Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το γράμμα που έστειλε ο Γκέιτς στον ετοιμοθάνατο Τζομπς

Ποια ήταν η πραγματική σχέση των δύο αντρών;

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, παραδέχτηκε στην Telegraph ότι με τον Στιβ Τζομπς πέρασε ορισμένες θυελλώδεις στιγμές, καθότι ανταγωνιστές, αλλά τα πράγματα άλλαξαν το 2007. 
Ο Γκέιτς άφησε, για λίγο, τη Microsoft για να επικεντρωθεί στη δημιουργία του ιδρύματος του και οι δύο άντρες έκαναν, τότε, μια εκδήλωση μαζί (προφανώς αναφερόμενος στο D Conference του 2007). Τον Οκτώβριο, λίγο πριν το χαμό του Τζομπς, ο Γκέιτς τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και όπως αναφέρει ο ίδιος: «Περάσαμε αρκετές ώρες μαζί μιλώντας για το μέλλον».

Μετά την επίσκεψη, ο Μπιλ Γκέιτς έστειλε ένα γράμμα στον ετοιμοθάνατο Τζομπς για να του πει: «Πρέπει να είσαι περήφανος για όσα έχεις κατορθώσει και για την εταιρία που έχεις δημιουργήσει. Κυρίως, όμως, για την όμορφη οικογένεια που έχεις».

Μετά το θάνατο του, ο Γκέιτς έλαβε μια κλήση από τη γυναίκα του Στιβ Τζομπς, Λόρεν, η οποία τον ευχαρίστησε για το γράμμα και τον επιβεβαίωσε ότι άντρας της εκτίμησε αρκετά τη κίνηση του. «Το γράμμα το είχε κρατήσει στο κομοδίνο του. Η βιογραφία του δεν απεικονίζει τον αμοιβαίο σεβασμό που είχε στο πρόσωπό σου», συνέχισε η γυναίκα του άτυχου άντρα.

«Δεν βρισκόμασταν σε πόλεμο. Δημιουργήσαμε και οι δύο σημαντικά προϊόντα και ο ανταγωνισμός είναι πάντα ένα θετικό στοιχείο. Δεν υπήρχε λόγος να συγχωρέσουμε ο ένας τον άλλον για κάτι», συνεχίζει ο Γκέιτς.

«Συνήθως μιλούσαμε για τις οικογένειές μας και για το πόσο τυχεροί είμαστε για τις γυναίκες που παντρευτήκαμε. Οι συζητήσεις μας ήταν πολύ χαλαρές», δηλώνει καταληκτικά.


on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum