Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας συνελήφθη ως εγκέφαλος μαφίας!


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ΛΑΟΣ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Νομός Ημαθίας) ήταν ο φερόμενος σαν αρχηγός της μαφίας της Θεσσαλονίκης, Μάρκος Καραμπέρης.Ο Μ. Καραμπέρης, που είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, είχε κατέβει συγκεκριμένα στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου.Στο μεταξύ, προφητικό για την δράση του Μάρκου Καραμπέρη αποδεικνύεται το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Έθνους Χρίστου Τελίδη, που δημοσιεύθηκε στις 17-11-2008 και είχε τίτλο «Μαφιόζικα παιχνίδια με βίντεο και εκβιαζμούς».
Αξίζει να θυμηθούμε τι έγραφε
«Πρόσωπο – κλειδί στο δύσοσμο «βαλτοπέδιο» ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη Μ. Καραμπέρης, με τον οποίο συνομιλεί στο βίντεο ο δικηγόρος Μιχ. Κουκοβίνος για οικόπεδα της Νέας Ραιδεστού.
Με το δύσοσμο «βαλτοπέδιο» της «Ανθεμιάς ΑΕ», της οποίας οι διασυνδέσεις φτάνουν στις παρυφές του κόσμου της νύχτας της Θεσσαλονίκης, έχει να κάνει το βίντεο, το οποίο αποκαλύφθηκε και έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα, παρουσιάζοντας τον δικηγόρο Μιχάλη Κουκοβίνο να συνομιλεί με γνωστό ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης.Σ’ αυτό φαίνεται να διαπραγματεύεται την απόσπαση κάποιων ανταλλαγμάτων, ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να μην προχωρήσουν δικαστικά οι διεκδικήσεις των ακτημόνων κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, προκειμένου να μην ακυρωθούν κάποιες από τις παραχωρήσεις των οικοπέδων-φιλέτων στη Μονή Βατοπεδίου και κατ’ επέκταση η πώλησή τους στην «Ανθεμιάς ΑΕ».Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση αναδεικνύεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, Μάρκος Καραμπέρης, ο οποίος παραδέχτηκε, πως είναι αυτός με τον οποίο εμφανίζεται στο βίντεο να συνομιλεί ο Μιχάλης Κουκοβίνος, σύντροφος της δικηγόρου Τ. Σωτηροπούλου.
Όπως ισχυρίζεται ο πρώτος, ο Αθανάσιος Πάπιστας, ιδιοκτήτης της «Ανθεμιάς ΑΕ», στην οποία κατέληξαν τα 64 οικόπεδα της Μονής Βατοπεδίου, είναι φίλος του και μεσολάβησε για λογαριασμό του, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.


 directnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum