Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας με την Γιουβέντους


πό τα Εκπαιδευτήρια ανακοινώθηκε η έναρξη της σημαντικής συνεργασίας με τη Juventus Soccer Schools. H Μεγάλη Ιταλίδα Κυρία, η Ομάδα των 30 Πρωταθλημάτων Ιταλίας, των 2 Champions Leagues, των 3 Κυπέλλων UEFA, του 1 Κυπέλλου Κυπελλούχων, των 9 Κυπέλλων Ιταλίας, των εκατομμυρίων φιλάθλων βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2009 σε αποκλειστική συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα και τώρα εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας.
Αποστολή της Juventus Soccer Schools είναι να δημιουργήσει την καλύτερη σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, και να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους νέους παίκτες να στοχεύουν ψηλά και να μεγαλώνουν σαν πρωταθλητές!
Βασίζεται στις παρακάτω αρχές
Παιδική Προστασία: H απόλυτη προστασία και ψυχοσωματική υγεία του παιδιού είναι ύψιστης σημασίας.
Μοναδικότητα: H δημιουργία της εμπειρίας Juventus, που μπορεί να μεταφέρει τη μοναδική αίσθηση και τα συναισθήματα της Juventus.
Η φιλοσοφία της Juventus: H διαφύλαξη μέσα και έξω από το γήπεδο, της φιλοσοφίας της Juventus, των αξιών, της ιστορίας και της παράδοσής της.
Εκπαίδευση: Η επιλογή και εκπαίδευση όλου του προσωπικού, με τέτοιο τρόπο, ώστε να σέβεται και να προωθεί τις υψηλές προδιαγραφές της Juventus Soccer Schools, τόσο σε επίπεδο διδασκαλίας όσο και συμπεριφοράς.
Διασκέδαση: Η δημιουργία του κατάλληλου κλίματος, όπου το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο άμιλλα και διασκέδαση και λιγότερο ανταγωνισμός.
Η Juventus Soccer Schools απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών και εφαρμόζει ένα μοναδικό, διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο εκπαίδευσης ποδοσφαίρου, αποτέλεσμα μελέτης των διάφορων πλευρών της φυσικής και προσωπικής ανάπτυξης του κάθε παιδιού. Οι προπονήσεις και η πρόοδος των παιδιών εποπτεύεται και αξιολογείται από το team της Juventus Soccer Schools Ιταλίας. Τα παιδιά προπονούνται δύο απογεύματα την εβδομάδα και δίνουν έναν αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο (εντός ή εκτός έδρας).
Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν το Juventus Nike Κit που περιέχει:
* 2 Nike λευκά κοντομάνικα προπονητικά μπλουζάκια
* 2 Nike μαύρα προπονητικά σορτσάκια
* 2 Nike ζευγάρια μαύρες κάλτσες ποδοσφαίρου
* 1 Nike φόρμα προπόνησης (τζάκετ και φόρμα)
* 1 Nike hard case τσάντα
Μια σειρά από projects όπως το Gollissimo, τα Summer Camps, το Juventus Personal Training, ενδυναμώνουν το έργο της Juventus Soccer Schools και συμπληρώνουν την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών.
«Πιστεύουμε ότι το επίπεδο και η ποιότητα της αθλητικής εκπαίδευσης που παρέχεται στη Juventus Soccer Schools θα ανταποκριθεί απόλυτα στις υψηλότερες προσδοκίες σας και θα γεμίσει δημιουργική δράση και αληθινή αθλητική παιδεία τα απογεύματα των παιδιών μας.
Σας προσκαλούμε στην επίσημη παρουσίαση - ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στις 17:30 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας.
Την ενημέρωση θα κάνουν οι κ.κ. Christian Miccono (Project Manager Juventus Soccer Schools Greece), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων & Ανάπτυξης Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα)» αναφέρει η ανακοίνωση των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum