Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

DJ ετων 70!

Η 70χρονη Ruth Flowers είναι ένα ζωντανό παράδειγμα στο ότι η ηλικία δεν θα σας σταθεί εμπόδιο για να πετύχετε όταν πραγματικά λατρεύετε αυτό που κάνετε.
Γνωστή και ως «Mammy Rock» στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή, η Ruth μάλλον είναι η γηραιότερη επαγγελματίας DJ στον κόσμο. Φορώντας bling bling ακουστικά, μοντέρνα ρούχα και αθλητικά παπούτσια η γιαγιά από την Βρετανία παίζει μουσική στα δημοφιλέστερα κλαμπ της Γαλλίας ξεσηκώνοντας το κοινό.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Ruth ήταν 65. O εγγονός της γιόρταζε τα γενέθλιά του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του...
Λονδίνου και ζήτησε από την Ruth να τον συνοδέψει. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με τους πορτιέρηδες που δεν ήθελαν να επιτρέψουν την είσοδο μιας ηλικιωμένης σε ένα χώρο γεμάτο παιδιά αλλά τελικά η Ruth είχε την πρώτη της γνωριμία με την νυχτερινή διασκέδαση.
Μαγεμένη από την ζωντάνια του χώρου που την έκανε να αισθάνεται νεώτερη ζήτησε από τον εγγονό της να την βοηθήσει να γίνει DJ. Εκείνος την σύστησε σε έναν μουσικό παραγωγό και όλα πήραν την σειρά τους. Μόλις έμαθε τα βασικά της ηλεκτρονικής μουσικής, η Mammy Rock ανέπτυξε το δικό της μουσικό στυλ.
Όπως λέει και η ίδια θα προτιμούσε να «υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία από το να υπογράψει την είσοδο της στο γηροκομείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum