Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις του Φιλίππου στο Μπάσκετ

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση τους Σάββα Χρυσόπουλου. Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Γιώργος Τραπεζανλίδης και ο παίκτης έδωσαν τα χέρια χθες το απόγευμα (24/7) και ο παίχτης θα φορέσει την φανέλα του Φιλίππου για ένα χρόνο.

Ο 23χρονος small forward με ύψος 1.96 προέρχεται από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία σε Μαντουλίδη και ΜΕΝΤ, έχοντας αξιόλογη παρουσία.Ο Φίλιππος Βέροιας συνεχίζοντας τις μεταγραφικές του κινήσεις ανακοινώνει την απόκτηση του 15χρονου διεθνή Νίκου Τσιόγκα με τη μορφή «δανεισμού» από την ομάδα του ΠΑΟΚ για ένα έτος.

Ο Νίκος Τσιόγκας είναι γεννημένος το 1996 έχει ύψος 1.97, παίζει στην θέση 2 ενώ συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων 2012 με την Εθνική ομάδα παίδων που διεξάγεται στη ΛΕΤΟΝΙΑ από 19 -29/7/2012.

Επίσης δυο νεαρούς παίχτες ηλικίας 16 χρονών πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Φίλιππος Βέροιας. Πρόκειται για τους Χρήστο Αλεξανδρόπουλο με ύψος 1,97μ ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και τον Γιώργο Στάχοβιτς με ύψος 1,97μ που προέρχεται από τον Σκυδραϊκό.

Επίσης η Διοίκηση του Φιλίππου σε συνεργασία με το προπονητικό team της ομάδας θα ενσωματώσουν στην ομάδα τους Μοτσιόπουλο Γιώργο , Χρήστου Κώστα και Φύκατα Νίκο οι οποίοι προέρχονται από τις Ακαδημίες του Φιλίππου και πέρσι ήταν φιναλίστ με την παιδική ομάδα του Φιλίππου στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τους δίνεται έτσι η ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους στο παρκέ και να
αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες ακολουθώντας το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας.


'
Και τέλος ο Φίλιππος Βέροιας - Τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ομάδας κο Γιώργο Τραπεζανλίδη ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για ένα χρόνο οι : Κοθράς Ευθύμιος, Τριχόπουλος Γιώργος, Παπαπέτρου Γιάννης και Κασαμπαλής Τάσος.

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum