Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πως να παραγγειλεις ποτο σε ενα γεματο μπαρ

Κάθε άντρας, ειδικότερα όταν συνοδεύει μια γυναίκα, θα πρέπει να γνωρίζει τα μυστικά...
για το πως να παραγγείλει σε ένα γεμάτο μπαρ.


Πάντα, μα πάντα να αφήνετε tip Ένας ελέφαντας δεν ξεχνάει ποτέ. Ούτε ένας μπάρμαν (ή ένας σερβιτόρος). Aν αφήνετε μικρό tip, ή ακόμη χειρότερα, καθόλου, μπαίνετε αυτομάτως στον πάτο της λίστας των ανθρώπων που προηγούνται. Και μην παίζετε με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αν πληρώνετε ξεχωριστά κάθε ποτό που παίρνετε, δώστε tip με τα ρέστα σας. Αν δεν έχετε χρήματα για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε σε μια κάβα, πάρτε ένα μπουκάλι και καθίστε σπίτι σας να δείτε τον αγώνα. Αν δεν έχετε χρήματα για tip σημαίνει ότι δεν έχετε χρήματα να βγείτε έξω από την αρχή. Και να θυμάστε: το τηλέφωνό σας δεν θεωρείται tip σε καμοία περίπτωση.

Να ξέρετε τι θέλετε να παραγγείλετε πριν φωνάξετε τη σερβιτόρα Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να σας βλέπουν να τους φωνάζετε για να παραγγείλετε και όταν έρχονται να πρέπει να περιμένουν να αποφασίσετε τι θέλετε. Αφήστε που στο μπλοκάκι τους θα σας γράψουν με κάποιο άκρως προσβλητικό όνομα.

Μην στέκεστε εκεί που παίρνουν τις παραγγελίες Αν δείτε ένα κενό σημείο στο μπαρ, όπου οι σερβιτόροι παίρνουν τα ποτά από τον μπάρμαν, ξεχάστε ότι το είδατε. Είναι πολύ κακή ιδέα να σταθείτε εκεί για να παραγγείλετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκνευριστείτε καθώς θα βλέπετε τον μπάρμαν συνέχεια μπροστά σας, αλλά και αυτός θα κάνει ότι δεν σας βλέπει. Υπάρχει λόγος που δεν σας βλέπει. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε εκεί, και ελπίζει να πιάσετε το νόημα.

Γίνετε τακτικοί πελάτες Βρείτε ένα μπαρ που σας αρέσει και πηγαίνετε συχνά εκεί. Μιλήστε με τον μπάρμαν κάποιο βράδυ που δεν θα έχει κόσμο. Γνωρίστε τον και αφήστε τον να σας γνωρίσει. Όταν θα ξαναβρεθείτε εκεί και θα έχει πολύ κόσμο, θα φροντίσει να σας δώσει προτεραιότητα. Εκτός και αν είστε εκείνος ο τύπος που το μόνο που αφήνει πίσω του είναι το χαρτάκι με το τηλέφωνό του στη σερβιτόρα.

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum