Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ξέσπασμα... παραμονής η Βέροια, 5-0 τον Πλατανιά


Σαρωτική ήταν η Βέροια που επιβλήθηκε 5-0 του Πλατανιά και παρέμεινε «ζωντανή» στο κόλπο της παραμονής, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον... γερόλυκο Ιωάννου.
Η «Βασίλισσα του Βορρά» ήθελε μόνο τη νίκη και το απέδειξε από το πρώτο λεπτό, παίζοντας φουλ επίθεση, με τους Χανιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν. Μπροστά σε 5.000 φίλους της η Βέροια έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, φτάνοντας άνετα στη νίκη.
Το 27’ ο Κόστλι έκανε το 1-0, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ιωάννου. Στο 33’ από σέντρα του Ολαϊτάν έκανε το 2-0, ενώ στο 49’ και στο 74’ από μπαλιές του Κόστλι ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, για το 4-0. Το χορό των γκολ έκλεισε ο Ολαϊτάν το 89’ για το τελικό 5-0, ύστερα από μπαλιά του Ιωάννου.
ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Ιωάννου, Κόστλι (77’ Καλτσάς)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ζαλούντοκ, Στόλερ, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (46’ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (46’ Δέντσας), Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης (65’ Μπέλιτς), Γιάννου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum