Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Νέα... φιλική "τεσσάρα" της Βέροιας

Μία ακόμη εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία στο τρίτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας της επικράτησε με 4-0 της αλβανικής Μπιλίς, ομάδας Α’ Εθνικής κατηγορίας, με χατ-τρικ του νεοαποκτηθέντα Ηλία Ιωάννου!

Οι «κυανέρυθροι», δείχνοντας και πάλι το καλό τους πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, που διεξήχθη στο γήπεδο των 3-5 Πηγαδιών παρουσία 100 περίπου φιλάθλων, άνοιξαν το σκορ στο 36’ με υποδειγματική κεφαλιά του Ιωάννου, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Σνάουτσνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπάρμπας με πανομοιότυπο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος σέντρα από αριστερά του Γκιγέρμε.

Στο δεύτερο μέρος οι Βεροιώτες μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 49’ ο Ιωάννου πήρε την μπαλιά-τρύπα του Καλογέρη και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 σημείωσε στο 56’ και πάλι ο Ιωάννου με όμορφη κεφαλιά «ψαράκι», έπειτα από σέντρα του Αμαραντίδη.

Κορυφαίοι από τη «Βασίλισσα», εκτός του Ιωάννου που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, ήταν ο Νίκος Τζημογιάννης που πραγματοποίησε αρχοντική εμφάνιση στην άμυνα, όπως και ο Ισπανός Γκιγέρμε που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Πολύ καλοί ήταν επίσης οι Καλογέρης, Αμαραντίδης και Μπάρμπας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους Χρ. Παυλίδη και Δ. Μαλούτα.

Ο Μάκης Χάβος παρέταξε τους εξής: Κοτταρίδης (46’ Καντιμοίρης / 82’ Χατζηβασιλακάκης), Σνάουτσνερ (69’ Σιμηχανίδης), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας (60’ Μπαργκάν), Μπελόν (46’ Καλογέρης), Σκαθαρούδης (46’ Ολαϊτάν), Καρλίνος, Γκιγέρμε (67’ Καλτσάς), Ιωάννου (62’ Μάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum