Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

3ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα (2013 – VERIA Fun Run)




ΚΑΙ ΜΕΤΑ CANOE-ΚΑΥΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΣΗ!!!Ο Μορφωτικός-Αθλητικός Σύλλογος Βεροίας «Ημαθίων», έχοντας υπόψη τη δυνατότητα συνεισφοράς του αθλητισμού στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της περιοχής, καθιέρωσε από το έτος 2011, τον ετήσιο «Γύρο της Λίμνης» του Αλιάκμονα, κατά τα πρότυπα διοργανώσεων που είναι διεθνώς γνωστές σαν “Fun Run” με ελεύθερη συμμετοχή διαγωνιζομένων. Καλούμε όλους τους φορείς, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τους μαθητές και δασκάλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, να μετάσχουν στο 3ο Γύρο της Λίμνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2013 και θα περιλαμβάνει τρείς διαγωνισμούς: α) Με ποδήλατα, β) με πατίνια & σκέϊτμπόρντς και γ) τροχάδην. Όποιος δεν θέλει να διαγωνισθεί στα 3,5χλμ της διαδρομής, θα ακολουθήσει τους διαγωνιζόμενους απολαμβάνοντας τη διαδρομή βάδην, και θα χαρίσει στον εαυτό του ένα υγιεινό απόγευμα. Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 1600ω από το νότιο άκρο της γέφυρας (εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου), μετά το τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών. 

Πιστοί στην παράδοση που δημιουργούμε για συνεργασία προθύμων, φέτος την πραγματοποίηση του γύρου θα ακολουθήσει παρουσίαση κανόε-καγιάκ και άλλων δράσεων από το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Ημαθίας (ΝΑΣΗ).


 Ο 1ος Γύρος ήταν αφιερωμένος στο περιβάλλον. Ο 2ος έγινε προς τιμήν της αυτοθυσίας των Επτά Ηρωίδων του Γαλακτού Πιερίων.  Ο 3ος γύρος αφιερώνεται στη μνήμη των παιδιών της περιοχής μας που χάθηκαν στο τροχαίο των Τεμπών στις 13 Απριλίου 2003, σαν μνημόσυνο στη συμπλήρωση 10 χρόνων από το τραγικό ατύχημα. Αυτό το ατύχημα πρέπει να αποτελεί το ύψιστο μάθημα σωστής οδικής συμπεριφοράς σε όλους τους Βεροιώτες και όχι μόνο, για να μη συμβεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum