Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μπραβοι μαχαιρωσαν 25χρονο!

Σε  ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μάλιστα με τρόπο που φανερώνει εκδικητική μανία και πρόθεση για προσβολή, αποδίδει η Αστυνομία τον πρωτοφανή τραυματισμό ενός 25χρονου ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων από τέσσερις «φουσκωτούς». Το θύμα δέχθηκε έξη μαχαιριές, όλες στην περιοχή των γλουτών!
     
 Η  «Ομερτά», ο νόμος της...
σιωπής, έκανε τον άτυχο 25χρονο να μην καταγγείλει στην Αστυνομία την επίθεση που δέχθηκε στην παραλιακή του Ρίου. Όμως, οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν τα πάντα από τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο κατέφυγε σε κακά χάλια. Οι δράστες ήταν τέσσερις, όλοι μέλη ομάδας που διατηρεί φιλικές σχέσεις με γνωστό «νονό» της νύχτας, με τον οποίο ο 25χρονος είχε διαπληκτιστεί και φαίνεται πως αποφάσισε να τον «τιμωρήσει»!
     
 Οι αστυνομικοί βρίσκονται στα  ίχνη του νεαρού μαχαιροβγάλτη  που τραυμάτισε στα… «μαλακά»  τον επιχειρηματία ενώ οι άλλοι  τρεις τον κρατούσαν ακίνητο!  Το όνομά του είχε εμπλακεί στην πρόσφατη δίκη για τα κυκλώματα εκβιαστών που λυμαίνονταν τη νυχτερινή ζωή της Πάτρας αλλά, όπως πολλοί άλλοι κατηγορούμενοι, είχε αφεθεί ελεύθερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum