Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στη «Βασίλισσα» ο Ηλίας Ιωάννου!

Στην απόκτηση του έμπειρου Ηλία Ιωάννουπροχώρησε σήμερα η «Βασίλισσα του βορρά».

Ο 32χρονος επιθετικός, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, βρέθηκε το απόγευμα με τον μάνατζέρ του στα γραφεία της Βεροιώτικης ΠΑΕ για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στους «κυανέρυθρους» και λίγο αργότερα έδωσε τα χέρια με το μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Ηλίας Ιωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου 1979 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο Καλλιθέας, από όπου πήγε στον Πανιώνιο Ν. Σμύρνης το 1998.

Ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε ως τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων τη σεζόν 1998-99. Έπαιξε στην ομάδα της Ν. Σμύρνης πέντε χρόνια, στα οποία είχε σημαντική συμβολή στην προσπάθεια του σωματείου να πλασαριστεί στις θέσεις εξόδου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, κάτι που πέτυχε το 2003.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Α.Ο. Κέρκυρα, δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και μία σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου. Την περίοδο 2009-10 επέστρεψε στην Α’ Εθνική παίρνοντας μεταγραφή στον Α.Ο. Καβάλα, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Κέρκυρας, έχοντας 46 συμμετοχές και 10 τέρματα.

Οι "κυανέρυθροι" δεν σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν 2-3 ακόμη "τρανταχτές" μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες πιθανότατα θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum