Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Έκλεψαν τους πασσάλους περίφραξης από τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους Βέροιας

Την κλοπή των πασσάλων στήριξης της περίφραξης του οικοπέδου των Δημοτικών Λαχανόκηπων διαπίστωσε το πρωί της Δευτέρας (23/7) υπάλληλος του Δήμου. Οι εργασίες τοποθέτησης της περίφραξης, που σηματοδοτούσαν και την τελική φάση υλοποίησης του έργου πριν εγκατασταθούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους, είχαν ξεκινήσει πριν λίγες μέρες και είχε γίνει η τοποθέτηση των πασσάλων για να ακολουθήσει η τοποθέτηση της σήτας.   
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών οι πάσσαλοι βρίσκονταν στη θέση τους μέχρι και την Κυριακή το πρωί, γεγονός που οδηγεί στο  συμπέρασμα ότι οι δράστες επιχείρησαν και πέτυχαν την αφαίρεση τους το βράδυ της Κυριακής προς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Διευκρινίζεται  ότι το οικόπεδο των Δημοτικών Λαχανόκηπων βρίσκεται κατά μήκος του ασφαλτοστρωμένου  δρόμου πίσω από τη Βένους ( VENUS), δίπλα στην κοίτη του Τριποτάμου στην δεξιά πλευρά με κατεύθυνση προς το Μακροχώρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κλέφτες έδρασαν οργανωμένα και σπάζοντας το τσιμεντένιο υπόβαθρο των πασσάλων κατάφεραν να τους βγάλουν απ το έδαφος.

 Ο Δήμος Βέροιας έχει κάνει τη σχετική καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές και καλεί όσους πολίτες τυχόν είδαν ή άκουσαν κάτι σχετικά με την κλοπή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Δήμου: 2331350505 και 2331350615, προκειμένου να συνδράμουν στην ανεύρεση των δραστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum