραγωγή, μετά το πέρας του 45λεπτού να επαναλάβει την παράσταση, η Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ & το θέατρο 5Η ΕΠΟΧΗ / ΤΕΧΝΗΣ  αποφάσισαν να μην αφήσουν τους θεατές ανικανοποίητους και θα τους δώσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε επανάληψη την παράσταση, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, ώρα 9μ.μ. στο θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη».

Οι θεατές θα μπορούν να περνούν από τα γραφεία  της  Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  ΒΕΡΟΙΑΣ  (Χώρος  Τεχνών, Παύλου Μελά & Μπιζανίου, 3ος όροφος) , μετά τις 15 Αυγούστου , καθημερινά 9π.μ με 2.30μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής,  μαζί  με  τα αποκόμματα από τα εισιτήρια της παράστασης και να ενημερώνονται  για την περεταίρω διαδικασία.

Ευχαριστούμε πολύ τους θεατές, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους περιμένουμε, μαζί με νέους θεατές  την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, ώρα   9μ.μ.

Πληροφορίες: 2331078140 και στο mail:dipethever@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum