Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO: Της έκανε πρόταση γάμου στον αέρα κι εκείνη αρνήθηκε!

VIDEO: Της έκανε πρόταση γάμου στον αέρα κι εκείνη αρνήθηκε!Ακόμη μια πρόταση γάμου on air είχαμε στην αμερικανική τηλεόραση...
αυτή τη φορά στο δημοφιλές σόου της Ellen DeGeneres. Κάτι όμως στράβωσε...
Ο Jacob Waterdale, είχε κανονίσει να παρευρίσκεται στο κοινό της εκπομπής η κοπέλα του και έστειλε ένα γράμμα στην Ellen ζητώντας την άδεια να κάνει πρόταση γάμου στον αέρα.
Προς έκπληξη της Jodie, η παρουσιάστρια διάβασε το γράμμα του Jacob και τον προσκάλεσε στο πλατό κι αυτός στη συνέχεια προχώρησε στα καθίσματα, γονάτισε, της άνοιξε την καρδιά του και τη ζήτησε σε γάμο.
«Συγνώμη, δεν μπορώ» ήταν η αναπάντεχη απάντηση της Jodie μέσα σε λυγμούς και πριν καλά καλά απαντήσει, έπεσε το μουσικό σήμα της εκπομπής, σηματοδοτώντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων δώρων (ενότητα που φιλοξενεί αυτές τις μέρες η εκπομπή).
Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι επρόκειτο για φάρσα και πως ο κύριος Jacob Waterdale ανήκει στους υπαλλήλους του σόου.
Η μόνη διευκρίνιση που δίνεται από το κανάλι του Ellen Show στο YouTube είναι «Η πρόταση γάμου δεν πήγαινε και πολύ καλά, αλλά ευτυχώς έχουμε τις 12 μέρες δωρεάν δώρων!».
Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε το βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum