Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αρχισαν οι καταθεσεις για τα στημενα ματς

Άνοιξε ο κύκλος των καταθέσεων στην εισαγγελική έρευνα που διενεργείται μετά την επιστολή του γενικού γραμματέα Π. Μπιτσαξή που αφορά νέες καταγγελίες για στημένους αγώνες και παράνομο στοίχημα με την εμπλοκή μάλιστα γιου γνωστού μεγαλοπαράγοντα του αθλητισμού.

Ως μάρτυρες κλήθηκαν και κατέθεσαν το πρωί στους εισαγγελείς του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή του οποίου «Δίκη» διατυπώθηκαν οι καταγγελίες για τους ύποπτους αγώνες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκανε ο πρώην διαιτητής Σωτ. Βοργιάς, γιος μεγαλοπαράγοντα του αθλητισμού φέρεται να στοιχημάτισε σε εταιρεία της Μαλαισίας περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ εναντίον της ομάδας του σε αγώνα πρωταθλήματος ποντάροντας μάλιστα στην ήττα της και να κέρδισε 13 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για αγώνα που δεν περιλαμβάνεται στα 40 ύποπτα παιχνίδια που αναφέρονται στη λίστα της ΟΥΕΦΑ καθώς δεν είχε εφαρμοστεί ακόμα το σύστημα προσυνεννοημένων αγώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελίες αφορούν στον αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός(3-2) του 2008, ενώ στο στόχαστρο μπήκε και το μάτς της ίδιας αγωνιστικής περιόδου ΠΑΣ Γιάννινα - Καστοριάς (1-2). Στο δεύτερο αγώνα φέρεται να στοιχημάτισε 1 εκατομμύριο ευρώ έλληνας παράγοντας κερδίζοντας 10 εκατ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum