Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλειστικό:Οι Βεροιώτες που κέρδισαν την Ευρώπη


Ο δήμος Βέροιας συμμετείχε και φέτος για 5η χρονιά, ως εταίρος, στο πρόγραμμα «ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», πολυμερή σχέδια συνάντησης νέων, ευρωπαϊκή προτεραιότητα «δημιουργικότητα και καινοτομία», με την αποστολή 10 νέων στο...Μαγδεμβούργο της Γερμανίας στο διάστημα 19 έως 30 Αυγούστου 2012. Το Πρόγραμμα απευθύνεταισε νέους ηλικίας 16 έως 25 ετών και οργανώνεται από το Bildungsnetzwerk Magdeburg.Στη συνάντηση, με τίτλο "GENERA(c)TION", συμμετείχαν νέοι από τη Γερμανία, την Αγγλία, τn Τσεχοσλοβακία την Τουρκία και την Ελλάδα, οι οποίοι με διάφορα εργαστήρια όπως φωτογραφίας, παραγωγής ταινιών, Internet, κλπ.,προβληματίστηκαν  γύρω από θέματα που συνδέονται με την πολιτιστική κληρονομιά και προφορικές ιστορίες.

Την Δευτέρα γίνεται η επίσημη παρουσίαση της αποστολής από την Δήμαρχο της Βέροιας όπου θα παρευρεθούν μέσα ενημέρωσης από όλο το Νομό Ημαθίας!Το Veria-City-News σας παρουσιάζει πρώτο όλες τις λεπτομέρειες της Ελληνικής αποστολής.

Οι Βεροιώτες εκπρόσωποι μοιράστηκαν στα εργαστήρια μετά από προσωπική επιλογή του καθενός και ανάλογα με τις γνώσεις που διέθεταν!Η 10μελής Ελληνική αποστολή αποτελούνταν από τους:Βασίλη Φιλιππίδη,Καλιάνθη Τσαμπαλή,Στέλιος Ζιασιάκος, Κωνσταντίνα Βασιλείου, Αργύρης Αγγελής, Κωνσταντίνα Κούφα, Νικολέτα Σιώπη,Κωνσταντίνα Τζίκα, Μαριλένα Τσακίρη,Άλκης Νέστορας. Σας παρουσιάζουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από την αποστολή στην Γερμανία .

 Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την Ελληνική αποστολή μαζί με την Τούρκικη έξω από το Γερμανικό κοινοβούλιο στο Βερολίνο.

Εδώ βλέπουμε την μία εκ των δύο υπεύθυνων της Ελληνικής αποστολής,Άννα Χατζηνικολάου μαζί με τον Βασίλη Φιλιππίδη(δεξιά) και τον Στέλιο Ζιασιάκο(αριστερά) μαγειρεύοντας για το Cooking Event που συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των χωρών στο οποίο έκλεψε την παράσταση το Ελληνικό παστίτσιο και η τηγανιά...


Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε τον χορό Ελλήνων και Τούρκων έχοντας παρουσιάσει και οι δυο ομάδες τις χώρες τους στην ειδική βραδιά που γινόταν εκείνη την μέρα.


Προσεχώς μαζί με τον Βασίλη Φιλιππίδη θα σας παρουσιάσουμε το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο ίδιος , ως αποτέλεσμα της δουλειάς του Video Workshop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum