Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Στην κορυφή η Βέροια, 2-0 τον Διαγόρα!

Δεν δυσκολεύτηκε η Βέροια να φτάσει στην τρίτη διαδοχική νίκη της και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0, απέναντι στον Διαγόρα των πολλών προβλημάτων. Με το αποτέλεσμα αυτό, η «βασίλισσα» ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πλατανιά.
Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Ημαθίας, επέβαλε το ρυθμό της και κέρδισε άνετα τους τρεις πόντους. Αντίθετα, αυτή ήταν τέταρτη σερί ήττα -και μάλιστα χωρίς τέρμα- για τους Ροδίτες, που περιορίστηκαν σε καθαρά παθητικό ρόλο.
Η Βέροια, αφού κινδύνευσε στο 1′ όταν ο Χατζηκοσμάς αστόχησε σε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη, ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ από τα. αποδυτήρια! Συγκεκριμένα, μόλις στο 3′ ο Κάντι επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Λανγκλέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Πονηρού.
Είκοσι λεπτά αργότερα, ο σκόρερ κέρδισε την μπάλα από τον Ρούσσο, την έδωσε στον Ολαϊτάν και εκείνος με σουτ πέτυχε το 2-0 και έθεσε στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της νίκης από τους Ημαθιώτες.
Στην επανάληψη, η Βέροια συνέχισε τον επιθετικό μονόλογο χωρίς όμως να καταφέρει να διευρύνει την έκταση της νίκης της.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (85′ Τζημογιάννης), Καλογέρης, Βεργώνης, Λανγκλέ (46′ Τάντιτς), Ολαϊτάν, Κάντι (75′ Λαναρής).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου (77′ Χατζηπέτρος), Μπακάλης, Μαλλιάκας, Μπαούρης, Χατζηκοσμάς, Επιφάνης, Αυγενικού, Ρούσσος (56′ Λερογιάννης), Μαριεττάκης.

laikoyra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum