Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η Βέροια μάλλον χάνει τον παιχταρά της



Σύμφωνα με την σελίδα sportlive.co.za που περιλαμβάνει δηλώσεις του Κάλβιν Κάντι φαίνεται να μένει στην πατρίδα του προσωπικούς λόγους και να μην συνεχίζει την συνεργασία του με την Βασίλισσα!!!Συγκεκριμένα δηλώνει οτι «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βέροια για την ευκαιρία που μου έδωσε, αλλά προς το παρών έχω κάποιες προσωπικές και οικογενειακές δεσμεύσεις στη Νότια Αφρική, που πρέπει να τηρήσω», δήλωσε ο επιθετικός, που σημείωσε 17 γκολ σε 31 παιχνίδια με τη «Βασίλισσα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένιωθα σα το σπίτι μου στη Βέροια και θέλω να πιστεύω ότι τα πήγα καλά στην ομάδα. Απόλαυσα την παραμονή μου στην Ελλάδα, έκανα φίλους και έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα. Θέλω να επισκεφτώ ξανά το γήπεδο της Βέροιας κάποια στιγμή για να ευχαριστήσω την ομάδα, αλλά τώρα έχω πράγματα να κάνω και πρέπει να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου».
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κάντι δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα στην πατρίδα του, καθώς ήδη οι Μαμελόντι Σάνταουνς, Κάιζερ Τσιφς και Γουίτς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του!!!

Θα είναι μια τεράστια απώλεια η απουσία του Κάντι από την Βέροια...Ελπίζουμε να αλλάξουν τα δεδομένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum