Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΚΤΕΛ Ημαθίας: Διευκρινίσεις σχετικά με τα εκπτωτικά φοιτητικά εισιτήρια



Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τα εκπτωτικά φοιτητικά εισιτήρια, αλλά και προς άρση κάθε παρανόησης, από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας διευκρινίζονται τα εξής:
Όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ δικαιούνται έκπτωση 25% και 50% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε εξάρτηση με τον τόπο διαμονής τους και τον τόπο φοίτησής τους και τον προορισμό που επιλέγει.
Η έκπτωση 50% ισχύει από τον τόπο διαμονής του φοιτητή προς τον τόπο φοίτησής του. Δεν ισχύει για άλλους προορισμούς, άσχετους με τους τόπους διαμονής και φοίτησης.
Η έκπτωση 50% ισχύει και στην περίπτωση που δεν υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγια από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, οπότε είναι αναγκαία η μετεπιβίβασή στον άξονα διαδρομής, με ενδιάμεσο σταθμό μετεπιβίβασης.
Από τη στιγμή που υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγιο από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, η έκπτωση 50% ισχύει μόνο από τις αφετηρίες και όχι από ενδιάμεσους σταθμούς.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μετάβασης προς οποιοδήποτε άλλον προορισμό, ισχύει η έκπτωση 25% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.
Επισημαίνεται ακόμη ότι για την έκδοση εκπτωτικού εισιτηρίου, πέραν της φοιτητικής, είναι απαραίτητη και η αστυνομική ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum