Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τη σκότωσα γιατί νόμιζα ότι με απατούσε

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ταυτότητα του 35χρονου δράστη που δολοφόνησε την ...
21χρονη φίλη του επειδή νόμιζε πως τον απατά
Λόγους ζηλοτυπίας επικαλείται ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Καστοριά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
"Ήμουν ερωτευμένος με την Ανδριάνα. Ζήλευα όταν την έβλεπα με άλλους άνδρες. Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε γι' αυτό τσακωθήκαμε", δήλωσε στις αρχές ο 35χρονος που αφαίρεσε με τον πιο φριχτό τρόπο της ζωή της 21χρονης φίλης του.
Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στην ανακρίτρια προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τους λόγους που τον οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα.
Σοκαριστική είναι και η έκθεση του ιατροδικαστή σύμφωνα με την οποία προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση θύτη και θύματος στο αυτοκίνητο του δράστη, ενώ στη συνέχεια η κοπέλα βασανίστηκε με ηλεκτρολογικό κατσαβίδι, πριν δολοφονηθεί με περισσότερες από 30 μαχαιριές.
Μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται ο δράστης της άγριας δολοφονίας να μεταφερθεί στην Καστοριά προκειμένου να δικαστεί.
Τα μέτρα ασφαλείας, δεδομένου ότι υπάρχουν απειλές και οργή για τον δολοφόνο, θα είναι δρακόντεια για τη μεταφορά του, που, σύμφωνα με το alphafm.gr, θα επιχειρηθεί υπό άκρα μυστικότητα.
Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταδικαστεί πριν από χρόνια για το βιασμό μιας φοιτήτριας και αφού έμεινε 1,5 χρόνο στη φυλακή, κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος.
Η κηδεία της 21χρονης κοπέλας, που τελέστηκε στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν, τελέστηκε σε κλίμα οδύνης.
Συγκλονισμένοι συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της 21χρονης κοπέλας είπαν το στερνό αντίο με τραγικές φιγούρες τους γονείς και τα αδέρφια της που δεν μπορούν να πιστέψουν το απροσδόκητο, άδικο και τόσο βίαιο τέλος της.
Το χωριό της κοπέλας πενθεί τον άδικο χαμό της και έχει συμβολικά ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Μετά από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Καστοριάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας Σεραφείμ τέλεσε το απόγευμα της Κυριακής μνημόσυνο στη μνήμη της πρόωρα χαμένης κοπέλας στο σημείο της δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum