Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Διωγμός καθηγητών στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας


ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΑΦΑΡΙΚΑ –ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

Από την ομάδα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών των Εκπαιδευτηρίων Βεροίας Ι.Σαφαρίκα- Ι.Μπαρμπαρούση πού βρίσκονται σε εργασιακή απομόνωση από την εκπαιδευτική τους ιδιότητα, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση για τα χθεσινά (13-9-2012) θλιβερά γεγονότα που έλαβαν μέρος  στην είσοδο των Εκπαιδευτηρίων.
Μετά την συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. της 6ης Σεπτεμβρίου 2012 ενημερωθήκαμε ότι η επιθυμία της ιδιοκτησίας των  Εκπαιδευτηρίων Βεροίας, για καταγγελία της σύμβασης εργασίας μας, δεν μπορεί να αποφασισθεί λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων της ιδιοκτησίας προς εμάς, καθώς και άλλων και άλλων ερωτημάτων που έχουν σχέση με το ύψος και τον τρόπο αποζημίωσης της επιθυμούμενης καταγγελίας.
Ως εκ τούτου πήραμε την εντολή να επιστρέψουμε στον εργασιακό μας χώρο και να αναλάβουμε τα καθήκοντά μας.
Στις 13/9/2012 στις 08:10 π.μ. επιστρέψαμε στην σχολική μονάδα εργασίας μας, μετά από την αναστολή της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούσαμε (σημειώστε ότι στην επίσχεση εργασίαςσυμμετείχαν και εκπαιδευτικοί του σχολείου που δεν αντιμετώπισαν θέμα απόλυσης), από τις 4/9/2012 λόγω της  παρατεταμένης καθυστέρησης πληρωμής των μισθών μας (έχουμε να λαμβάνουμε χρήματα για μισθούς 4μηνών).
Στην είσοδο του σχολείου μας περίμενε η ιδιοκτησία και 3 μέλη  ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ για να μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την είσοδο στον ιδιωτικό τους χώρο.
Οι σκηνές της απαγόρευσης ήταν απείρως θλιβερές για την κοινωνία της πόλης μας που με τόση θέρμη στήριξε στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της την ιδιοκτησία και την επιχείρηση της.

Υπευθύνους εμείς δεν θα ονομάσουμε, απλώς σας αναφέρουμε τα γεγονότα.


Ιδιωτικοί Εκπαιδευτικοί
των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum