Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που παραιτήθηκε λόγω φόρτου εργασίας είναι… άνεργος

Tην παραίτηση από την βουλευτική του έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώηςκαι τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη περιφέρεια,Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Η επίσημη δικαιολογία για αυτή την απόφαση ήταν το «φόρτο εργασίας» γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά αφού ο κ. Σιώης   είναι...άνεργος.

Ο ίδιος ωστόσο, έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του, αν και ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για «πιέσεις» που δέχτηκε από τα κεντρικά του κόμματος, ώστε να ορκιστεί βουλευτής ο επιλαχών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ στις Σέρρες, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς τα κεντρικά του κόμματος, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να είναι βουλευτής Σερρών, πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή αφού ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντα Νικήτα Σιώη, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και φημολογείται οτι  είναι ο φίλος της κόρης του  αρχηγού της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum