Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Άρχισε η καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει την έναρξη καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2012. Η διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών, ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων, έχει οριστεί στις εξής ημερομηνίες:
1. Από την 25η Ιουλίου 2012 για τους δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω.
2. Από την 3η Σεπτεμβρίου 2012 για τους δικαιούχους με δύο παιδιά.
3. Από την 1η Οκτωβρίου 2012 για τους δικαιούχους με ένα παιδί.
Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις καθώς και τα δικαιολογητικά των δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος που υποβάλλονται μέσω εργοδότη ή ΚΕΠ ή ταχυδρομείου και παραλαμβάνονται από τις Υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών.
Τελευταία ημερομηνία λήξης του οικογενειακού επιδόματος έτους 2012 είναι η 31-1-2013.
Υπενθυμίζεται ότι για τη χορήγηση του επιδόματος μέσω των Υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού πλέον δεν απαιτείται η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης. Οι απαιτούμενες ημέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος on line διασύνδεσης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ΟΑΕΔ.
Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού ΙΒΑΝ ΕΤΕ, μετά την επίδειξη του βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι το οικογενειακό επίδομα σε καμία περίπτωση δεν θα καταβληθεί, εάν ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο ΕΤΕ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα οικογενειακά επιδόματα παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr.

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum