Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ανεβάζει ρυθμούς η "Βασίλισσα"

Με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα), συνεχίστηκε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, με το νέο προπονητή της ομάδας Μάκη Χάβο να ανεβάζει μέρα με τη μέρα τους ρυθμούς, επιδιώκοντας να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του.

Ο 43χρονος τεχνικός είχε στη διάθεσή του και τους 18 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, οι οποίοι είναι οι εξής: Κοτταρίδης, Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Καπίας, Καλογέρης, Βεργώνης, Ντιέ, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Καρλίνιο, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Μάνος, Σκαθαρούδης.

Οι παίκτες δείχνουν αρκετή διάθεση και όρεξη στις καθημερινές προπονήσεις, αν και τα πόδια είναι ακόμη βαριά, ενώ στο κλίμα της ομάδας μπαίνουν σιγά-σιγά και οι δύο νεοαποκτηθέντες Ισπανοί, Γκιγέρμο και Καρλίνιο.

Όσον αφορά τον Κάλβιν Κάντι, που συμφώνησε σε όλα με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού τακτοποιήσει κάποια θέματα με τη βίζα του, αναμένεται σε περίπου 10 μέρες να επιστρέψει στη Βέροια και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Την Πέμπτη (12/07) το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση, ενώ την Παρασκευή (13/07) θα γίνει και πάλι διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στο Δημοτικό στάδιο.

Τα φιλικά προετοιμασίας
Αναφορικά με τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η «Βασίλισσα» στα πλαίσια της προετοιμασίας της, μέχρι στιγμής τα μόνα σίγουρα είναι αυτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/07 στα 3-5 Πηγάδια) και με τον Λεβαδειακό (03/08 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας), ενώ υπάρχει συμφωνία και με τη Λάρισα για ένα φιλικό ματς στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, για το οποίο όμως δεν έχει οριστεί ακόμη ακριβής ημερομηνία.

Ανακοινώνει γυμναστή
Εντός των ημερών θα συμπληρωθεί το προπονητικό επιτελείο της «Βασίλισσας», καθώς υπήρξε συμφωνία με έναν γυμναστή που είναι γνώριμος στον προπονητή Μάκη Χάβο και τον συνεργάτη του Μπάμπη Μιχαηλίδη (δεν αναφερόμαστε στο Νίκο Καρύδα).
Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (13/07) πιθανότατα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum