Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθησαν 4 άτομα για απόπειρα κλοπής υλικού της Δ.Ε.Η. στον Πρόδρομο Ημαθίας

Συνελήφθησαν χθες (19.01.2012) το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, τέσσερις ημεδαποί 20 έως 45 ετών, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν υλικό της Δ.Ε.Η. στον Πρόδρομο Ημαθίας.  
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω να επιχειρούν  να αφαιρέσουν χάλκινα πηνία από μετασχηματιστή υποσταθμού της Δ.Ε.Η. στον Πρόδρομο Ημαθίας. Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι τους Αστυνομικούς επιβιβάστηκαν σε όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά συνελήφθησαν σε κοντινή απόσταση.

Στο σημείο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρη του μετασχηματιστή τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.) Ημαθίας. Η αξία του είναι (5.000) €, ενώ προκλήθηκαν και εκτεταμένες φθορές σε κολώνες. Επίσης, κατασχέθηκε πλήθος εργαλείων ως μέσα διάπραξης του εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Υπενθυμίζεται ότι, για την αντιμετώπιση των κλοπών στην περιοχή ευθύνης μας, έχει καταρτισθεί ειδικό σχέδιο και οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό έχουν στελεχωθεί με κατάλληλο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum